TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moja poanta to se inače zove transferni proizvodi i cijene, nejdete u suradnju nego plasirate svoje proizode koroz kupljnea malopradajna mjesta u drugim ekonomijama. Sad kad ste več raširili temu reči ću Vam ponovo da to profitiraju najači Agrokorovi brandovi i to je isključivo Jamnica ( sa Janom jer se jamnička ni nesmije prodavat u EU) nešto sitno Zvijezda (sirovina) i Belje. Ako ste misli na Ledo nema šanse a primjer Vam je za draga nam susjedna Srbija gdje nije Ledo kupio Frikom nego Agrokor te je grupacija imala koristi a Ledo ko firma je samo izgubio kvalitetne direktore.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

k/p 8113/3721[thumbsup]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Kolega neznam kako baratate sa područjem ekonomije zvanim transferne cijene i proizvodi, ali to što pričate su gluposti. Bez uvrede. Dionice će, ako bude bilo malo sreće rast zbog Migrosa ali to isključivo zato što će ih povuči, i ako ih povuče, cijen ostalih agrokorovih proizvodnih dionica.

Slažem se da kupovina Migrosa ne bi trebala imati puno veze sa dionicama tiska (osim lančane reakcije).

Ali ono što se ne spominje što će se desiti ako Agrokor ne prođe na natječaju i ne kupi Migros, što onda predviđate s Tiskom ???[shocked]

Ako ste misli na Ledo nema šanse a primjer Vam je za draga nam susjedna Srbija gdje nije Ledo kupio Frikom nego Agrokor te je grupacija imala koristi a Ledo ko firma je samo izgubio kvalitetne direktore.

Šaljiv, šaljiv. I neupućen.

Show me the Money!

[kvalitetne direktore. ” Šaljiv, šaljiv. I neupućen.

Jeli kolega a zašto? Malo činjenice ne kaj ste pročitali.

A za drugog kolegu sam da napomenem da na ovo orumu sam JA IZNESO ČINJENICU DA MLINAR UZIMA LEDOV SMRZNUTI PROGRAM (ŠTRUDLE, SAVIJAČE I TAK)

Šta šta će se desiti… NIŠTA.

Tisak se bazira na Hrvatsku a now how i te gluposti ostavite za negdje drugdje. Inače neko bi Vas sve trebo uputiti da gosp. Kocijan (inače capo u tisku) nije baš tak glavni u pregovorima kak se spominje po forumima, ima jedan drugi baja englez tak da ne laprdate o stvarima o kojima niste baš ziher

Tisak bazira organski rast na otvaranju kioska i bookstorova uvođenjem računa, telekomunikacije potroši glavu dobiš kunu na računu i tak. Da nejdem u detalje jer bi neko mogozakuhat…. nek neko sad kaže svoje neke činjenice a ne samo naklapanja

U tiskanom izdanju banke je intervju sa gosp. Kocijanom. Neka vam ne bude teško dati 42kn za tu publikaciju. Pročitajte intervju i možda ćete dobiti uvid zašto je ovo izvrsna dugoročna investicija. (a ne kratkoročna špekulacija, op. a.)

U tiskanom izdanju banke je intervju sa gosp. Kocijanom. Neka vam ne bude teško dati 42kn za tu publikaciju. Pročitajte intervju i možda ćete dobiti uvid zašto je ovo izvrsna dugoročna investicija. (a ne kratkoročna špekulacija, op. a.)

Tocno! Ovo je po meni trenutacno najbolja Dugorocna investicija na nasem trzistu! Svoj target na Tisku necu niti napisat jer je on jako,jako optimsticna brojka.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Malo ne pratite temu od početka, pa malo mlatite praznu salmu

1. Čito sam intervju
2. Tisak imam od 430 kn i kad Vam je svima bed reč target mi je 10000 i gledam ga do idučeg Uskrsa
3. Mi raspravljamo kakve direktne i realne koristi ima Tisak od Migrosa.

Jasnije, kolega ?

“Malo ne pratite temu od početka, pa malo mlatite praznu salmu”

Možda, ali znam da nisam kupio TISK radi Migrosa.

“1. Čito sam intervju”

Dobro za tebe.

2. Tisak imam od 430 kn i kad Vam je svima bed reč target mi je 10000 i gledam ga do idučeg Uskrsa

Dobro za tebe.

3. Mi raspravljamo kakve direktne i realne koristi ima Tisak od Migrosa.

Po mojem mišljenju – nikakve.

“Jasnije, kolega ?”

….

Mi raspravljamo kakve direktne i realne koristi ima Tisak od Migrosa. Jasnije, kolega ?

Da li Tisak proizvodi išta šta bi se moglo prodati u Migrosu?

Pa kako TISK može profitirati od Migrosa osim ako proizvodi nešto što može plasirati na to tržište??

Ono što ima je managerski knowhow koji onda sudjeluje u pregovorima.

Show me the Money!

Po mojem mišljenju – nikakve

A moj odgovor na pitanje šta će se desiti ako Agrokor uzme migros ili ne

[ Šta šta će se desiti… NIŠTA.

I sad vama pitanje za 1 000 000 kuna : “U tiskanom izdanju banke je intervju sa gosp. Kocijanom. Neka vam ne bude teško dati 42kn za tu publikaciju. Pročitajte intervju i možda ćete dobiti uvid zašto je ovo izvrsna dugoročna investicija. (a ne kratkoročna špekulacija, op. a.) ”

Kaj vam je ovo značilo?

Neznam dal ste sve pohvatali, bum pojsanil ak vam nije jasno kaj sam štel reči

New Report

Close