Tisak se relativno dobro drži[smiley]
daleko je petak[bye][bye]
Što ima u petak?
insider:
”
”
Što ima u petak?
kraj tjedna , a onda će za koji dan i ponedjeljak , a onda je početak tjedna [lol]
Sam vi izađite van kaj se bojite.
Do nove godine se iskrcavao skrb račun, a sada mali, kad to završi puno će ekipa plakat kaj je prodala tisak, pogotovo oni na 1425 ( sa kojima bi vrlo rado popio kavicu i popricao malo).
ma kolege pa nije burza za jedan dan, ne dajte se depri.
pa niste valjda zaboravili da toda stalno radi na razvoju pa ne može uvijek i samo gore, ako je opći pad moramo i mi malo pretrpiti.
marijan filipović je kupio još 500 komada na onih 200 prošli tjedan i preskočio iliriku na top 10 na sda….a on je dobar frend sa todorićem.
nek prodaje ko hoće, marijanček kupuje !
6. FILIPOVIĆ MARIJAN – 6.095 0,26 Osnovni r. jučer: 5435
7. PBZ D.D. / ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA – 5.903 0,25 Skrb. r.
..još 500 komada…
6. FILIPOVIĆ MARIJAN – 6.095 0,26 Osnovni r. jučer: 5435
660 zapravo. To je bila ona jedna transakcija po asku. Čini mi se po 1525.
Uglavnom, morate znati nešto o Filipoviću. On nije sitni špekulant, tj. nije ni sitni ni špekulant. On kad ulazi, to je a) višegodišnja investicija; b) investicija s prinosom od >100% . (vidi slučaj: TNSA)
Da je Tisak dionica koja će slijedećih nekoliko godina jako rasti to je vidljivo iz aviona, na tržištu kioska ima dosta prostora za rast što uz racionalizaciju poslovanja osigurava znatana rast, naravno u rukama Todorićeve ekipe koja ako se u nešto razumije to je maloprodaja!
Točno, ako iz kioska napravi MAXI KONZUME, okrene na ražnju praščiće i janjce ( dok rulja čita novine da prezalogaji, a može i koja plazma televizor ( na prodaju ili instalirana ispred ) u međuvremenu da pogledaju tekmu![bye]
Što bi ovaj smajlič trebao značiti kolega tip top,nije valjda da nas napuštaš sad kad će nas karte krenuti[rolleyes]