Mislim da ceu uvođenje kasa znacajno pridonjeti povecanju dobiti, ako ne u iducem onda sigurno vec u 3q. Uz to postoji jos par stvari za koje vjerujem da ce se dogoditi u blizoj buducnosti a koje ce jos povecati profitabilnost…. zabrana rada nedjeljom(kiosci ce moci raditi) , PDV na novine, …. uglavnom siruran sam kako se Tiskom upravlja odlicno i kako u buducnosti mozemo ocekivati sve vecu dobit
Kolega ne razumijem što ste mislili pod , PDV na novine?
[huh]
Ma kakvo “istovaranje”, pa to su tako minorni prometi zadnjih dana/tjedana da nema govora o tome. Ljudi znaju kakvu dionicu posjeduju i ne zele prodati po ovim cijenama. Jucer sam sijedio s vise i manje utjecajnim ljudima iz tiska i svi oni ne pomisljaju o prodaji dionica nego samo nadokupljuju, ali nazalost nemaju vise toliko gotovine da bi utjecali na kolicinu prometa. Vecina od njih kupovala je i na 15xx i to smatraju jos uvijek odlicnom investicijom. Treba imati malo strpljenja, a dobri dani ove dionice se blize.[thumbsup]
U sat vremena trgovanja, samo jedna dionica protrgovana. Strasno
DOMINACIJA NAD TISKOVINAMA
Kupi li Todorić WAZ-ov udio u EPH, imat će monopol
Zbog mogućeg Agrokorovog preuzimanja udjela WAZ-a, Ivica Todorić dobio bi apsolutnu dominaciju i nad izdavačkom djelatnošću u Hrvatskoj.
http://www.javno.com/hr/profit/clanak.php?id=146758
http://www.javno.com/hr/profit/clanak.php?id=146758
Nije dobro za demokraciju ali za nas dioničare izvrsno![thumbsup]
Ma kakvo “istovaranje”, pa to su tako minorni prometi zadnjih dana/tjedana da nema govora o tome. Ljudi znaju kakvu dionicu posjeduju i ne zele prodati po ovim cijenama. Jucer sam sijedio s vise i manje utjecajnim ljudima iz tiska i svi oni ne pomisljaju o prodaji dionica nego samo nadokupljuju, ali nazalost nemaju vise toliko gotovine da bi utjecali na kolicinu prometa. Vecina od njih kupovala je i na 15xx i to smatraju jos uvijek odlicnom investicijom. Treba imati malo strpljenja, a dobri dani ove dionice se blize.[thumbsup]
Hvala puno na ovim jako interesantnim podatcima koje ste podijelili s nama. Dosta ste me ohrabrili, a vjerujem i mnoge druge koji su u ovoj dionici. Ja sam osobno dokupljivao prošle godine i na 1600 kuna i dalje vjerujem u ovu dionicu i ona mi je oslonac u portfelju. Dakako da sam poslije dokupljivao i na puno nižim razinama s obzirom da i dalje smatram kao što kažete da će doći dobri dani za ovu dionicu, možda već i ove godine.
Samo bih dodao da su EPH i Agrokor zajdnički i u Zagrebplakatu………
Šta bi to značilo svako neka špekulira za sebe. [smiley]
Pa gospodo hocemo li se Tiskati danas ili su svi zaboravili na ovu dionicu(što mi je drago jer je znaci u cvrstim rukama[proud])
Toda kupuje,širi, razvija, a mi smo tu samo da gledamo i uzivamo[thumbsup][smiley]