jedna neobjektivna .. mislim da je tisk slijedeći na redu za ugodno iznenaditi jer još nije "otkriven" .. možda već danas
ugodno je izbebadio sa 260 na 230 [lol]
[/quote]
Drukeru otfikari. I prva i druga brojka netočna.
imam Tisak i ušao sam u njega u uohohohohooo cijeni… i kad sam ga kupovao prije godinu dana mislio sam da kupujem po dobroj cijeni i nisam imao u planu ga prodavati nit sutra niti prekosutra nego ga drzati 5-7g minimalno..
ljudi moji,dajte prestanite pisati gluposti
nek se forum pocinje koristiti u svrhu davanja i izmjene informacija a ne prepiranaj!
slažem se sa delboyem i dajta shvatite da ja Tisak tj. Tozo partner države a ne dužnik kao druge tvrtke.. Tisak je zlatna koka i pustite na miru vaše puste price,nek se razvija ko i malo dijete sve neka ide svojim tokom….
@ Split009
Za targete treba pitati kajmana, ovih 450 je kikiriki za njega. [cool]
jedna neobjektivna .. mislim da je tisk slijedeći na redu za ugodno iznenaditi jer još nije "otkriven" .. možda već danas
ugodno je izbebadio sa 260 na 230 [lol]
[/quote]
ovo je pisano 16./17. i onaj tko je kupovao samo dan ranije mogao je uzeti preko 10% u manje od dva dana.. no to je za Vas vjerojatno premalo da bi klikali mišem .. (neobjektivno je bilo jer sam u tom trenutku još bio vlasnik tiska)
Sve je to kokošarenje jer nema velikog prometa!
kakve veze ima promet sa cijenom dionice? ti si broker pa zarađuješ na prometu ili što? i bolje je da je promet manji, ali mnogi to ne shvaćaju. no shvatit će nakon 100 udaraca glavom u zid.
Malo o nadolazećem izvješću jer je to jedini stvarni pokazatelj kamo firma ide.
Prema podacima Državnog zavoda za statistiku promet trgovine na malo u siječnju je bio 26 posto realno manji nego u prosincu 2008. (nominalno 25,3 posto). U odnosu na siječanj 2008. nominalno je bio manji za 11,7 posto, a realno za 13,7 posto. Uzevši to u obzir mislim da bi održanje prometa na nivou od siječnja prošle godine bio dobar rezultat, a svako povećanje prometa izniman rezultat (zbog čega sam naravno zapravo i ovdje). Pri tome ne zanemarujem učinak rada nedjeljom ali čini mi se da je to samo privremeni dobitak (zabrana neće trajati dugo) i da tu nije riječ o posebno velikom prihodu.
Očekivanu dobit mislim da treba komentirati isključivo paralelno sa stavkama: investicije i smanjenje/povećanje dugoročnih obveza. Također rado bih vidio daljnje povećanje gotovine na računu jer to je snaga TISKA.
Naše vrijeme tek dolazi
…i to vrlo brzo (nadam se)!
4 stane
2 naprijed
2 iza