[/quote]
Smotanko, umjesto da se dopisuješ sa samim sobom mogao si barem pogledati u izvješća. U prva 3 kvartala 2008 ostvaren prihod iz redovnog poslovanja za 7% veći nego u istom razdoblju 2007. Pad cijene dionice od 80-ak %.
Prihodi rastu, međutim, ne treba zaboraviti da ide skoro delistiranje firme s burze.
Prihodi rastu, međutim, ne treba zaboraviti da ide skoro delistiranje firme s burze.
Da ti nije to Mlinarevićka prišapnula? [lol] [lol] I građevinari i ERNTi brodari također [lol]
kralju [yawn]
Znam, meni je Vlad111 dao povjerljivi izvor, nažalost, svjedoci smo takvog vremena u kojem svatko svakome podmeće, ali delistiranje je opcija i to vrlo realna.
Znam, meni je Vlad111 dao povjerljivi izvor, nažalost, svjedoci smo takvog vremena u kojem svatko svakome podmeće, ali delistiranje je opcija i to vrlo realna.
Hahaha koji car[lol] . Izvor ti je ni više ni manje nego Vlad [lol]. Jel to onaj isti Vlad koji se fura na šampone i TD commbo 2+1 gratis packove? Onaj koji je tekst iz Večernjeg od Mlinarevićke slao okolo po svim temama i podcrtavao rečenicu di se navodi sektor ovisno na koji je topic slao taj tekst? Šteta… ja sam mislio da se čovjek bavi sa TA, a ono ..jao jao. Naravno.. službene demantije nije nikada poslao naknadno. Niti na jedan topic. hahaha.. da Vlad.. dobro da nisi reko da ti je Baron izvor[lol]
Ovo sam jedino našao
Ivica Todorić uputio je zahtjev za delistiranje dionica njegovih tvrtki sa Zagrebačke burze. Radi se o dionicama Jamnice, Leda, Konzuma, Belja, Tiska i Zvijezde.U Agrokoru kažu da cijene dionica nemaju veze s vrijednošću poduzeća koja su i 2009. godinu započela rastom prihoda. O sličnom potezu razmišljaju i Ericsson Nikola Tesla, brodarske kompanije, građevinari
Ovo sam jedino našao
Stari, postaš ono o čemu sam upravo govorio- vijest staru ravno dva tjedna koja je već odavno demantirana i koju smo prožvakali već 20 puta tu na forumu po gotovo svim temama. Kaj imaš pomak u fazi? Alo Mars, Zemlja zove [bye]
Tisak je izgleda zaboravio na izvješće prema burzi:)
Ionako nije u fokusu, dere se po likvidušama s visokim FF. Tisak uvijek nadoknađuje s odmakom, naširoko i nadaleko poznata stvar