TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ceu uvođenje kasa znacajno pridonjeti povecanju dobiti, ako ne u iducem onda sigurno vec u 3q. Uz to postoji jos par stvari za koje vjerujem da ce se dogoditi u blizoj buducnosti a koje ce jos povecati profitabilnost…. zabrana rada nedjeljom(kiosci ce moci raditi) , PDV na novine, …. uglavnom siruran sam kako se Tiskom upravlja odlicno i kako u buducnosti mozemo ocekivati sve vecu dobit

Kolega ne razumijem što ste mislili pod , PDV na novine?

[huh]

eto malo konkurencije, za usporedbu

Doima se kao da je završilo istovaranje, što bi trebalo značiti da je vrijeme za porast.[thumbsup]

Ma kakvo “istovaranje”, pa to su tako minorni prometi zadnjih dana/tjedana da nema govora o tome. Ljudi znaju kakvu dionicu posjeduju i ne zele prodati po ovim cijenama. Jucer sam sijedio s vise i manje utjecajnim ljudima iz tiska i svi oni ne pomisljaju o prodaji dionica nego samo nadokupljuju, ali nazalost nemaju vise toliko gotovine da bi utjecali na kolicinu prometa. Vecina od njih kupovala je i na 15xx i to smatraju jos uvijek odlicnom investicijom. Treba imati malo strpljenja, a dobri dani ove dionice se blize.[thumbsup]

Odluku donosim sam, ali pazljivo slusam ostale.

U sat vremena trgovanja, samo jedna dionica protrgovana. Strasno

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

DOMINACIJA NAD TISKOVINAMA
Kupi li Todorić WAZ-ov udio u EPH, imat će monopol
Zbog mogućeg Agrokorovog preuzimanja udjela WAZ-a, Ivica Todorić dobio bi apsolutnu dominaciju i nad izdavačkom djelatnošću u Hrvatskoj.
http://www.javno.com/hr/profit/clanak.php?id=146758

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

http://www.javno.com/hr/profit/clanak.php?id=146758

Nije dobro za demokraciju ali za nas dioničare izvrsno![thumbsup]

R-kiosk from Finland-Rautakirja

Ma kakvo “istovaranje”, pa to su tako minorni prometi zadnjih dana/tjedana da nema govora o tome. Ljudi znaju kakvu dionicu posjeduju i ne zele prodati po ovim cijenama. Jucer sam sijedio s vise i manje utjecajnim ljudima iz tiska i svi oni ne pomisljaju o prodaji dionica nego samo nadokupljuju, ali nazalost nemaju vise toliko gotovine da bi utjecali na kolicinu prometa. Vecina od njih kupovala je i na 15xx i to smatraju jos uvijek odlicnom investicijom. Treba imati malo strpljenja, a dobri dani ove dionice se blize.[thumbsup]

Hvala puno na ovim jako interesantnim podatcima koje ste podijelili s nama. Dosta ste me ohrabrili, a vjerujem i mnoge druge koji su u ovoj dionici. Ja sam osobno dokupljivao prošle godine i na 1600 kuna i dalje vjerujem u ovu dionicu i ona mi je oslonac u portfelju. Dakako da sam poslije dokupljivao i na puno nižim razinama s obzirom da i dalje smatram kao što kažete da će doći dobri dani za ovu dionicu, možda već i ove godine.

Samo bih dodao da su EPH i Agrokor zajdnički i u Zagrebplakatu………
Šta bi to značilo svako neka špekulira za sebe. [smiley]

Show me the Money!

Pa gospodo hocemo li se Tiskati danas ili su svi zaboravili na ovu dionicu(što mi je drago jer je znaci u cvrstim rukama[proud])

Toda kupuje,širi, razvija, a mi smo tu samo da gledamo i uzivamo[thumbsup][smiley]

Ne laje pas zbog sela.

Top bid
CIJENA KOLIČINA
1.112,01 15
1.110,01 20
1.110,00 2
1.100,00 5
1.090,56 9
1.089,00 300
1.085,02 6
1.085,00 21
1.084,00 12
1.080,05 30

Samo da ne bude jedan od onih “nestajućih” posljednjih dana…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close