TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobri pokazatelji ali ja imam pitanje…
većina dobiti je postignuta na ime ogromnih izvanrednih prihoda…jel netko zna o čemu je riječ?

većina dobiti je postignuta na ime ogromnih izvanrednih prihoda…jel netko zna o čemu je riječ?

pogledaj na mojnovac što je cayman napisao…moguće je da je to odgovor na tvoje pitanje….ali to uopće nije bitno. pogledaj druge stavke pa će ti biti jasnije…golema su ulaganja kod tiska, ne možete očekivati od redovnog poslovanja da će se sve odmah prikazati. nije todorić lud ni blesav…[proud]

...povijest se ponavlja...

hehehe sad čitam na mojnovac, ljudi špekuliraju da su izvanredni prihodi od ulaganja u fondove (makar mislim da im onda tu nije mjesto nego u fin. prihodima ali dobro sada)…

a onda je došao kejmanboj i objasnio nam da je to od puno nekretnina koje imaju…i da bi bez tih izvanrednih prihoda imali još bolje rezultate… [lol]
ma pravi SF [lol]

Ovako, ako se prisjetimo situacije sa tisk-om prije 10 godina, onda cemo se sjetit da je ta firma zavrsila u stecaju nakon sto je se dokapao odredjeni gospodin. Dakle, on je zaduzivao doticnu firmu i izvlacio novce van. Tom prilikom je cinio kaznena djela, jel tako? E sad, sudovi rade, rade, sporo, ali ipak presudjuju u korist tisk-a (sad je drugi gazda tu, onaj prvi je u politickoj nemilosti, anyway). Pogledaj tablicu F, a zatim izvjesce o novacnom tijeku. Imas 70 milja tu ukidanja rezervacija. Ostatak se valjda vec skupio negdje po bilanci.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

problem naših “ulagača” je taj što znaju pročitati tri stavke u izvješću i onda ovdje pametuju. deimos, kvalitetno razmišljaš…a sada se povlačim na par dana. što se mene tiče, možete sutra plakati od straha da tisak ne ode u stečaj, nema smisla pisati ovdje na ovoj temi jer ionako svak zna da tisak ništa ne valja….

...povijest se ponavlja...

nisi studirao ali voliš lagati…izvješće je najbolje na ZSE, fenomenalno. p/e pao je sa 21, p/b također, a to je nekonsolidirano!!! Sviđa mi se rušenje cijene po prvi put jer znam da ga, kao i ostale, namjerno ruše fondovi kako bi prestrašili paničare. tako treba raditi i dalje, samo nek se smanjuje free-float. a vidjet ćemo gdje će biti na kraju godine ova ponajbolja dionica..svaka čast upravi, ali …idemo dalje…[thumbsup]

Kolega dely, NHF, ali ja nikada ne lažem. Malo sam krivo protumačio.
Unatrag 2 godine je bila cijena 440kn, i trenutno je to 3x manje od današnje cijene,a dobit je veća 5x, znači da bi relana cijena trebala biti oko 2000kn, i tu će uskoro. Ali naravno nakon iskrcavanja.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Jedna molba:

Poštovani ljubitelji tisk,
lijepo Vas molim da ako Vam nije problem ništa ne pišete na ovoj temi.
Naime, mi koji imamo tisk i nebumo ga prodali na 1300 znamo zašto smo tu i znamo zašto ostajemo tu pa Vam je svejedno dali pišete ili ne, pa stoga niti nemojte ništa pisati. Pisanjem samo privlačimo tu gluposti koje nam nisu korisne.

Jer su meni ovo postovi ovdje strašno smiješni.
Iskrcavanje? Prodaja 20 dionica je iskrcavanje?
A jooooj

Mišljenja sam da nema potrebe ništa nikome odgovarati na ovoj temi, te kada se drukeri pojave treba ih ignorirati ovdje a ne davat im povoda.

Onaj tko želi prodati neka proda ja neću.

