a tko ti može reći što će biti sutra, možda će do 200, a možda opet samo do potpore na 220 koja se pokazala kao snažan otpor zadnjih mjesec dva. ako crobex ide gore ide i tisak, pogledaj samo viadukt
kasno se ukljucujem na temu….
Moji Financijasi daj te mi reci ko od vas misli da je Agrokor hrpa budala?
… rješavanje ljudi i selidba istih u sestrinsku firmu Konzum, prorasta izdataka za plaće, a ima manje zaposlenih. Ej pa kaj netko nagrađuje minus u ovakvom investicijskom ciklusu?!?!
Zapamtite i na plotu piše p…., pa nije. S obzirom na sve glasine oko Agrokora i tu podrazumijevam od propasti koncera i izvjesne smrti gosp. Todorića (dabog da jezik pregrizo ako mu ja želim šta loše) a i kada tome dodam da su došle od ljudi iz Agrokora…. on ih na gradi 10 % vecim placama…
U svemu tome ima neka lekcija koju ce se pokazati kada kriza prode. Sada neko svako sam razmisli
Nebojim se ja za Tisak ni za Todu. Ako je Tisak preživio devedesete bude i ovu krizu, a dionica će kroz godinu dana biti iznad cijene po kojoj ju je Todo kupovao.
kasno se ukljucujem na temu….
Moji Financijasi daj te mi reci ko od vas misli da je Agrokor hrpa budala?
… rješavanje ljudi i selidba istih u sestrinsku firmu Konzum, prorasta izdataka za plaće, a ima manje zaposlenih. Ej pa kaj netko nagrađuje minus u ovakvom investicijskom ciklusu?!?!
Zapamtite i na plotu piše p…., pa nije. S obzirom na sve glasine oko Agrokora i tu podrazumijevam od propasti koncera i izvjesne smrti gosp. Todorića (dabog da jezik pregrizo ako mu ja želim šta loše) a i kada tome dodam da su došle od ljudi iz Agrokora…. on ih na gradi 10 % vecim placama…
U svemu tome ima neka lekcija koju ce se pokazati kada kriza prode. Sada neko svako sam razmisli
kolega plaća u tisku je 2000 kn. S 10% povećanjem to je 2200kn/mj. Sramota je uopće da ljudi imaju tako male plaće, bila kriza ili ne.
Da ali zato Kocijan ima 80 000-100 000kn. Uz to u tvrtci je zaposleno 100 pripravnika (4500kn) koji samo zuje i uzimaju plaću iz razloga jer im netko radi u Tisku ili tatina firma je neki mali dobavljač Tiska
ma dobro sve jasno…
Ili bolje ne necu pustit,
kolega, kolike bi plaće ljudi trebali imati po vasem misljenju i da malo to obrazlozite a ne samo neprovjerenu cinjenicu i bok
Žene u kiosku 3000-3500, a pred.uprave 10-15 puta više, a ne 40 puta više.
i to se po vama ne cini da je uredu?
kolega pupovac nije rekao da ljudi na kiosku imaju plaću 3000-3500 nego da bi to bila fer cijena u trenutnoj situaciji. po čemu se razlikuju od konzuma i ljudi koji tamo rade na kasama, a imaju veće plaće, a gazda je isti. ponavljam, plaća na tiskovom kiosku je nešto malo iznad 2000 kuna. jad i bijeda. ali u ovakvoj državi mnogi su sretni da mogui i toliko zaraditi.
prvo nije im plaća 2000 kuna jer imaju prijevoz, drugo nemojte uopce usporedivati ljude koje rade u kiosku i ljude koje rade u Konzumu. Obujam, brzina i težina posla su ne mjerljivi.
Za vasu informaciju zene u buticima sa robom recimo imaju od 2200 – 2500 i od njih se trazi da svaki dan izgledaju uredno cisto i sa sredenim noktima.
Sada ili ste tako bogati da vam 2200 znaci nista ili ste fulali zanimanje i odite u Caritas.