Loše.
FI na ZSE
[/quote]
ja bih prije rekao katastrofalno
[/quote]
Kolega ja sam tu za takve katastrofalne izraze, a vi si čuvajte image [lol] [lol] [lol]
Izvješće je u skladu s očekivanjima.
Jurex, to te ja pitam[thumbsup]. Neka daju otkaze oni koji su navikli krasti, a zaposlenici će se naći sigurno. Što mislite, koliko tete na kasama Konzuma imaju plaću? A isto tako nemaju prilike prodavati ispod stola.
Puni efekt informatizacije vidjet će se tek sljedeće godine, a pomalo već sa sljedećim izvješćem.
Sportski pozdrav!
izvješće je šokantno za većinu.
Kako za koga,
za neke nije nimalo [cool]
Ali recimo za delboy jest 100% [lol] [lol]
Ukupan promet u porastu od 7% u odnosu na prethodnu godinu, promet maloprodaje raste u odnosu na prethodnu godinu 16%. Društvo je pokrenulo veliki investicijski ciklus modernizacije i informatizacije poslovnih procesa.
Ispod ocekivanje jest, ali ovaj drugi dio teksta je nesto na cemu treba racunati za buducnost. A i bolje da je porast 7% nego da je minus. Sta ste svi tako pesimisti.
Izvanredni prihodi od lani ovdje nisu prisutni i zato je izvjesce negativno (btw, zna li tko od cega su bili ti izvanredni prihodi lani?
U svakom slucaju, poskupljenje novina uvjetovano je povecanjem marze tiska, uvode se elektronicke kase i izdaju racuni, ulagalo se u knjizare…iz cega bi se dalo zakljuciti da bi se kupovina Tiska sada trebala isplatiti vec za nekoliko mjeseci…
tisak kao dugoročno ulaganje – vrhunski, kratkoročno banana
upravo tako governor. FI TISKa je u skladu s očekivanjima. svi danas samo gledaju netto dobit, jer ne znaju procitat FI. obveze se smanjuju a TISK je tvornica novaca. nema problema sa likvidnoscu no isto tako ovo nije dionica za one koji ocekuju da ce sutra narasti 50%
Pogledajte stavku: "Zadržana dobit ili preneseni gubitak*", gdje se vidi da je ovo ključan period, kada se tvrtka pretvorila od "gubitaša" u "dobitaša" u jakom razvojnom zamahu…
sad vrijedi 500 kn a vi pričajte kaj oćete….. jednog dana bude opet gore al više se ne radi o par mjeseci već o par godina
Aha, ajde ti fino argumentiraj tih 500kn. Kako bi reko Delboy :ja kažem da vrijedi 5000 kn, i što ćemo sad?
Btw. nek se skljoka na 500 kn i nitko sretniji od mene, fino popravim prosjek ulaza na 750. [kiss]
sad vrijedi 500 kn a vi pričajte kaj oćete….. jednog dana bude opet gore al više se ne radi o par mjeseci već o par godina
baš sam se pitao tko je ovako očajno jutros istresao svoj paketić….
775,02 7 10:23:11
775,02 7 10:23:11
777,77 9 10:23:11
777,77 11 10:09:40
777,85 15 10:09:40
780,01 13 10:09:40
780,06 1 10:09:40
790,00 5 10:09:40
kolegice nema razloga za prosipanje crnila sada… ili se nadaj da ćeš kupit opet ispod 775 ili se pomiri s tim da si možda pogriješila u procjeni pa kupi odma nazad , ili jednostavno nađi bolju dionicu….
izbori uvijek postoje , ma kako se situacija činila teška [rolleyes]
Nekako mi šesto čulo kaže ( a prišapnuo mi današnji broj business.hr 🙂
da su navukli izvještaj namjerno da prikažu slabu profitabilnost kako bi najesen imali bolju poziciju za pregovore o maržama s izdavačima.
Jer….da su prikazali dobru dobit, pa kako bi najesen pregovarali o višim maržama kad bi im ovi odmah stavili zadnji izvještaj o lijepoj dobiti i potopili im sve argumente o niskoj profitabilnosti Tiska.