Sjećam se više je bilo takvih situacija
npr.
JDPL, dođe odlično izvješće – sruše cijenu nakon mjesec dana ode gore 50%
MIV prije, dođe dobro izvješće, sruše cijenu, nakon tjedan dana ode 30%
eto, netko je odlučio da bude kako bude, a ne kako je iako je je bolje nego bude[thumbsup]
nije loša dobit, svaka čast
Oznaka Industrija P/E P/BV
TISK Trgovina 24,71 10,73
Evo zašto se fondovi iskrcavaju. Fundamenti čini mi se i više nego previsoki.
Nitko ne brani cijenu na kupnji, zašto? Fondovi nemaju para? A GFI je jako dobro!
Visok ROE opravdava visok BV
ne igraju tu fundamenti toliko, igra kako vlasnik skače, kao što je Ledo odigrao[thumbsup]
TISK Trgovina 24,71 10,73
Evo zašto se fondovi iskrcavaju. Fundamenti čini mi se i više nego previsoki.
Nitko ne brani cijenu na kupnji, zašto? Fondovi nemaju para? A GFI je jako dobro!
Po mojoj računici uz cijenu dionice od 1200 kn imam ovo
TISK Trgovina 17,33 12
iako fundamenti nisu presudni, kako kaže kolega
Visok ROE opravdava visok BV
ne igraju tu fundamenti toliko, igra kako vlasnik skače, kao što je Ledo odigrao[thumbsup]
Oznaka Industrija P/E P/BV TISK Trgovina 24,71 10,73 Evo zašto se fondovi iskrcavaju. Fundamenti čini mi se i više nego previsoki. Nitko ne brani cijenu na kupnji, zašto? Fondovi nemaju para? A GFI je jako dobro!
Jos puno trebas uciti da bi znao fundamente.
Knjigu u ruke,
Ovo i moja baba zna
Baron: ” Oznaka Industrija P/E P/BV TISK Trgovina 24,71 10,73 Evo zašto se fondovi iskrcavaju. Fundamenti čini mi se i više nego previsoki. Nitko ne brani cijenu na kupnji, zašto? Fondovi nemaju para? A GFI je jako dobro! ” Jos puno trebas uciti da bi znao fundamente. Knjigu u ruke, Ovo i moja baba zna
Žalim i ja što nisam studirao ekonomiju, al šta ćeš[proud]
Baron:
”
Oznaka Industrija P/E P/BV TISK Trgovina 24,71 10,73 Evo zašto se fondovi iskrcavaju. Fundamenti čini mi se i više nego previsoki. Nitko ne brani cijenu na kupnji, zašto? Fondovi nemaju para? A GFI je jako dobro!
”
Jos puno trebas uciti da bi znao fundamente.
Knjigu u ruke,
Ovo i moja baba zna
jel ti to bluman očeš reć da firma ne valja, tj da je cijena previsoko?
blueman: ” Baron: ” Oznaka Industrija P/E P/BV TISK Trgovina 24,71 10,73 Evo zašto se fondovi iskrcavaju. Fundamenti čini mi se i više nego previsoki. Nitko ne brani cijenu na kupnji, zašto? Fondovi nemaju para? A GFI je jako dobro! ” Jos puno trebas uciti da bi znao fundamente. Knjigu u ruke, Ovo i moja baba zna ” Žalim i ja što nisam studirao ekonomiju, al šta ćeš[proud]
ja isto imam osjećaj da bi rasturio sve ove u odijelcima ko beba zvečku da sam studirao ekonomiju..
ak ikad budem imao godinu dana slobodno mogao bi i to završit[rolleyes]
Baron: ” Oznaka Industrija P/E P/BV TISK Trgovina 24,71 10,73 Evo zašto se fondovi iskrcavaju. Fundamenti čini mi se i više nego previsoki. Nitko ne brani cijenu na kupnji, zašto? Fondovi nemaju para? A GFI je jako dobro! ” Jos puno trebas uciti da bi znao fundamente. Knjigu u ruke, Ovo i moja baba zna
Nisam skužio poantu posta daj mi molim te objasni šta ti misliš o ovom izvješću
ak ikad budem imao godinu dana slobodno mogao bi i to završit[rolleyes]
Također. Znanje se ne može korigirati.[thumbsup]