Baš se pitam tko će ti prodati ispod 900…
Možda netko ko je kupovao po 400… Ili 600…
žao mi je ali moraš se i dalje pitati ali sada ‘ko je to prodao !
ja nisam !
bit ce tiska i po 800 ponedjeljak….
Kolega bez obzira dali imate tisk ili ne nije pametno to pričat jer Vas onda svi vrijeđaju na PM kao mene.
Kada je bio 1080 ja sam rekao da to ide dole i da treba čekat sa kupovinom a onda je nastao kaos od PM jer su ljuti kada se to izjavi.
Odlična tvrtka koju isto čekam ali s obzirom na stanje u svijetu čekam je definitivno ispod 900 kuna, a vjerujem da ću kroz kraće vrijeme i dobiti.
[/quote]
[/quote]
Hmm ja nisam rekao da ću ga kupiti na 900 kuna…to nikako već dosta niže ovoga puta.
A tko će mi prodati…hmm neznam možda baš Vi ili netko od tuda.
A btw 900 kn je samo 6.3% manje od današnje prosječne cijene pa vi vidite.
Hmm ja nisam rekao da ću ga kupiti na 900 kuna…to nikako već dosta niže ovoga puta.
A tko će mi prodati…hmm neznam možda baš Vi ili netko od tuda.
A btw 900 kn je samo 6.3% manje od današnje prosječne cijene pa vi vidite.
Ma nema problema kolega… kad god došli, dobrodošli.
Čini mi se treba da napravit kalkulaciju, mislim da cijena en smije ispod 850 ili tu negdje jer bi inaće fondovi morali van iz dionice , a to vjerojatno ne žele, ali kako nemam TISK, to napravite sami za domaću zadaću. Kako TISK ima mali FF nije ga problem braniti iznad te razine.
A ti Crni Ivo čekaj ga na 300 [lol]
Tisak je jedna od najperspektivnijih dionica na ZSE, ali jednostavno u zadnje vrijeme nije u fokusu ulagača…. STRAH ?
Čini mi se treba da napravit kalkulaciju, mislim da cijena en smije ispod 850 ili tu negdje jer bi inaće fondovi morali van iz dionice , a to vjerojatno ne žele
Gledam TOP TEN i vidima:
AGROKOR D.D. [Običan račun] 54,13%
ADRIS GRUPA D.D. [Običan račun] 25,86%
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 13,71%
Ovih BIG3 drže 93,7 Tiska, a među njima ne vidim fondove. Ostatak je sitniš od ukupno 1,43 % .
Kako TISK ima mali FF nije ga problem braniti iznad te razine.
Zašto (i čime) bi oni branili cijenu?
Inače, osim psiholoških, odnosno emotivnih, ne nalazim racionalnih razloga da je se naziva perspektivnom.