K/P….9108/3028 kom….upravo netko 80kom po asku (fond?)
vidim da vas dosta pregledava a imam vremena… pa evo novi k/p.
..baš se promjenilo dok sam postao – zadnja je 1540 kn – pod TISK 1
Zvone,
vidim da koristiš Investor. Kako te služi??
vidim da vas dosta pregledava a imam vremena… pa evo novi k/p. ..baš se promjenilo dok sam postao – zadnja je 1540 kn – pod TISK 1
Zvone,
vidim da koristiš Investor. Kako te služi??
zvone101:
”
vidim da vas dosta pregledava a imam vremena… pa evo novi k/p. ..baš se promjenilo dok sam postao – zadnja je 1540 kn – pod TISK 1
”
loše – nikako, koristim ga samo kao preglednik i tu je dobar mada zadnjih tjedana kasni i nije u realnom vremenu ali kašnjenje nije veliko – oko 1 min. kako kada…
– odmah (prošle godine) sam sve novce povukao osa investora, ćim sam vidio prvi dan da to ništa ne valja što se tiče transakcija i jako ljut bio jer sam izgubio dosta-puno novaca jer nisam mogao zadavati naloge.
ps.
samo radi usporedbe :
– HT sam prvi dan u onoj velikoj gužvi regao a na investoru ni pod razno nisam uspio zadati nalog.
i to mi je bilo dosta a koliko vidim još uvijek to ništa ne valja jer se žale i dalje na zadavanje naloga.
Srednja današnja i početna za sutra je 1535kn, vidiš slučajnosti, isto kao i zadnja protrgovana.
Lagano se penjemo. [thumbsup]
Ma dajte , molim vas. Tisak na 4. stranici . Zar ovaj biser od dionice nikog ne zanima ? Kupnja je skoro 3 puta jača od prodaje. Novih količina na prodaji baš i nema , a mirovinci su zainteresirani za kupnju.
Gornji Bollinger je već na 1643.
Ma dajte , molim vas. Tisak na 4. stranici . Zar ovaj biser od dionice nikog ne zanima ? Kupnja je skoro 3 puta jača od prodaje. Novih količina na prodaji baš i nema , a mirovinci su zainteresirani za kupnju.
Gornji Bollinger je već na 1643.
Pa kolega šta ste navalili s komentiranjem svake transakcije, a sada i s komentiranjem toga da je tema otišla na 4. stranicu…? Pa nema za to uopće potrebe, dionica je sama po sebi odlična i nije joj potrebna nikakva velika reklama.
Volio bi da u nju uđu samo oni koji su sigurni u njen rast i odličnu budućnost, jer u suprotnom ćemo uvijek imati jače valove…[proud][rolleyes] Oni kojima treba crtati da je ova dionica dobra prilika ni ne trebaju ući, vjerujte da je tako bolje za nas koji smo na duži rok u njoj… [wink]
Ma dajte , molim vas. Tisak na 4. stranici . Zar ovaj biser od dionice nikog ne zanima ? Kupnja je skoro 3 puta jača od prodaje. Novih količina na prodaji baš i nema , a mirovinci su zainteresirani za kupnju. Gornji Bollinger je već na 1643.
E vidiš to ti je jako zanimljivo. Ja to gledam ovako. Pošto je tema na četvrtoj stranici znači da je sve manje špekulanata unutra, a to opet znači i sve manje onih koji će prodavati kako cijena ode više. I tu dolazimo do paradoksa da kako je cijena sve veća lakše ide još više dok bi na nekom normalnom tržištu veća cijena trebala značiti i manju potražnju i veću ponudu.