II Za redovitu Glavnu skupštinu predlaže se slijedeći
DNEVNI RED
1.Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje popisa nazočnih i zastupanih dioničara
2.Donošenje odluke o dopuni djelatnosti Društva
3.Donošenje odluke o izmjenama i dopunama Statuta
4.Razno
III. PRIJEDLOZI ODLUKA
Na temelju članka 280. st. 3. Zakona o trgovačkim društvima Uprava Društva predlaže donošenje slijedećih odluka:
Ad 2/
Dopunjuje se predmet poslovanja novom djelatnošću koja glasi:
* popravak, montaža i održavanje telekomunikacijskih uređaja i aparata.
nista spektakularno
ja imam nekih info da je 4q bio nešto lošiji od očekivanja. Ali uprava je uspjela neke stvari malo staviti pod tepih, prebaciti na slijedeća razdoblja, da si spasi malo guzice.
S obzirom da je sad kamata na tržištu novca do 30% a tisak ima love ko dreka, može se samo na kamatama zaraditi divno. Pitanje je samo kako se odvija plaćanje i eventualno izvlačenje keša prema dva većinska vlasnika, od kojih je jedan posebno gladan keša ( uvijek i svagdje ).
No, s obzirom na moju duboku umočenost, nadam se da sam u krivu.
E momak momak, razmisli malo, da li se Tisku ostaje bez novca.
kao rezultat ove skupštine ne osim ukoliko 5%dioničara ne zatraži dopunu dnevnog reda s tom točkom, mislim
II Za redovitu Glavnu skupštinu predlaže se slijedeći
DNEVNI RED
1.Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje popisa nazočnih i zastupanih dioničara
2.Donošenje odluke o dopuni djelatnosti Društva
3.Donošenje odluke o izmjenama i dopunama Statuta
4.Razno
III. PRIJEDLOZI ODLUKA
Na temelju članka 280. st. 3. Zakona o trgovačkim društvima Uprava Društva predlaže donošenje slijedećih odluka:
Ad 2/
nista spektakularno
Razmisli malo o tim telekomunikacijskim uređajima??? [shocked]
Kad kažeš ništa spektakularno!
Ad 2/
Baš i nije neka dopuna. Prodaja je čista zarada. Popravak, montaža i održavanje je vjerojatno radi zaokruživanja ponude a time i možebitnog izbacivanja manjih igrača sa tržišta. No, ne očekujem izravno neki značajan dobitak, osim dugotrajnohg stabiliziranja tržišnog položaja u navedenom segmentu.
Imam jedan problem, stalno se motam oko Tiska, a nikako da ga kupim, imao sam ga davno, prije tri godine i prodao budzašto, a sada nikako da skupim hrabrosti ući. Zato stalno pratim ovu rubriku, pokušavam nekada nešto naspisati ne bih li postao intimniji član obitelji TISK dioničara.
naime primjetio sam da se prilikom trgovinskog dana zna čestitati kupcima, a nisam skužio obrazac po kojem se čestita. nekad kad su kupili u minus, nekad u plusu.
Eto danas, čestitao bih čovjeku koji je kupio a ono promet 440 kuna….
Bojim se da ne čestitam u krivo vrijeme, pa ako kmože kakova pomoć po tom pitanju .
Imam jedan problem, stalno se motam oko Tiska, a nikako da ga kupim, imao sam ga davno, prije tri godine i prodao budzašto, a sada nikako da skupim hrabrosti ući. Zato stalno pratim ovu rubriku, pokušavam nekada nešto naspisati ne bih li postao intimniji član obitelji TISK dioničara.
naime primjetio sam da se prilikom trgovinskog dana zna čestitati kupcima, a nisam skužio obrazac po kojem se čestita. nekad kad su kupili u minus, nekad u plusu.
Eto danas, čestitao bih čovjeku koji je kupio a ono promet 440 kuna….
Bojim se da ne čestitam u krivo vrijeme, pa ako kmože kakova pomoć po tom pitanju .
@guvernor
ne bih rekao da je gotovo. Ima još prilike za utiskavanje. Sve ispod 400 je izvrsno utiskavanje, a ispod 300 ili ispod 200 ako dade tržište, je turbo utiskavanje na svaki rok. To je tzv. VRHUNSKO UTISKAVANJE.
Evo pomoći!
nitko ne komentira otvaranje dvije tisak-medie na trgu bana jelačića. top lokacija zahvaljujući znanju. a uskoro će i još jedan u frankopanskoj kako mi se čini. mislim da će ove lokacije donositi najveću lovu
nitko ne komentira otvaranje dvije tisak-medie na trgu bana jelačića. top lokacija zahvaljujući znanju. a uskoro će i još jedan u frankopanskoj kako mi se čini. mislim da će ove lokacije donositi najveću lovu
Na žalost, ne dovoljno veliku, neće povećati dobit ni za promil.
No ne kažem da je navedeno širenje loše, čak je i dobro, jer u današnja doba vrhunski je rezultat kad se nije u minusu…