TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neka ja ga čekam na 1100, neka slobodno padne[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

‘ko čeka – taj se načeka ! [wink]

Evo da ne padne opet na 4.stranicu! Tenkista- danas ti se nece zelja ostvariti izgleda. Ja vise nemam za dokup tako da mi ne bi bas bilo drago ga vidjet ispod 12**, a ako bas mora ispod neka priceka dok ne dodem do nekog cash-a.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

‘ko čeka – taj se načeka ! [wink]

Pijem pivo i čekam pa mi nije teško. A pogledaj zvijezdu i Ledo i odmah znaš kuda ide i Tisak. Tako je bilo barem do sada. Budimo realni ako sve pada što imam zašto nebi i Tisak kojeg čekam. Radije bi da ga ne dočekam pa da mi ostale dionice skoče.[undecid]

Opet alkohol na forumu, rekoh ja nema potrebe…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja sam dio kapitalizirao,a dio ostavio,ali i dalje sam u uvjerenju da će idući tjedan biti preko 1300,00,da ne bi trjdera,ne bi i ja dijelom izašao,ali i dalje sam tu,svratit ću do adrs pa nazad u tisk,ako ne bude visoko…

zvone101: ” ‘ko čeka – taj se načeka ! [wink] ” Pijem pivo i čekam pa mi nije teško. A pogledaj zvijezdu i Ledo i odmah znaš kuda ide i Tisak. Tako je bilo barem do sada. Budimo realni ako sve pada što imam zašto nebi i Tisak kojeg čekam. Radije bi da ga ne dočekam pa da mi ostale dionice skoče.[undecid]

Tenkista, ti čekaš taj Tisak na 1100 od kad ja pratim forum. Pa već je 3 puta pao na tu cijenu, pa i ispod. U čemu je problem? Kaj ne stigneš dobit brokera? Pošalji mu mail, kaj ja znam…

I'LL BE BACK

Ponovo sam usao u tisak na razinama od 1000-1180kn. Prvi puta sam usao krajem prosle godine (1100) i izasao na 1530 (03.01.2008.). Ovo je dionica koja vrijedi jako puno ali se to jos ne vidi na izvjescima i tako ce biti jos neko vrijeme, medjutim ako se pogledaju neke stvari jasno je da nece ova dionica niti padati vise jer je free float sve manji pa time i ponuda dionica (ako do padova i dodje oni ce biti kratkog daha). Vidi se da su fondovi sve aktivniji u prikupljanju (top 10 racuna). O potencijalu samog sektora pa i kada udjemo u EU netreba posebno nista govoriti jer je sve poznato – on je jednostavno ogroman. Rijetke su ovakve dionice na trzistu – veliki prihodi – neto profitna marza peer grupe oko 15%, veliki potencijal povecanja prihoda, te sposobna uprava – gotovo da i nema nedostataka ako se ulaze dugorocno. Zato oprez kod prodaje jer fondovi rado kupuju od naivaca.

ja sam dio kapitalizirao,a dio ostavio,ali i dalje sam u uvjerenju da će idući tjedan biti preko 1300,00,da ne bi trjdera,ne bi i ja dijelom izašao,ali i dalje sam tu,svratit ću do adrs pa nazad u tisk,ako ne bude visoko…

Ako znaš da ide na 1300 kuna, što si izašao van?

Sljedeći tjedan očekujem višu letvicu barem za sto kuna.[thumbsup]

Kupnja – TISK-R-A
60 1.200,00
10 1.195,02
10 1.195,01
12 1.186,00
12 1.185,17

Prodaja – TISK-R-A
30 1.218,00
19 1.219,00
17 1.220,00
8 1.223,00
10 1.224,99

pa pola sam svakako ostavio,a na adrs sam u ova 2 dana zaradio 5%,a pola sam ostavio u slučaju da tisak opet plane,da mi ne bude žao,ne da mi vrag mira,pa se non-stop prestrojavam,dok ne utvrdim koje dionice su moja prava meta,a jedna od njih je zasigurno i tisak…

tenkista:

zvone101: ” ‘ko čeka – taj se načeka ! [wink] ” Pijem pivo i čekam pa mi nije teško. A pogledaj zvijezdu i Ledo i odmah znaš kuda ide i Tisak. Tako je bilo barem do sada. Budimo realni ako sve pada što imam zašto nebi i Tisak kojeg čekam. Radije bi da ga ne dočekam pa da mi ostale dionice skoče.[undecid]

Tenkista, ti čekaš taj Tisak na 1100 od kad ja pratim forum. Pa već je 3 puta pao na tu cijenu, pa i ispod. U čemu je problem? Kaj ne stigneš dobit brokera? Pošalji mu mail, kaj ja znam…

Kupio ga već po 1100 i prodao po 1300. Čekam novi krug. Neću valjda čekati s njim da mi padne na pola ko DLKV i ostale dionice.[undecid]

New Report

Close