TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tisak poludi!!!

Kupnja – TISK-R-A
133 1.450,00
14 1.443,00
24 1.440,00
30 1.439,01
158 1.439,00

Prodaja – TISK-R-A
10 1.460,00
92 1.469,00
20 1.470,00
26 1.479,99
25 1.495,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Procitajte komentari migrosovih ducana i izvjesce sa reutera na agrokormaniji i sve vam ce biti jasno.

Hm sad baš da će poletit u narednih 2 tjedna nebi se baš kladio na tu kartu

Samo dok objave zavrsetak pregovora eto nas na ath bez sumnje ikakve![tongue]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

http://www.limun.hr/main.aspx?id=235911

Jedva čekam to godišnje izvješće [smiley]

Ajde tko kupuje?

Kupnja – TISK-R-A
215 1.455,01
25 1.455,00
30 1.450,00
20 1.441,00
24 1.440,10

Prodaja – TISK-R-A
6 1.464,00
20 1.467,00
15 1.467,74
11 1.467,75
5 1.467,80

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[thumbsup]

Kolega veliki sam fan todorovih dionica i tisak i mlinar kaj su sad aktualni imam jos od prošle godine 6 mjeseca i ne namjeravam ih prodavat. Zanima me šta točno milsite da će Tisak dobit sa tim kaj bu agrokor uzeo Migros. Jasno mi je za ledo janu mlinar zvijezdu ali TIsak??? Kaj bu ju hrvatske dnevne novine frkavali u turskoj???

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Kad firma barata sa nekoliko stotina milijuna kuna casha lako će si naći posao i zaradu i na Marsu a kamoli u Turskoj

Kad firma barata sa nekoliko stotina milijuna kuna casha lako će si naći posao i zaradu i na Marsu a kamoli u Turskoj

Koliko god bi volio da Tisak bude imao reakciju na tursku, ipak mislim da je to teško za očekivati… ako se to i dogodi mislim da će to više biti zbog lančane reakcije porasta todinih dionica .. [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Kolega neznam kako baratate sa područjem ekonomije zvanim transferne cijene i proizvodi, ali to što pričate su gluposti. Bez uvrede. Dionice će, ako bude bilo malo sreće rast zbog Migrosa ali to isključivo zato što će ih povuči, i ako ih povuče, cijen ostalih agrokorovih proizvodnih dionica.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Kolega veliki sam fan todorovih dionica i tisak i mlinar kaj su sad aktualni imam jos od prošle godine 6 mjeseca i ne namjeravam ih prodavat. Zanima me šta točno milsite da će Tisak dobit sa tim kaj bu agrokor uzeo Migros. Jasno mi je za ledo janu mlinar zvijezdu ali TIsak??? Kaj bu ju hrvatske dnevne novine frkavali u turskoj???

Mislim da direktnih dobitaka neće imati, indirektno znatno se olakšava potencijalno širenje na tržišta na kojima će se Agrokor preko Migrosa pojaviti bilo kupovinom nekog od postojećih manjih lanaca ili pokretanjem vlastitog lanca na nekom od tih tržišta (nije samo Turska) koje nije kvalitetno razvijeno.

Znam da je to sad teško zamisliti ali tko je mogao zamisliti prije par godina da će Agrokor kupovati maloprodajni lanac u Turskoj za cca 3,5milijardi$

@zg28 Tesko da mlinar ce imati koristi osim ako ne pocne raditi za ledo smrznuti program.Tisak ce dobiti zato sto osim frkanja ima stvar koja se zove know how u distribuciji, a Migros ima u svojem sustavu trgovina puno takvih kioska. Najbitnije cak ni Turska nego ovi zemlje Rusija , Azerbajdzan i ostali region, tamo je cijela trgovina i distribucija robe zbog nerazvijenosti BAZIRA NA TAKVIM KIOSCIMA.Prema tome logistika, nabava opreme na veliko etc.

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

O čemu vi pričate. Pa Todorić je i prije imao namjeru pokupovati sve kioske u regiji a sad uz Migros će bit 10 puta lakše. A i Migros ima kioske ako niste znali.Da ne kažem da je Tisak i prije nego se znalo za Migros bio na 1694 kn, tako da vrijedi sad već i bez Migrosa 2000 kn. [thumbsup]

New Report

Close