TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisi skontao za LEDO, možda nema fundamente ali ima vlasnika kojemu je stalo, isto kao i za Tisak

pogledaj vlasničku strukturu, free float nikakav, osim toga na taj način podizanjem cijene dionicu naprave nezanimljivom nekome koji je imalo pomislio na nešto, nakon što vidi cijenu odustane od kupnje

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Najbolji komentar u zadnjih par dana na ovoj temi. Long live Vorda[thumbsup]

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Nisi skontao za LEDO, možda nema fundamente ali ima vlasnika kojemu je stalo, isto kao i za Tisak pogledaj vlasničku strukturu, free float nikakav, osim toga na taj način podizanjem cijene dionicu naprave nezanimljivom nekome koji je imalo pomislio na nešto, nakon što vidi cijenu odustane od kupnje

Imaš pravo nisam skontao.[smiley]

Ajde se vrati još jednom na prethodnu stranicu i pročitaj šta sam ja napisao. Govorio sam općenito i rekao sam da iskrcavanje ne znači da će nakon njegovog završetka dionica automatski krenuti gore. Povjest je pokazala upravo suprotno.

Ja nisam rekao niti da Tisak vrijedi niti da ne vrijedi pa ne kužim zbog čega mi spominješ vlasničku strukturu i slične stvari.

Tisak je _donekle_ sličan Ledu, ali uz veliku napomenu: Beton Leda je na razinama 9- 10K, a beton Tiska na 1-1,1K. Tak da, Tenkista moj simpatični, ne bu se Tisak prepolovio, jer da bi se prepolovio, prethodno bi trebo doć na 2K.

Onaj izlet Tiska na 1700 prije iskrcavanja pošte nije relevantan. Priča počinje oko 01.01.2008. sa 1100kn.

ae bok!

I'LL BE BACK

Da te naučim nečemu vorda. Vidim da si zaglibio s brojevima. Pa Tisak je još uvijek iznad 1.000-1.100 kuna gdje je izlazio HP.
JDOS, IPKK, ATPL itd. nisu ni blizu razina gdje je xxx izlazio. Ne vidim zašto uspoređuješ ove firme s Tiskom. Da je sentiment drugačiji bili bismo u blokadi gornjoj, a na PTKM deset dana u blokadi gornjoj. Sada možemo samo gledati i moliti. To nije loše, molitva uvijek upali.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sg izlazi ali kupuje hpb tako da to nije bitno, nego poslušajmo vlaloncu i prestanimo pisati. neka odrade sg i hpb skrbnički što su naumili, a nama long-term ulagačima je bolje da se ne piše previše ne bi li osladili ovu lijepu i ukusnu dionicu muhama…bolje nek idu na g…. nego na med…smanjimo pisanje..dugoročno fino ćemo zaraditi…

...povijest se ponavlja...

ovo sa tiskom je čisti kriminal,ništa drugo,umjesto da dionica plane ko šibica,mi smo u rukama kriminalaca,i oni nam kroje sudbinu,fuj..

A dividenda??[pray]

ovo sa tiskom je čisti kriminal,ništa drugo,umjesto da dionica plane ko šibica,mi smo u rukama kriminalaca,i oni nam kroje sudbinu,fuj..

Strpljenja, sve ce to doci na svoje![thumbsup]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

A dividenda??[pray]

Dok je ova stavka ovako, teško. Ali ovim tempom vrlo ubrzo da.

Zadržana dobit ili preneseni gubitak* 092 -168.493 48.136 0 -120.357

Hogar vozi Volvo

Znam da će neki sad reci da sam “otkrio toplu vodu” ali…. Mislim da je apsolutno bezpredmetno raspravljati o trenutnim cijenama većine dionica, pa tako i Tiska, a još apsurdnije tvrditi da se iza tako niskih cijena kriju neki kriminalci i mafijaši koji priječe porast cijene…. Zašto? Pa iz jednostavnog očitovanja dnevnog prometa sve je jasno, nitko ne želi kupovat, tj. nema s čime…. Današnji dan je jedva dosegao 38,4 milijuna kn prometa, što je najslabije još od 08/2007…. Pametni će povezati, tim više ako prate pokoji sat svakodnevno što se događa……. Situacija je i više nego jasna, koliko god cijena išla dolje, i dalje nema tko kupiti dionicu, ni Tiska ni koju drugu, štoviše sadašnja situacija je zapravo i sasvim solidna s obzirom na uvjete, jer cijena ne ide ni blizu onoliko dolje koliko bi išla u normalnim okolnostima s toliko slabom potražnjom…. Iz svega slijedi zaključak da smo svi došli do jedne zanimljive razine, (gotovo) nitko ne želi prodati jer zna da su cijene preniske, ali nitko ni ne želi kupiti jer za ono čime raspolaže to nije dovoljno jeftino….. Mali nemaju casha jer imaju dionice, da bi jednu kupili moraju drugu prodati….. Investicijski fondovi su totalno bez love jer se ekipa masovno povukla iz njih, a nitko nije lud da u ovim uvjetima u njih ulaže (a tko i bi kad od početka godine imaju 20% minusa, ljudi to radije oroče u banku pa imaju godišnje i do 7% plusa)….. E sad, oni treći iliti mirovinci su naravno prepuni love, ali njima se ne žuri, oni su povukli svoju lovu iz investicijskih unatrag nekoliko mjeseci, srušili naše tržište kapitala, i sad polako se oni igraju, doista bez pritiska, neće ljudima sutra trebat isplaćivat penzije nego za 40 godina a dotad stvarno ima vremena….. Zaključak? Svima dobro poznat – natjerat HANFA-u da vrati mirovince u investicijske…. hoće li se to dogoditi? vjerojatno neće….. utjeha? pa i nema je, tko će biti dovoljno strpljiv i čekat, morao bi doći na svoje[cry]…..

Even if it's free, you can always buy it cheaper.

Kolega fulalai ste samo jednu stvar to sa mirovincima je da sva ta lova koja im sjeda na racu prelazi kroz Regos i za svaku kunu im HANFA daje blagoslov gdje i kako uložiti. Nebi ja baš krivio fondove previše

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close