kolega potpuno ste upravu.
Malo sam se zanio jučer u 11 navečer i pre brzo sam stavio tri posta koja nisam ni pošteno provjerio.
Uglavno mislio sam na kioske i još jednom se ispričavam
Uvažavamo ispriku kolega.[thumbsup]
veliki ste ulagači, nema šta…kad vam je 61 ili 86 komada puno. ljudi misle da ima boljih prilika i neka slobodno prodaju i idu..to nije nikakvo iskrcavanje. pa ja sam imam više od svih njih skupa, ali nećemo o tome. slobodna dalmacija je od EPH, ali slobodna dalmacija trgovina d.o.o. je u vlasništvu tiska, a ta trgovina d.o.o. ima kioske dok sldm ima novine. vi zaključite što je bolje, kiosci ili novine….laprdate gluposti a niste baš upućeni…ne razlikujete niti oblike društava po ZTD-u a kamoli da bi postali ozbiljni ulagači…
Po mojim saznanjima, SD trgovina je u vlasništvu Slobodne dalmacije i Tiska u omjeru 50-50 a i u takvoj situaciji novine i tiskara ipak nisu loša stvar.
Nedjeljom ipak neće raditi ni mali dućani
Kako sad stvari stoje, rad nedjeljom bio bi dopušten samo od 1. lipnja do 1. listopada te tijekom prosinca, i to od 6 do 13 sati. Iznimka bi bili štandovi na tržnicama, kiosci, prodavaonice pekarskih proizvoda, cvjećarnice i svjećarnice.
http://www.vecernji.hr/home/manager/3024221/index.do
Kiosci će postati mali Konzumi,bit će para[wink]
ja samo znam da će ove godine tisak imati puno veći prihod nego lani,zna li netko točno kad je izvješće za zadnji kvartal?
5. PBZ D.D. 7.084 0,30 Skrb. račun
6. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 6.733 0,28 Skrb. račun
dvoje iz prvih deset lagano dokupljuju, slobodnih dionica je sve manje
Prvih deset imaju ukupno: 94,96%[thumbsup]
5. PBZ D.D. 7.084 0,30 Skrb. račun
6. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 6.733 0,28 Skrb. račun
dvoje iz prvih deset lagano dokupljuju, slobodnih dionica je sve manje
Prvih deset imaju ukupno: 94,96%[thumbsup]
Kolega, nemojte dezinformirati javnost. Napišite da taj PBZ skbnički na 5.tom stalno prodaje i kupuje.
Ovo oko TOP10 i postotka, do pred koji mjesec taj je postotak bio daleko veći.
Postotak prvih 10 je do pred koji mjesec bio veći jer su tu bili poštari( HP).
Odkad su poštari izašli udio prvih 10 se lagano povećava (sa 94,90% na 94,96%)
meni taj PBZ skrbnički izgleda kao pbz-investor…činjenica je da se broj dionica u rukama čvrstih , naročito iz top 10 povećava. Mene jako veseli ovaj zakon o radu nedjeljom. Tu će tisak najbolje profitirati od svih trgovaca, naročito nakon 6. mjeseca kad prestaje zabrana monopolne agencije…[proud]
po meni je tisak dobra dionica u ovim vremenima kad je škakljivo,pa i nije puno otresla,možda i najmanje od svih..to je pozitivan znak,a i ako padne,brzo se vrati..puno profita a malo troškova,a šef todorić,di ćeš bolje..a free float 5%,very good…
meni taj PBZ skrbnički izgleda kao pbz-investor…činjenica je da se broj dionica u rukama čvrstih , naročito iz top 10 povećava. Mene jako veseli ovaj zakon o radu nedjeljom. Tu će tisak najbolje profitirati od svih trgovaca, naročito nakon 6. mjeseca kad prestaje zabrana monopolne agencije…[proud]
Točno, čak vidim u mome kvartu radi po novom cijeli dan, čak i nedjeljom cijeli dan. Ova zabrana ide u ruku Todorića (pa i on donosi odluke). Lagano navikavanje na rad Tiska cijele dane, nakon toga lagana prodaja svega što ne možeš kupiti nedjeljom zbog zabrane.[thumbsup]
po meni je tisak dobra dionica u ovim vremenima kad je škakljivo,pa i nije puno otresla,možda i najmanje od svih..to je pozitivan znak,a i ako padne,brzo se vrati..puno profita a malo troškova,a šef todorić,di ćeš bolje..a free float 5%,very good…
I Belje dugo nije palo pa onda ipak je. Bojim se da ista sudbina čeka Tisak, pogotovo ako se vratimo na temu izvanrednih prihoda. Ja ga ipak čekam na 11xx da nadokupim. Pozdrav!