Ma kolega u pravu ste ali još nije donesen zakon rada nedjeljom!
PC blagajn e još su daleko od svoje funkcije a
Tisak media tek je jedna probna bila u Istri.
Dok se to pokrene tiska će biti i na 900 kuna
Zadnjih 5 transakcija:
1.030,00 5 10:29:39
1.030,00 6 10:28:51
1.031,00 70 10:28:51
1.032,00 31 10:28:51
1.035,00 143 10:28:51
nekome je ova cijena solidna za prodaju, odnosno prodao 250 komada na ovim razinama.
Neznaš…
Pc blagajne nisu baš toliko daleko od svoje funkcije. Stvar nije tako jednostavna, al bit će….
Za tisak medija eto ti se reklame vrte na TV. Zašto bi vrtili reklame za nešto što još ne postoji?
A kako vidim iz transakcija…nekome je ova cijena solidna za ulaz…
Prvo nema 2000 kioska, a u 2,2 milijarde je i veleprodaja, zato smiriti doživljaje
Zadnjih 5 transakcija:
nekome je ova cijena solidna za prodaju, odnosno prodao 250 komada na ovim razinama.
Neznaš…
Pc blagajne nisu baš toliko daleko od svoje funkcije. Stvar nije tako jednostavna, al bit će….
Za tisak medija eto ti se reklame vrte na TV. Zašto bi vrtili reklame za nešto što još ne postoji?
[/quote]
Itekako znam i to vjerojatno puno bolje nego ti.
Imam nekog u tisku koji radi baš na tim stvarima.
Do ljeta ništa od svih svojih želja.
Btw PC blagajne se uvode već godinama, i neće doći u dva dana.
A trenutno je tržište toliko osjetljivo te stoga mislim da tisku još nije vrijeme za rast, a drugo isti problem kao i sa beljem da hoću kupiti 500 dionica da imam neki normalni broj moram dignuti cijenu 15% što naravno nitko nije lud.
Stoga i dalje očekujem lagano lupanje po bidu
E crni Crni Ivo.
Da je meni da se vratim u 90-ete pa da mi je bilo kupovati LEDO kad i čiča Bahovec….
——-
[cool]
1,1 mil / 365 = 30000. Cestitam! E da je i meni takva racunica!
Ako uzmemo da tisak ima cca 2,2mlrd kn prometa i oko 2000 kioska, dolazimo do prometa od oko 1,1 mil kn po kiosku…što je oko 30000kn dnevno.
prije 3000 kuna dnevno, to je realnost, 30000, mozes mislit
Nemoj se ljutiti ali ja sam ti dao čistu informaciju.
Ti kako hoćeš, forum ti je zahebano mjesto, nikad ne znaš tko je tko.
For future reference, neke stvari se ipak ne izgovaraju, a user credibility daješ nekome na osnovu prijašnjih aktivnosti tj. postova.
A meni nije cilj nikoga navlačiti niti se bavim takvim stvarma, meni svejedno, ionako cijenu diktiraju veliki.
ma gle samo je stvar u tome da ovdje dosta citam toga sto mi je nerealno ali bar ne mogu provjeriti, a ovo mogu bar nekako provjeriti(pitam tetu na kiosku koja mi danas rekla da je osjetno manji promet nedjeljom), sto ne znaci da u nekom manjem mjestu od zagreba promet vikendom nije veci nego preko tjedna
Agrokor otvorio prvu knjižaru
Danijela Jozić
Najveći domaći lanac kioska Tisak, u većinskom vlasništvu koncerna Agrokor je u utorak u Zagrebu otvorio prvu multimedijalnu knjižaru Tisak Media.
Prvi multimedijalni centar je, nešto prije otvaranja točno u podne za građane, novinarima predstavio Dražen Kocijan, predsjednik uprave Tiska d.d.
U desetak multimedijalnih centara Tisak će do kraja godine investirati 30 milijuna kuna a tijekom ovog tjedna bit će otvorene knjižare u Puli, Splitu, Opatiji i Hvaru.
Prodajni prostori su organizirani tako da se u jednom dijelu nalaze knjige, CD-i, DVD-ovi, kompjuterske igrice, dok se u drugom dijelu nalaze novine, duhanski proizvodi, slatkiši, napitci itd.
Otvaranje Knjižare Tisak Media prošlo je neometano iako su samo par metara dalje ispred zgrade Ministarstva znanosti u to vrijeme protestirali srednjoškolci, učenici drugih razreda, koji se protive državnoj maturi.
lijepo izgleda, moderno
Meni ovo hebeno izgleda. Algoritmu bi se trebale gače zatresti.
A sad slijedeći korak, konvergencija kiosk prodaje i knjižare. [cool]
Zadnjih 5 transakcija:
Neznaš…
[/quote]
Itekako znam i to vjerojatno puno bolje nego ti.
Imam nekog u tisku koji radi baš na tim stvarima.
Do ljeta ništa od svih svojih želja.
Btw PC blagajne se uvode već godinama, i neće doći u dva dana.
A trenutno je tržište toliko osjetljivo te stoga mislim da tisku još nije vrijeme za rast, a drugo isti problem kao i sa beljem da hoću kupiti 500 dionica da imam neki normalni broj moram dignuti cijenu 15% što naravno nitko nije lud.
Stoga i dalje očekujem lagano lupanje po bidu
[/quote]
Jadno navlačiš crni ivo. U Istri već rade na tisku blagajne (ja kupio pa znam da rade), a tisak – media se otvara ovih dana i u Puli na top-lokaciji.