Prodaja se podebljava. Možda bi bilo dobro prodati pa krajem dana ući?[undecid]
Prodaj…ali ispod 1000[thumbsup]
Tko to toliko prodaje danima? Već smo trebali bitri na 1300. Ali nema veze. Odradio sam već 6 krugova na Tisku sa ulascima na 1000 i izlascima između 1100 i 1500.
Savjet prodavatelju neka stavi transparentno kompletnu količinu na neku cijenu i siguran sam da će naći kupca pošto se radi o dobroj dionici. Još ako bude cijena OK brzo se to riješi.
smješno kak stišću tisak prema dole….moš mislit kak neko sa dna 1070 kapitalizira dobit a imo je jučer na 1150….natežu praćku, sam da im ne pukne.
tenkista:
”
”
Prodao po 1080, čekam na 980. Sorry, ali moram i ja od nečeg da živim. Prodajem uvijek samo onu zadnju koju kupim a to je sad Tisak. A i vidim da ljudi hoće silom izaći pa ću im pomoći da prodaju.
Ima samo jedna dionica koju nikad ne prodajem. Samo nadokupujem a to je DLKV. Dobro i Eig.[thumbsup]
valentine:
”
tenkista:
”
”
”
Prodao po 1080, čekam na 980. Sorry, ali moram i ja od nečeg da živim. Prodajem uvijek samo onu zadnju koju kupim a to je sad Tisak. A i vidim da ljudi hoće silom izaći pa ću im pomoći da prodaju.
Zbog takvih likova i padamo. A da ne prodajete, bili bismo na 1300 za čas.
samo neka prodaje pa ovo je slobodno tržište takvi nam i trebaju
Nema problema tenkista, i tvoj broker mora od nečega živiti.[thumbsup]
Upravo to sam htio reći. Žalio se da mu je prekratka jahta. A inače on ima najviše dionica Tiska![thumbsup]