TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

otkuda? ako me pitate dali je izašlo na ZSE skratit ću Vam muke i reč da nije. Malo vam je rano a sada nek svako uzme za sebe koliko je to relevantno za institucionalne investitore tj zar stvarno mislite da neko ne dobije prije?

Jel izašlo izvješće na FINI?

Jel moguć nastavak trgovanja danas?

2 sata ništa ako se ne očituje uprava o novim materijalnim činjenicama !
znači do kraja dana pošto nisu.
ali ledo su odblokirali poslije 1 sata ! [undecid]

tisak zasad opravdava povjerenje,idemo i sutra u pozitivnu blokadu,ma ne mora,evo,nek poraste sutra 3% i svi će biti zadovoljni..idemo tamo di nam je i mjesto…..mali troškovi,a ogromna dobit..di ćeš bolje firme,nema puno pritisaka na prodaju..vrlo dobro..

tisak zasad opravdava povjerenje,idemo i sutra u pozitivnu blokadu,ma ne mora,evo,nek poraste sutra 3% i svi će biti zadovoljni..idemo tamo di nam je i mjesto…..mali troškovi,a ogromna dobit..di ćeš bolje firme,nema puno pritisaka na prodaju..vrlo dobro..

Ledo je u blokadi. Još par komada i tisak će biti u + blokadi. Maximum za danas je 1.237,43 Kn.

tko se je utiskao,utiskao se je..pričao sam neki dan sa ženom koja radi u tiskovom kiosku u jednom malom mjestu u primorju,takvih je na tisuće,i kaže da ljeti,na dan samo taj mali kiosk obrne 25 000 kn,i da rade do ponoći,a šta će biti tek ovo ljeto,kad se zabrani rad trgovinama,bit će para ko peska..

kao što rekoh jedina dionica uz Mlinar i Zitnjak za koju ja vjerujem da će do 6 mjeseca nesto odraditi. Niko ne pita kakvo ce biti izvjesce za 1 kvartal?

Zna ko kaj ovak nista da pise neg jer je ko kaj nacuo

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

ne vidim razloga zašto bi cijena pala,ja sad odustao od traydanja,ide to još gore,vidit ćeš…..sad opet kupi po 1200,00 pa u petak prodaj po 1300,00..samo brokerima daješ lovu,ko da je nemaju dovoljno…

Za trgovinu nedjelja neradan dan osim u ljetu i u prosincu

Nedjelja i svi blagdani u hrvatskoj u pravilu će biti neradni dani u trgovini, osim za vrijeme turističke sezone i u prosincu zbog blagdana, kada bi trgovine radile od 6 do 13 sati, a radnim danom od 6 do 21 sat.
Osnova je to vladinog prijedloga za izmjenu zakona o trgovini o kojem danas raspravlja Sabor. Kako je u ime Vlade obrazložio potpredsjednik Damir Polančec, zakon je usklađen s Europskom unijom i na njemu se radilo protekle četiri godine, a osnovni cilj mu je da se trgovini omogući daljnji rast i razvoj.

Polančec je naglasio da je Hrvatska turistička zemlja, pa da se stoga zabrana rada nedjeljom neće primjenjivati tijekom ljetnih mjeseci, od 1. lipnja do 1. listopada te u prosincu zbog božićnih i novogodišnjih blagdana kada bi trgovine mogle raditi od 6 do 13 sati.

U ostalom dijelu godine nedjeljom bi iznimno od 6 do 13 sati radile samo određene trgovine, primjerice u sklopu bolnica, lječilišta, hotela, auto-kampova, koncertnih i kino dvorana, prodavaonice na brodovima te štandovi i klupe za prodaju cvijeća, svijeća i suvenira, kiosci za prodaju tiska i pekare.

Nedjeljom bi tijekom cijele godine od nula do 24 sata mogle raditi i benzinske postaje, prodavaonice u sklopu njih, kao i prodavaonice na autocestama, graničnim prijelazima, kolodvorima, zračnim lukama, lukama i pristaništima te lukama nautičkog turizma.

Sve ostale trgovine mogle bi tijekom tjedna raditi od 6 do 21 sat. Polančec ističe da će zakon uvesti reda u trgovinu i omogućiti više slobodnih dana za oko 260.000 zaposlenih u trgovačkoj djelatnosti. U reguliranju radnog vremena.

Zakon donosi još niz novina, pa tako propisuje i zaštitu tzv. zvizdača, odnosno zaposlenika koji prijave korupciju ili kršenje radnih prava i to tako da im se omogući anonimnost do kraja postupka, a predviđena je i zaštita od otkaza radnika koji se obrate nadležnim tijelima. Predviđena je zaštita od mobinga, stroži inspekcijski nadzor u trgovini, omogućuju se jednaki uvjeti poslovanja, uvjeti koje pravni subjekti moraju zadovoljiti da bi se mogli baviti trgovinom, uvodi se tipizacija prodavaonica po vrstama, omogućuje uređenje zanimanja i slično.

Zakonom se predviđa ukidanje obveze vođenja potpisa robe, odnosno inventura, te donošenje pravilnika koji regulira direktnu prodaju rob, a zabranila bi se i prodaj i robe ispod nabavne cijene.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kao što rekoh jedina dionica uz Mlinar i Zitnjak za koju ja vjerujem da će do 6 mjeseca nesto odraditi. Niko ne pita kakvo ce biti izvjesce za 1 kvartal? Zna ko kaj ovak nista da pise neg jer je ko kaj nacuo
[/quote

Reci tvoje misljenje za prvi kvartal? Ili baci neku cifru koju ocekujes? (Ja vec imam neku cifru koju ocekujem)
Treca sreca za da me ne moderiraju.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

@Castro i zg28,

Molim Vas da se sa predviđanjima, špekulacijama, nagađanjima i nabacivanjima iznosa pozabavite na PM.

Hvala

Suricata suricatta

@Castro
i zg28,

Molim Vas da se sa predviđanjima, špekulacijama, nagađanjima i nabacivanjima iznosa pozabavite na PM.

Hvala

Evo, zbog vas tema pala na 4. stranicu a Tisak se nažalost bliži mojoj cifri od 1100 kn.[undecid]

New Report

Close