TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ideš o čemu ti to pričaš ?

O realnoj situaciji na tržištu, a vi ko da će svaki dan rasti 100 kuna. Treba biti realniji, to je moj savjet, ali ako se moj post shvaća kao drukanje prema dolje, onda se povlačim!

A Ides, sto ocekujes od ove teme kad se glavni druker sa gradjevinara preselio tu…

Ako si mislio na mene, hvala na komplimentu….[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Prestanite sa glupim prepucavanjima. Za ovu dionicu nisu se pojavile nikakve loše vijesti i nema razloga za pad cijene dionice. Vjerojatno prodaju oni koji u nekim drugim dionicama ( PTKM ) vide bolju priliku. Moj savjet je nemojte prodavati , već dokupljujte. Sad navalite vi koji bi još jeftinije kupili.

nema to veze s prepucavanjima. Kao sto je Ides rekao, u kolikom je razdoblju ono TISK napravio rast od 50 %.. nema losih vijesti, ali dobre su odradjene. I ja imam tisak ali mi ne pada na pamet infantilno drukanje prema gore da bi se koji jadnik zakacio na to….moderator bi stvarno trebao brisati takve postove bez objasnjenja.

Ma i ja se povlacim…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ipak se pitam zašto je netko prodao po cijeni od 1425,10 kn?Da li je to glupi potez ili programiranje kaosa…Naravno tržište će pokazati da li je cijena Tiska na staklenim nogama ili nešto jačim…Živi bili pa vidjeli,meni se čini da je ipak na jačim..nije ovo drukanje,valjda[thumbsup]

E ovdje vidite ne izlazim kao što sam iz Belja. Belje je je ipak budučnost a trenutno me zanima sadašnjost a to je Tisak. Osim toga bili smo već na 1700( i to prije Migrosa) a Belje je bilo samo malo ispod ATH-a.

Ipak se pitam zašto je netko prodao po cijeni od 1425,10 kn?Da li je to glupi potez ili programiranje kaosa…Naravno tržište će pokazati da li je cijena Tiska na staklenim nogama ili nešto jačim…Živi bili pa vidjeli,meni se čini da je ipak na jačim..nije ovo drukanje,valjda[thumbsup]

Ne može stalno rast, eto zašto… Recimo vjerovatno je dobar dio ljudi kupovao po cijenama 1000-1100kn prije nove godine, na ovoj cijeni to je i dalje 30tak % zarade što nije malo. U padu tržišta jednostavno dio odlučuje kapitalizirat dobit, da bi uložili u nešto drugo ili jer smatraju da je neka druga dionica trenutno bolja, a uvijek je tu dio onih kojima trebaju novci za nešto drugo (došli krediti na naplatu, treba platiti skijanje, itd.)

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Na ZG burzi imamo pono raznih tvornica i samo jedan rudnik. Rudnik i to zlata zove se Tisak, nema institucije koja u HR dnevno donosi toliko gotovog novca kao Tisak.[bye]

E ovdje vidite ne izlazim kao što sam iz Belja. Belje je je ipak budučnost a trenutno me zanima sadašnjost a to je Tisak. Osim toga bili smo već na 1700( i to prije Migrosa) a Belje je bilo samo malo ispod ATH-a.

Kolega,evo jedno pitanje.Jel mislite po nekom vašem filingu ako dođe Tisak na 1700 da će bit opet val prodaje onih koji su ušli na 1100 pa ćemo opet imat šokove kao danas ujutro ili ovi koji su izašli ganjat petrokemiju are gone for good?

tenkista: ” E ovdje vidite ne izlazim kao što sam iz Belja. Belje je je ipak budučnost a trenutno me zanima sadašnjost a to je Tisak. Osim toga bili smo već na 1700( i to prije Migrosa) a Belje je bilo samo malo ispod ATH-a. ” Kolega,evo jedno pitanje.Jel mislite po nekom vašem filingu ako dođe Tisak na 1700 da će bit opet val prodaje onih koji su ušli na 1100 pa ćemo opet imat šokove kao danas ujutro ili ovi koji su izašli ganjat petrokemiju are gone for good?

Pa i ja sam kupio na 1100 i ne pada mi na pamet dirat ovu dionicu.
Nisam previše pratio ostatak dionica ali tisk je najdalje od izborne korekcije a nije da je loša firma, čak naprotiv!!!
Tisak mogu prodat jedino ako opet poludi pa ode u par dana 30% gore, ali sa namjerom da ga kupim poslije jeftinije.
Sretno svima a ne samo njima!!!

vlalonca

zvone101, 15.01.2008. u 17:13
Tisak mogu prodat jedino ako opet poludi pa ode u par dana 30% gore, ali sa namjerom da ga kupim poslije jeftinije.
Sretno svima a ne samo njima!!!

to i ja mislim i danas sam bio u nedoumici dokupiti TISAK ili se baciti na MLNR – ovo drugo sam napravio jer nisam bio doma kada je bilo ispod 1500, zapravo bila je jedna transakcija na 1490

Problem sa Tiskom je to što je u njemu preeeeviše malih igrača koji kao prvo očekuju enormnu zaradu u vrlo kratkom roku, a drugo u trenucima kad se tržište okreće prema dolje oni počinju prodavat i nastaje stampedo. A šta se tiče ove dionice, iako je relativno skupa, ne bi se čudio na ju za 3 godine vidimo na npr. 5000 kn. Naravno i ja sam vlasnik Tiska, doduše samo djelomično, kao što već netko rekoše na forumu, tako da ne bi ispalo da drukam na gore. Agrokor ima ogromne planove za ovu firmu u narednim godinam, riješit će se Kutlinih “repova”, uvest blagjne da ih više ne kradu i ide se za početak u modernizaciju prodajnih mjesta (već je naručeno 300 kioska). Još jednom, molim bez panike[proud]

Tisak se relativno dobro drži[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close