najbolje je da ne navlačite glupane na kupovinu nego da fino zaborative tisak na par godina. uvijek bolje rastu dionice koje nisu u fokusu, pogotovo ne nekih tradera sa 4000 kn u džepu. kad vi potpuno utihnete i prestanete o planovima i o tomu da se ne bojite , onda će tisak solidno narasti. ovako privlačite ljude kojima ovdje nije mjesto. samo polako i bit će puno para…
Bolje da ima što više trajdera, tako je dionica likvidnija, a kako sam kažeš dugoročno ionako neće utjecati na cijenu. I nema cijena nikakve veze s pisanjem po forumu, tako da su bilo kakvi "targeti" deplasirani…
je li bolje da je dionica likvidnija je upitno. tisak je likvidan pa je pao 75% u ovoj krizi, dok moje ostale nelikvidne dionice jedva 10-30% a jedna uopće nije pala. zato je meni uvijek ugodnije u nelikvidnima koje imaju potencijal na višoj cijeni postati likvidnima. naravno da pisanje nema nikakve veze. to sam pokušao i reći. a svoje targete imam, bez obzira što ti govoriš da je to deplasirano i prodajem čim se dosegnu. ni prije, ni kasnije. tako sam uvijek radio i tako ću nastaviti.
je li bolje da je dionica likvidnija je upitno. tisak je likvidan pa je pao 75% u ovoj krizi, dok moje ostale nelikvidne dionice jedva 10-30% a jedna uopće nije pala. zato je meni uvijek ugodnije u nelikvidnima koje imaju potencijal na višoj cijeni postati likvidnima. naravno da pisanje nema nikakve veze. to sam pokušao i reći. a svoje targete imam, bez obzira što ti govoriš da je to deplasirano i prodajem čim se dosegnu. ni prije, ni kasnije. tako sam uvijek radio i tako ću nastaviti.
Uvijek je bolje imati likvidne dionice jer nelikvidne mogu jako dugo biti nelikvidne.
čestitke svim čestitim ljudima! te i onima dobre volje! a ako su kupili i tisak, tim više, čestitki!
eto ga…i sad mi neko kaže da su bolje likvidne. ovako možemo do 50 kuna i niže…sve dok ima kupaca.
Hehehe, ali barem postoje kupci… Probaj prodati koju nelikvidnu, pa začas dođeš na prvo mjesto gubitnika dana po -% promjene.
Ljudi nije da drukam, al morate priznati da na ovoj dionici danas i nije baš falilo kupaca s obzirom na sitjuejšn!
Hehehe, ali barem postoje kupci… Probaj prodati koju nelikvidnu, pa začas dođeš na prvo mjesto gubitnika dana po -% promjene.
taj tvoj mentalni sklop je i doveo do ovakvih razmjera krize kod nas. zašto bih prodao? ne želim prodati. nisam ni mislio prodavati jer nisam uložio kruh i mlijeko nego višak novaca koji se brzo topi kako vidimo. ovdje će trebati godine i godine da se vratimo na razine iznad 1000 kn, dok na nelikvidnima nastavljamo put prema targetima odmah i to sa manje od 200.00 kuna. eto to je bitna razlika. najljepše je u društvu s malo dioničara koji imaju u planu zaraditi a ne govoriti da su oni veliki trgovci dionicama i trejderi. na zse je bitno samo da se trguje. nije bitno s kojim predznakom. uostalom, ma komu ja objašnjavam…