Neka ja ga čekam na 1100, neka slobodno padne[thumbsup]
Evo da ne padne opet na 4.stranicu! Tenkista- danas ti se nece zelja ostvariti izgleda. Ja vise nemam za dokup tako da mi ne bi bas bilo drago ga vidjet ispod 12**, a ako bas mora ispod neka priceka dok ne dodem do nekog cash-a.
‘ko čeka – taj se načeka ! [wink]
Pijem pivo i čekam pa mi nije teško. A pogledaj zvijezdu i Ledo i odmah znaš kuda ide i Tisak. Tako je bilo barem do sada. Budimo realni ako sve pada što imam zašto nebi i Tisak kojeg čekam. Radije bi da ga ne dočekam pa da mi ostale dionice skoče.[undecid]
Opet alkohol na forumu, rekoh ja nema potrebe…
ja sam dio kapitalizirao,a dio ostavio,ali i dalje sam u uvjerenju da će idući tjedan biti preko 1300,00,da ne bi trjdera,ne bi i ja dijelom izašao,ali i dalje sam tu,svratit ću do adrs pa nazad u tisk,ako ne bude visoko…
zvone101: ” ‘ko čeka – taj se načeka ! [wink] ” Pijem pivo i čekam pa mi nije teško. A pogledaj zvijezdu i Ledo i odmah znaš kuda ide i Tisak. Tako je bilo barem do sada. Budimo realni ako sve pada što imam zašto nebi i Tisak kojeg čekam. Radije bi da ga ne dočekam pa da mi ostale dionice skoče.[undecid]
Tenkista, ti čekaš taj Tisak na 1100 od kad ja pratim forum. Pa već je 3 puta pao na tu cijenu, pa i ispod. U čemu je problem? Kaj ne stigneš dobit brokera? Pošalji mu mail, kaj ja znam…
Ponovo sam usao u tisak na razinama od 1000-1180kn. Prvi puta sam usao krajem prosle godine (1100) i izasao na 1530 (03.01.2008.). Ovo je dionica koja vrijedi jako puno ali se to jos ne vidi na izvjescima i tako ce biti jos neko vrijeme, medjutim ako se pogledaju neke stvari jasno je da nece ova dionica niti padati vise jer je free float sve manji pa time i ponuda dionica (ako do padova i dodje oni ce biti kratkog daha). Vidi se da su fondovi sve aktivniji u prikupljanju (top 10 racuna). O potencijalu samog sektora pa i kada udjemo u EU netreba posebno nista govoriti jer je sve poznato – on je jednostavno ogroman. Rijetke su ovakve dionice na trzistu – veliki prihodi – neto profitna marza peer grupe oko 15%, veliki potencijal povecanja prihoda, te sposobna uprava – gotovo da i nema nedostataka ako se ulaze dugorocno. Zato oprez kod prodaje jer fondovi rado kupuju od naivaca.
ja sam dio kapitalizirao,a dio ostavio,ali i dalje sam u uvjerenju da će idući tjedan biti preko 1300,00,da ne bi trjdera,ne bi i ja dijelom izašao,ali i dalje sam tu,svratit ću do adrs pa nazad u tisk,ako ne bude visoko…
Ako znaš da ide na 1300 kuna, što si izašao van?
Sljedeći tjedan očekujem višu letvicu barem za sto kuna.[thumbsup]
Kupnja – TISK-R-A
60 1.200,00
10 1.195,02
10 1.195,01
12 1.186,00
12 1.185,17
Prodaja – TISK-R-A
30 1.218,00
19 1.219,00
17 1.220,00
8 1.223,00
10 1.224,99
pa pola sam svakako ostavio,a na adrs sam u ova 2 dana zaradio 5%,a pola sam ostavio u slučaju da tisak opet plane,da mi ne bude žao,ne da mi vrag mira,pa se non-stop prestrojavam,dok ne utvrdim koje dionice su moja prava meta,a jedna od njih je zasigurno i tisak…
tenkista:
”
zvone101: ” ‘ko čeka – taj se načeka ! [wink] ” Pijem pivo i čekam pa mi nije teško. A pogledaj zvijezdu i Ledo i odmah znaš kuda ide i Tisak. Tako je bilo barem do sada. Budimo realni ako sve pada što imam zašto nebi i Tisak kojeg čekam. Radije bi da ga ne dočekam pa da mi ostale dionice skoče.[undecid]
”
Tenkista, ti čekaš taj Tisak na 1100 od kad ja pratim forum. Pa već je 3 puta pao na tu cijenu, pa i ispod. U čemu je problem? Kaj ne stigneš dobit brokera? Pošalji mu mail, kaj ja znam…
Kupio ga već po 1100 i prodao po 1300. Čekam novi krug. Neću valjda čekati s njim da mi padne na pola ko DLKV i ostale dionice.[undecid]