TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

presretni: ” fazan: ” presretni: ” insider: ” leon: ” preuzimanje migrosa nije gotovo a clanak u kojem pise da je agrokor glavni favorti mi je malo cudan jer se nigdje ne spominje aldi o kojem se prije par dana pricalo ” fulo si temu tisak nije ovisan o migrosu[thumbsup] ” Zašto ne? Možeš li pojasniti.” zato što tisak ništa ne proizvodi, pa samim time nema što niti prodati … a sumnjam da bi preko njega išla prodaja u Tursku … ” Ali Tisak je najjača logistička tvrtka u RH (uz AWT, Velpro, Atlantic). Ja sam siguran da u slučaju akvizicije ima mjesta za tisak u logističkoj grani. Što se retaila tiće neznam da li Mygros ima kioske izvan ili u sklupu dućana tako da tu nebi pogađao. ” nema logike da preko njih izvode npr. zvijezda ulje … ne znam, malo pričam napamet, ali mislim da tisak treba rasti prije svega zbog toga što je cash machine, ima veliko tržište kod nas …

Nisam niti mislio na distrubuciju prehrane. nego na cigarete , Adris, tiskovine EPH, knjige. Akvizicija je samo temelj za širenje u regiji.Slovenci su isto koliko se sjećam bili u igri za kupovinu Tiska (DZS) jer se ne mogu probiti sami na HR. tržište isto kao što niti Tisak nemože sam u Tursku.Samo razmišljam na glas.

u pravu si, kad preuzmu Migros, najmanje koristi ce imati upravo Tisak. ali, zar tisak ne moze imati svoju firmu i raditi isti posao u turskoj, sloveniji, srbiji, itd. Tisak == tvornica novca.

Kaj Tisak štampa??? Ja mislim da je on samo distributer!!!! Nek me neko ispravi ako griješim!!! To kak se oni zovu *** obrisano ***

Bravo.Daj se zbroji malo.Poviše sam napisao da mi se čini da TISAK može u logistici nešto napraviti u Turskoj.Nitko nije rekao da nešto proizvodi. Oko 9€centa košta proizodnja knjige u Španjolskoj a Tisak kupuje masovno za naše tržište.

*** obrisano ***

Nema moga prijatelja Matrixa na Tisku. On se uvijek prićuti kada mu dionice padaju, a razbacuje se znanjem i obrazovanjem kada rastu. [kiss]

Evo vam malo Migrosa. Nema Tisak nikakve poveznice s Migrosom, to je bezveze dovoditi u nekakve odnose.

STORES
Migros Turk, as of today, has,1,081,042 square meter closed area, has 953 stores in total, with 938 stores in total domestically including 220 Migros, 247 Tansaş, 460 Şok, 8 Macro Center and 3 5M stores; 15 Ramstores in total at overseas including Azerbaijan, Kazakhstan and Macedonia and Kyrgyzstan.

Migros stores are present in 49 cities in 7 geographical regions, Şok Stores are present in 36 cities in 5 geographical regions.

89
91
40

M Migros you can satisfy your daily basic needs and limited non-food products from M Migros stores

MM Migros you can find a richer non-food section beside wide range of food products in MM Migros stores.

MMM Migros you can find a very wide range of products from stationary to delicatessen, electrical household gadgets to bakeries, from books to perfumery, from garden and sports material to hardware and electronic and white goods. You can also purchase concert tickets or can use dry cleaning services in these stores.

http://www.tansas.com.tr
247

Tansaş which is our favorite neighborhood supermarket with its product variety, quality, freshness has been operating in 5 geographic regions and 28 cities with 247 stores, in Marmara, Akdeniz, İç Anadolu and Batı Karadeniz Regions as well as Ege where its origin has come from.

460

Şok stores are arranged to meet the all household requirements of the consumers. Şok stores also offers the essential goods like meat, fruit-vegetables, beverages, detergents, paper products with the best prices and daily discounts to consumers…

15

There are total 16 Ramstores in 4 countries with 3 Ramstores in Baku, and 9 Ramstores in Kazakhstan, 1 Ramstore in Kyrgyzstan, 2 Ramstores in Macedonia.

8

Macro Center which differentiates it self from its competitors with its service quality and product variety,has been operating at 8 sales points in İstanbul, 1 in Anatolian side and 7 in European side, also can be named as the representative of retailing with its Exlusive for you style.

3

5M Migros hypermarkets introduced Turkey with large shopping areas, inexpensiveness and a broad variety of products; and gives service in three different provinces such as İstanbul Beylikdüzü, Ankara and Antalya.

Online Shopping
While you surf on your computer, you can order many products like cellphones, furnitures, flowers or white goods from Kangurum, and you can have your order to be delivered to any address you wish. You can also order any product from Migros Virtual Market which serves in İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin, Adana and Antalya and you can have your delivery at the most appropriate time period for you.

moje zelje se polako ostvaruju, zadnja cijena 1.376,00 i pada…. jos uvijek se nadam ulazu na 1100 a potipisujem i 1200

Kolega, naprotiv, vase zelje se ne ostvaruju, a ako do kraja tjedna ostanemo preko 1300, onda te želje postaju san… [bye]

I'LL BE BACK

Mislim da turska nije toliko bitna za tisak, koliko za ostatak koncerna…. Tisak još u RH treba “srediti” pa onda ići u inozemstvo.[cool] Kad počnu promjene, mijenjat će se i cijena. Uostalom čemu žurba? [wink]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Nema moga prijatelja Matrixa na Tisku. On se uvijek prićuti kada mu dionice padaju, a razbacuje se znanjem i obrazovanjem kada rastu. [kiss]

Pozdrav kolega i Vama.
Nitko se ne razbacuje, naprosto ne znam koja je poanta vašeg posta?

pazi sad ovo: cijena TISK-R-A je pala iz razloga što je nestala potpora na prodaji … [lol] [lol] [lol]

Galinca za predsjednika vlade

I love the Smell of Profits in the Morning

pazi sad ovo: cijena TISK-R-A je pala iz razloga što je nestala potpora na prodaji … [lol] [lol] [lol]
Galinca za predsjednika vlade

ja ne mogu drugo, nego da ga volim … [cool]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

fazan i matrix jer vi imate dionice tiska?

New Report

Close