TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gospon Lynx,
a što je s DM marketom????
kako oni mogu imati plaću 5500 kn?
da Tisak tako loše posluje s toliko kioska i prometa – stvarno je nesposobna uprava ili Toda muze gotovinu!!!!!

ući ću u Tisak kada rokne ispod 200 kunića!!!( inaće moja prva dionica prije 3,5 godina!! )

stalno tupiš jedno te isto o tome kak je to tvoja prva dionica i kako Toda isisava lovu i da ništa ne valja. Pa šta je onda čekaš ispod 200? Da je meni nešto sranje i da mi netko isisava lovu ja to ne bi ni za nula kuna. Uostalom već ti je bila ispod 200, evo ja kupovo po 180 i 190. Što te je onda spriječilo? Ti čekaš da "rokne" ispod 200. frende to nije nikakvo "rokanje", toje korekcija od 10-ak ili 20-ak %, rokanje je ovo što se dogodilo u 2008. Vi ekipa nikako da shvatite neke stvari, i stalno nešto čekate da baš vama dođe kak ste si vi zamislili… nije to samo tisak u pitanju… al dobro i meni bi pasalo da malo "rokne" [lol]
[/quote]

Kako bi ti pasalo da malo "rokne"?
Upravo si nam objasnio da "malo" i "rokne" ne idu skupa.
[huh]

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

gospon Lynx,
a što je s DM marketom????
kako oni mogu imati plaću 5500 kn?
da Tisak tako loše posluje s toliko kioska i prometa – stvarno je nesposobna uprava ili Toda muze gotovinu!!!!!

ući ću u Tisak kada rokne ispod 200 kunića!!!( inaće moja prva dionica prije 3,5 godina!! )

stalno tupiš jedno te isto o tome kak je to tvoja prva dionica i kako Toda isisava lovu i da ništa ne valja. Pa šta je onda čekaš ispod 200? Da je meni nešto sranje i da mi netko isisava lovu ja to ne bi ni za nula kuna. Uostalom već ti je bila ispod 200, evo ja kupovo po 180 i 190. Što te je onda spriječilo? Ti čekaš da "rokne" ispod 200. frende to nije nikakvo "rokanje", toje korekcija od 10-ak ili 20-ak %, rokanje je ovo što se dogodilo u 2008. Vi ekipa nikako da shvatite neke stvari, i stalno nešto čekate da baš vama dođe kak ste si vi zamislili… nije to samo tisak u pitanju… al dobro i meni bi pasalo da malo "rokne" [lol]
[/quote]

[huh]
[/quote]

u redu je Hafide, sljedeći put ću umjesto ROTFL smajlića napisat (hafide ovo je zahebancija, nemaš frke)

I'LL BE BACK

ma baš su mi babe iz tiska super jedino one daju mom malom da ispipa vrećicu od gormita da ne kupi duplić [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

[huh]

u redu je Hafide, sljedeći put ću umjesto ROTFL smajlića napisat (hafide ovo je zahebancija, nemaš frke)
[/quote]

I ovo moje je zajebancija odn. sitno podjebavanje.
Nemoj se odmah ljutiti.
[smiley]

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

lynx
što se tiće marža nebih se složio. kaugume su u Tisku 50% skuplje nego li u marketima!! samo poslovanje Todorića osniva se na super maloprodajnim maržama i preljevanjem gotovine na svoje megalomanske projekte u simbiozi s Lukovićem!!!!!

governor
spomenem Tisak kao svoju prvu dionicu zbog toga što u ono doba ti vjerojatno nisi ni znao što je dionica a o poslovanju Tiska također!!! – svi se okupili oko Tiska kad je bio 1000 kuna, znalci???
Tisak je svoje ODRADIO!!!!!!!!
sada ti meni reci koju dionicu koja će u sljedećih godinu dana odraditi svoj Bv i dobit cca 300%???
a ja tvrdim da ima 2-3 dionice koje su vrlo perspektivne!!

lynx
što se tiće marža nebih se složio. kaugume su u Tisku 50% skuplje nego li u marketima!! samo poslovanje Todorića osniva se na super maloprodajnim maržama i preljevanjem gotovine na svoje megalomanske projekte u simbiozi s Lukovićem!!!!!

governor
spomenem Tisak kao svoju prvu dionicu zbog toga što u ono doba ti vjerojatno nisi ni znao što je dionica a o poslovanju Tiska također!!! – svi se okupili oko Tiska kad je bio 1000 kuna, znalci???
sada ti meni reci koju dionicu koja će u sljedećih godinu dana odraditi svoj Bv i dobit cca 300%???

Sorry sta se ubacujem. Pa normalno da ih ima. Sta ti mislis da Tisak nije jedna od njih?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

tipe tope, ako je Tisak svoje odradio onda koji ga qu.ac čekaš ispod 200 kn? [lol] ja priznam da 2006. nisam imao pojma ni o čemu, pa mene to nije sram priznati. ja sam mladi bik, a ne stari vol. [thumbsup]

I'LL BE BACK

300 % ni manje ni više i to baš u sl. godinu dana. :)))) Jel mi možeš reći odmah brojeve od 7/39 koji će izaći u subotu jer ja baš nisam toliko strpljiv. Šalim se naravno i no hard feelings. Cijenim znanje i trud pa onda reći da je Tisak "odradio" svoje uz ovakvu bilancu, promet i novčani tok mi nikako ne stoji. 1300 prodajnih mjesta čini svoje, čak i da prodaju samo lubenice. 1021 kn prodaje po dionici(izvor godišnje izvješće za 2008.) i 0 kuna dobiti pod dionici uz rad isključivo s gotovinom? Uz tolike marže. Skrivena zlatna koka i svi to ovdje znamo. Dokle god promet raste sve je 5. Nažlost treba čekati, a to nije nikome lako (i pri tome ne mislim čekati 6 mjeseci).

fisher
BCIN

OK, rado ću pogledati ako negdje nađem neke brojke (do FINE mi se baš i ne šeće). Po onome što vidim dugo su na burzi, cijena im ne oscilira puno, promet je dosta mali i 61% je u vlasništvu jedne fizičke osobe (podatak koji mi se baš posebno ne sviđa). U svakom slučaju ako u to ulažeš sretno s nabavom VP (obzirom na promet) i nadam se da si dobro procijenio što ćemo vidjeti za godinu dana. Ne bi bio moj izbor jer transparentnost prije svega.

tako ti je izgledao i Tisak prije triipo godine!!!!!
kada je došao na 1000 kuna onda je postao HIT, ali prekasno za mnoge!!!!
inače izviješće imaš na mojedionice.com
puno NJUHA u daljnjem izboru dionicama svim ulagačima!!! [thumbsup]

smiješne su mi usporedbe BCIN-a i Tiska. pa to dvoje ne može se mjeriti ni u kom pogledu. ali bit će idućih tjedana napucavanja par nelikviduša. u prvih mah 100%, a kasnije i 300% pa vi nanjušite koje će to biti.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close