TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je biser od dionice, ma što god tenkista i ostali gubitnici pisali…preuzet je kiosk-promet sa 36 prodajnih mjesta , odnos knjigovodstvene cijene i tržišne sve je manji i manji, a širenje se nastavlja novim akvizicijama. pa ljudi, todorić vam je u preuzimanju nudio oko 430 kuna po dionici a sada smo tek na 1200 i kusur…za belje je nudio 1 kunu dok mu je cijena bila 200 kuna, za konzum je nudio svojevremeno 15 kuna dok mu je cijena bila 1200 kuna….malo razmislite o toj logici…ovo se ne isplati trejdati i igrati se s njime. ovdje treba čekati i onda ćete vidjeti kroz par godina zašto sam vam to rekao. bit će tu još puno novih i dobrih vijesti, ali za početak pričekajmo godišnje izvješće….[thumbsup]. [wink]

Svidja mi se ovakva logika![thumbsup]
Ali jos vise mi se svidja to sto ova dionica jos uvijek nije toliko zanimljiva sirokim masama koje sa svojim prorocanskim pretpostavkama pokusavaju praviti cirkuse! Vjerojatno nemaju ili ne znaju s cime TISAK usporediti na trzistu! [lol] [lol] [lol] [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

sve ja mogu shvatiti, ali davanje po bid-u neću nikada. prodaju jer idu u nešto što misle da je bolje…neka, a ja imam listu sa 15 vijesti o tisku i pomno ću birati trenutke kada ću ih plasirati na net idućih 3 godine. evo, danas je prva objavljena a to je preuzimanje kiosk-prometa d.o.o. (tem. kapital oko 39.000.000 kuna, tek da se zna)…ova dionica nije više u rukama malih neinteligentih bića koji prodaju svaki tjedan da bi nešto drugo kupili – ovdje se stvara takav beton koji neće dopustiti za koji mjesec više nikakvo spuštanje cijene, a do tada ugodan tjedan…[wink]

...povijest se ponavlja...

svaka cast tisku al 2,5 milijardi i nije tako malo..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

svaka cast tisku al 2,5 milijardi i nije tako malo..

o čemu ti pričaš? pa kiosk-promet je tisak kupio još 2005. godine, ali ga sada pripaja tisku. On je plaćen prije 3 godine kada je i potpisan ugovor o kupnji…čekaj izvješće pa reci….[thumbsup]

...povijest se ponavlja...

mislio sam na tkap tiska.. no imas pravo.. izvjesca su obicno prilicno bitna pri odredjivanju fer cijene[thumbsup]
nemam niti tiska niti novaca tako da samo kratim vrijeme..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ROE 55,03%
ROA 23,51%

Skoro pa najveći na HR tržištu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ROE 55,03%
ROA 23,51%

Skoro pa najveći na HR tržištu.

Kolega, jedino što niste spomenuli je da većina dobiti dolazi od izvanrednih prihoda.

Kad ste kupili prvu dionicu Tiska?
Vaše analize Tiska prije godinu dana?[bye]

Kolega, jedino što niste spomenuli je da većina dobiti dolazi od izvanrednih prihoda.

Istina kolega, ali nisu izvanredni prihodi nešto što treba samo tako odbaciti, osim toga imaju ih već tri kvartala. Ali ima i zašto.

Likvidnost je dobra te Društvo svakodnevno sudjeluje na tržištu novca plasirajući suviške sredstava u financijske instrumente.

Također ovo bitno:

Nema ključnih pravnih pitanja koja nisu u prošlosti već rezervirana u bilanci društva. Društvo je u tekućoj godini pravomoćno okončalo nekoliko većih sporova u svoju korist.

I ovo:

Prodaja se realizira u vlastitom maloprodajnom lancu od oko 1000 specijaliziranih prodajnih mjesta, potpomognuta uvođenjem internetskih narudžbi kroz projekt e-kiosk, te u veleprodaji na preko 5000 tuđih prodavaonica.

I ovo

Iskazana potraživanja nisu ocijenjena neizvjesnim i redovito se naplaćuju.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kad ste kupili prvu dionicu Tiska?
Vaše analize Tiska prije godinu dana?[bye]

Kolega, nemojte me krivo shvatiti. Mislim da je TISK odlična dionica, samo komentiram od kud dolazi dobit. U svakom slučaju je budućnost Tiska zelena [thumbsup]

tip top: ” Kad ste kupili prvu dionicu Tiska? Vaše analize Tiska prije godinu dana?[bye] ” Kolega, nemojte me krivo shvatiti. Mislim da je TISK odlična dionica, samo komentiram od kud dolazi dobit. U svakom slučaju je budućnost Tiska zelena [thumbsup]

Slažem se, iako sada nemam dionice Tiska!
Moja prva dionica i BINGO!
Ipak mi se više sviđala bez Todija!

Cisto da se stavi na pripadajuci topic: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f866724b-f7dc-4387-9739-543e0aea5e0e&open=sec

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

New Report

Close