Lijepi pozdrav.
[lol]

Jedna molba:

Poštovani ljubitelji tisk,
lijepo Vas molim da ako Vam nije problem ništa ne pišete na ovoj temi.
Naime, mi koji imamo tisk i nebumo ga prodali na 1300 znamo zašto smo tu i znamo zašto ostajemo tu pa Vam je svejedno dali pišete ili ne, pa stoga niti nemojte ništa pisati. Pisanjem samo privlačimo tu gluposti koje nam nisu korisne.

Jer su meni ovo postovi ovdje strašno smiješni.
Iskrcavanje? Prodaja 20 dionica je iskrcavanje?
A jooooj

Mišljenja sam da nema potrebe ništa nikome odgovarati na ovoj temi, te kada se drukeri pojave treba ih ignorirati ovdje a ne davat im povoda.

Onaj tko želi prodati neka proda ja neću.

Lijepi pozdrav.
[lol]

Svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![thumbsup]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Iskrcavanje? Prodaja 20 dionica je iskrcavanje? A jooooj Mišljenja sam da nema potrebe ništa nikome odgovarati na ovoj temi, te kada se drukeri pojave treba ih ignorirati ovdje a ne davat im povoda. Onaj tko želi prodati neka proda ja neću. Lijepi pozdrav. [lol]

Valonca, imaš krivo, ne radi se o 20 dionica. Več tjedan dana pratim gotovo svaku transakciju. Svaki put kad se nakupi malo jači bid na razinama 1170-1220 istrese se po bidu 50-ak do 100 komada, i tako 10-ak puta dnevno, ostale transakcije su manje više padobranci. Uopće se ne kupuje po asku, samo par transakcija u uobičajenoj jutarnjoj euforijici. To je ono što sam primjetio, i preporučio eventualnim kupcima da se postave na bid umjesto da grizu ask i skuplje plate. No, to sve skupa nije toliko bitno kad je u pitanju long term investment kao što je TISK-R-A, OK?

I'LL BE BACK

vlalonca: ” Jedna molba: Poštovani ljubitelji tisk, lijepo Vas molim da ako Vam nije problem ništa ne pišete na ovoj temi. Naime, mi koji imamo tisk i nebumo ga prodali na 1300 znamo zašto smo tu i znamo zašto ostajemo tu pa Vam je svejedno dali pišete ili ne, pa stoga niti nemojte ništa pisati. Pisanjem samo privlačimo tu gluposti koje nam nisu korisne. Jer su meni ovo postovi ovdje strašno smiješni. Iskrcavanje? Prodaja 20 dionica je iskrcavanje? A jooooj Mišljenja sam da nema potrebe ništa nikome odgovarati na ovoj temi, te kada se drukeri pojave treba ih ignorirati ovdje a ne davat im povoda. Onaj tko želi prodati neka proda ja neću. Lijepi pozdrav. [lol] ” Svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![thumbsup]

Dobre vijesti se cuju ma koliko mi sutjeli o tome.
Sutra i na naslovnici Poslovnog:
Vaš link
[thumbsup]

bez obzira na sve, tisak je isto tvornica novca i to čistog keša…tak da ak je pameti biti će i vrtnje tog keša ako ništa drugo na tržištu novca, a zadnjih mjeseci se moglo uvatiti lijepe kamate…

btw, ako ste vidli što je adris uradio s duhanom, to samo na višoj razini možemo očekivati od tiska….navodno se sprema promjena svih koska u veće kioske koji bi u isto vrijeme bili i svojevrsni mini dućani…kak vam to zvući? [cool]

loše jel bi molarali imati posebne dozvole (nisam siguran ali mislim da vece od 12 m2 treba gradevinska), ali pouzdano znam da će otvarati nove i to oko 700 komada uz jasno bookstorove a malo ljudi zna da je posao kjnigama u Hrvatskoj težak oko milijardu kuna.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close