matrix90: ” super24: ” ich verstehen keine so lange woerter.. ich nicht streber so wie du keanu..[smiley] ” Kolega ne namjeravam dalje s Vama voditi raspravu, jer ovo nikamo ne vodi. Njemački jezik možemo vježbati u drugim okolnostima, no malo ozbilnosti molim. Hvala ” moras molim napisati plavim slovima pa onda moze.. a sto se tice vrijedjanja mozda bi se vjeko malo trebao pozabaviti tobom [tongue] no i meni je dosadilo..
Nikoga ne vrijeđam kolega.
Plava slova ne zaslužuju Svi.
a da se ostavite njemačkog – bilo bi SUPER 100 %
Dobra ideja kolega.
Ionako mi bolje ide engleski i slovenščina.
super24:
”
matrix90: ” super24: ” ich verstehen keine so lange woerter.. ich nicht streber so wie du keanu..[smiley] ” Kolega ne namjeravam dalje s Vama voditi raspravu, jer ovo nikamo ne vodi. Njemački jezik možemo vježbati u drugim okolnostima, no malo ozbilnosti molim. Hvala ” moras molim napisati plavim slovima pa onda moze.. a sto se tice vrijedjanja mozda bi se vjeko malo trebao pozabaviti tobom [tongue] no i meni je dosadilo..
”
Nikoga ne vrijeđam kolega.
Plava slova ne zaslužuju Svi.
[color=blue] jel to ovako ide ? [/color] [wink]
…kvrapcu sad je i ova tema izgubila na kvaliteti..
moram priznat da mi je zao sto nisam kupio kad je cijena bila 1100 tojest p7e oko 14 , sad je vec 20 za dobit od cca 180 mil kn i bojim se da je kasno . Neznam zasto tako explozivan rast – bice da ulaze fondovi. Ima li ko kakve druge informacije?
kaj je kasno?budmo vidli nakon izvješća koje je bombastično[thumbsup]
e ekipa ajde se odgegajte na neku drugu dionicu s prepucavanjem. ne kužim zakaj se dotični vucaraju po forumu i pričaju gluposti i to kao za naše dobro. nit te znam nit oću savjet od tebe i mislim da govorim za večinu ovdje. ko je kupio tisak taj zna zakaj ga je kupio i napravio je potrebnu analizu onaj ko ga je kupio jer je to tu netko napisao taj je budala i nek mu je sa srećom[thumbsup]
pretjerali ste decki.
evo neceg i vezanog uz temu, a dolazi nam iz danasnjeg Poslovnog:
…Tisak i dalje uz veliki promet bilježi i veliki rast. Jučer je cijena dionice narasla za više od 5 posto, a dionica je prešla cjenovnu granicu od tisuću i pol kuna. Opravdanje ovog rasta, s obzirom da niti iz te tvrtke ne dolaze nikakve nove korporativne vijesti, može se naći u većem angažiranju foondova u vezi ove dionice, koji uoči novog vala jačeg angažmana velikih igrača koji se uskoro očekuje žele zauzeti što bolje početne pozicije…
žele zauzeti što bolje početne pozicije…[/b]
Mislim da je ovo najbolja poruka onima koji misle da je Tisak s ovim rastom već puno odradio i da je to sve. Obratite pozornost na riječ kakve pozicije zauzimaju fondovi ….. POČETNE [lol]
Može netko k/p hvala
evo – malo smo se spotaknuli ! [undecid]