Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ne pratim u zadnje vrijeme Tisak jer ga nemam puno pa bi nešto pitao. Čitam izvještaj za 3. kvartal i vidim da mu se pola neto dobiti sastoji od izvanrednih prihoda , cca 37 mil kuna. Da li se još uvijek nezna od čega su ti izvanredni prihodi ? Drugo što me muči je vjerojatnost da će biti neto dobit za zadnji kvartal prepolovljena ako tih izvanrednih prihoda više neće biti i kako će to utjecati na cijenu dionica? hvala!
Zna se, to su prihodi od prodaje nekretnina, a ova pitanja oko kioska SD, Tisak je vlasnik 50% u “SD trgovina” pa tako i u njezinim kioscima. No to je tužba na sudu gdje se spore oko tog vlasništva, navodno je tužbom SD izgubila taj udio???
Pozdrav
Izgleda da nema više iskrcavanja.[thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Izgleda da nema više iskrcavanja.[thumbsup]
Nisam bas siguran…. [undecid]
Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....
valentine: ” Izgleda da nema više iskrcavanja.[thumbsup] ” Nisam bas siguran…. [undecid]
U što nisi siguran?
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
SZ,
a promet od 200 tkn je iskrcavanje [rolleyes]
Nije momak 200tkn nego 235.031,59 kuna, malo ozbiljnosti ne bi škodilo.[thumbsup]
SZ,
svejedno momak, to ne bih nazvao iskrcavanjem [thumbsup]
pa ja nisam nazvao iskrcavanje, nazvao je hrco01, kuž’š, ne?
SZ Zagato: ” svejedno momak, to ne bih nazvao iskrcavanjem [thumbsup] ” pa ja nisam nazvao iskrcavanje, nazvao je hrco01, kuž’š, ne?
O moj bože!
Opet se ekipa skuplja na tisku.
A ja se baš poveselio da su otišli[cool][proud]
SZ,
[lol]
[lol]