Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
neka se samo iskrcavaju, daj boze da se iskrcaju sve do 1000 kh[smiley]
http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9
Nevjerojatno, ljudi se iskrcavaju i kupuju mlinar i žitnjak. A Tisak vrijedi više od njih 2 skupa. E da je sad keša.
Da ne bi bilo što kaže Ivana tko zadnji magarac,na koliko je b/v tisak sad jedno 15 tak
Glasnogovornik IGH na neodređeno
@ Gerapac
Svaka čast koega dlična kompilacija u pravo vrijeme.
@ Presretni
Ako postoje rezervacije i budu skinute to neće utjecati na dobit jer su te dionice (ako misliš na dionice) u vlasništvu HFP-a te će ih se rješavati putem javne dražbe na burzi.
Hogar vozi Volvo
Inače čekam sa nalogom na 1150 heh
možda buš i dočeko ak bude stock split na 10 kom pa ti ja po tolko prodam[thumbsup]
..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...
Klasa Optimist……2 jedra, dobro vuče…….[thumbsup]
FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU
Inače čekam sa nalogom na 1150 heh
Haha cekao si ti i na 1080 [lol]
[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]
@ Gerapac Svaka čast koega dlična kompilacija u pravo vrijeme. @ Presretni Ako postoje rezervacije i budu skinute to neće utjecati na dobit jer su te dionice (ako misliš na dionice) u vlasništvu HFP-a te će ih se rješavati putem javne dražbe na burzi.
Hogar
Pa zar se rezervacije ne prikazuju u rdg-u kao vrijednosno usklađenje a samim time i kao rashod?
Izgleda da ide odbijanac [thumbsup]
Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".