TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

inverter slazem se s tobom,ko je pri kesu neka kupuje sad tisak.. jer doci ce bolji dani za tisak i nas to definitivno…

Ja bih to ovako rezimirao:
– 30 % povećanje prihoda zbog interneta
– internetizacija im neće praviti rashod jer to znam iz prve ruke
– 2Q i 3Q udarnički zbog turista, a i otvaranja TisakMedie u npr. Hvaru
– TisakMedia visokoprofitabilni biznis ( vidi Algoritam )
– ukidanje rada nedjeljom osim kioska, a vikendom su na kioscima ionako največi prometi, i to znam iz prve ruke
– dizanje neto marže režući troškove nabave robe, a zahvaljujuči regionalnom širenju
– a nekako mi se ćini ali skroz špekulativno da je EPH potpisao ugovor s vragom tj. Todom pa će i tu biti manji troškovi

[cool]

samo jedno pitanje, radite li vi na kiosku?

[lol]
Ne.
Ali uz odgovarajuču ponudu otvoren sam za pregovore [lol] [lol]

Show me the Money!

samo je pitanje dana kad cemo na 1500 ,sve je manje vremena,,,preuzimanje stampe je u igri…mislim da nije spekulacija,,provjereno www bussines hr,mali clanak netko se fino krca sa skrivenim nalozima…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Preuzimanje crnogorske Štampe nije nikakva špekulacija ni puko nagađanje. Toda je to javno izjavio i još k tome (što nema veze sa ovom temom) da će ulupati puste milione(par stotina) u povećanje povrtlarske prozivodnje.

Slažem se sa svim iznesenim.
nego
1. Jer znate da ovaj tjedan počinju otvaranja.
2. Jer znate da je već počeo rad kioska sa blagajnama, par ja mislim 7 na kojima se testira, te kolko je pobvećanj prihoda po kioscima
3. Štampa je sigurna

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

[lol]
Ne.
[/quote]

kako onda znate iz prve ruke vikend promet kioska?
Evo po mojim iskustvima, Zagreb je nedjeljom ghost town, seces se a nema nikoga po cesti, pa tako niti na kioscima, a preko tjedna na glavnom trgu ceka po 5-6 ljudi u redu na kiosku u gotovo svakom trenutku, tako da mislim da ne stoji bas ta vasa tvrdnja o vikend prometima tiska(ne znam iz prve ruke, samo ono sto vidim kada secem gradom)

[lol]
Ne.
[/quote]

kako onda znate iz prve ruke vikend promet kioska?
Evo po mojim iskustvima, Zagreb je nedjeljom ghost town, seces se a nema nikoga po cesti, pa tako niti na kioscima, a preko tjedna na glavnom trgu ceka po 5-6 ljudi u redu na kiosku u gotovo svakom trenutku, tako da mislim da ne stoji bas ta vasa tvrdnja o vikend prometima tiska(ne znam iz prve ruke, samo ono sto vidim kada secem gradom)

[/quote]
Ma kolega u pravu ste ali još nije donesen zakon rada nedjeljom!
PC blagajn e još su daleko od svoje funkcije a
Tisak media tek je jedna probna bila u Istri.

Dok se to pokrene tiska će biti i na 900 kuna

Zadnjih 5 transakcija:
1.030,00 5 10:29:39
1.030,00 6 10:28:51
1.031,00 70 10:28:51
1.032,00 31 10:28:51
1.035,00 143 10:28:51

nekome je ova cijena solidna za prodaju, odnosno prodao 250 komada na ovim razinama.

[kako onda znate iz prve ruke vikend promet kioska?

Nemoj se ljutiti ali ja sam ti dao čistu informaciju.
Ti kako hoćeš, forum ti je zahebano mjesto, nikad ne znaš tko je tko.
For future reference, neke stvari se ipak ne izgovaraju, a user credibility daješ nekome na osnovu prijašnjih aktivnosti tj. postova.

A meni nije cilj nikoga navlačiti niti se bavim takvim stvarma, meni svejedno, ionako cijenu diktiraju veliki.

Show me the Money!

Ako uzmemo da tisak ima cca 2,2mlrd kn prometa i oko 2000 kioska, dolazimo do prometa od oko 1,1 mil kn po kiosku…što je oko 30000kn dnevno.

Ako uzmemo da tisak ima cca 2,2mlrd kn prometa i oko 2000 kioska, dolazimo do prometa od oko 1,1 mil kn po kiosku…što je oko 30000kn dnevno.

Bravo majstore [thumbsup]

ajd da mi je bar znati tko sad prodaje tisak?? pa,tko je toliko lud?? strpite se,nemojte ga u bescijenje davati..

New Report

Close