I Belje dugo nije palo pa onda ipak je. Bojim se da ista sudbina čeka Tisak, pogotovo ako se vratimo na temu izvanrednih prihoda. Ja ga ipak čekam na 11xx da nadokupim. Pozdrav!
Dajte kolega budite ozbiljni. Tisak je kao Konzum, uzima maržu, a Belje zbog Konzuma gubi dosta, drugo trž. kapital. Belja je velika, a najviše zbog dokapa i povećanja vlasništva gazde Tode.
Tisak je ekspanzija,a Belje je bilo dok netko nije odlučio drugačije.
Znate, kako se kaže, tko čeka tak dočeka, tko dugo čeka, drugi mu žensku mažnjava.[thumbsup]
I Belje dugo nije palo pa onda ipak je. Bojim se da ista sudbina čeka Tisak, pogotovo ako se vratimo na temu izvanrednih prihoda. Ja ga ipak čekam na 11xx da nadokupim. Pozdrav!
Kad to Belje dugo nije padalo pa onda ipak je?……nemogu se sjetiti kad se to dogodilo…[lol]
Zadnju godinu i pol je Belje na istim razinama.
Samo mi nemojte reci da mislite na ovaj pad poslije Migrosa -to bi bilo jako neozbiljno od Vas.
Pozdrav.
Free float kao i kod ZVZD, cca 150 milja kn. (kod trenutnih cijena dionica)
Nevjerne Tome, digitron u ruke[thumbsup]
A od ove godine Slobodna više nije jedini vlasnik SD – trgovine:
Odlukom članova društva od 13. prosinca 2007. godine i Odlukom od 02. siječnja 2008. godine, izmijenjena je Izjava od 01. kolovoza 2007. godine, u naslovu akta, u čl. 1 odredbe o osnivaču, u čl. 5 odredbe o temeljnom kapitalu, u čl. 6 odredbe o poslovnim udjelima, u čl. 7 odredbe o upravi i u čl. 7a i 7b – odredbe o Nadzornom odboru. Pročišćeni tekst Društvenog ugovora od 02. siječnja 2008. godine, s potvrdom javnog bilježnika dostavljen je u Zbirku isprava suda.
Tisak preuzima osječki Kiosk promet [thumbsup]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/tisak-preuzima-osjecki-kiosk-promet,9894.html
Mogao bi Tisak danas na 1200 kuna??
Mogao bi Tisak danas na 1200 kuna??
Ili niže?
Stvarno mi nekad dodje da se poigram s TISKOM pa ga prodam i cekam malo nize koliko je trziste bilo dosadno. Medjutim, vlada razum i vrijeme iscekivanja GFI-a i ne pada mi na pamet da me to kao vlak pogazi… Ovo je zlatna koka!!!!![thumbsup]
Stvarno mi nekad dodje da se poigram s TISKOM pa ga prodam i cekam malo nize koliko je trziste bilo dosadno. Medjutim, vlada razum i vrijeme iscekivanja GFI-a i ne pada mi na pamet da me to kao vlak pogazi… Ovo je zlatna koka!!!!![thumbsup]
Napokon neki normalan post.
Tako je.
Držite ga i čekajte.
Kada izađe izvješće svi ćemo pljeskat tisk-u na vrhunskom poslovanju, a i onda će se naći drukera koji nisu stigli kupit tisk i pričat će idemo dolje na 1200. – -sweet dream[cool]
ovo je biser od dionice, ma što god tenkista i ostali gubitnici pisali…preuzet je kiosk-promet sa 36 prodajnih mjesta , odnos knjigovodstvene cijene i tržišne sve je manji i manji, a širenje se nastavlja novim akvizicijama. pa ljudi, todorić vam je u preuzimanju nudio oko 430 kuna po dionici a sada smo tek na 1200 i kusur…za belje je nudio 1 kunu dok mu je cijena bila 200 kuna, za konzum je nudio svojevremeno 15 kuna dok mu je cijena bila 1200 kuna….malo razmislite o toj logici…ovo se ne isplati trejdati i igrati se s njime. ovdje treba čekati i onda ćete vidjeti kroz par godina zašto sam vam to rekao. bit će tu još puno novih i dobrih vijesti, ali za početak pričekajmo godišnje izvješće….[thumbsup]. [wink]