THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

barikbb@
dobro si to praktično demonstrirao nedavno na pvcm

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

s obzirom da počinje trgovanje a i vikend je pred nama biti će vremenai materijala za…
sretno u trgovanju,crnjačenju ili čemu već…..

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Netko je hrabro ostavio naloge na kupnji na 110 i 112 i otišao na brudet. A ovdje drama.

je li iko kupio?

jedino što me ovdje veseli – ovdje svi dobivaju. krasno, to volim kad svi dobivaju, osjećam se nda jako realno.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nema tu, realno gledajući, više odbijanca danas – u idućih 50-tak minuta……

A za vikend, tko ziv – tko mrtav (posebno THNK)……

Moj prvi nalog prošao je na povijesnom minimumu od 100 + – kn. Mreže stajačice su postavljene niže. Pa da vidimo.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Žao mi je onih šta su ulazili dugoročno. Pogotovo onih od prošle godine.
Diverzifikacija glavu čuva.

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

veće marže iz dana u dan…..hmmmm???
> od 100 milijardi samo na domaćem tržištu…
Bravo čestitam.

PoAskuBidu
svaka čast kolega,iskreno im priznajete dođite u mrežicu a kad zazeleni u tišini izlazite.

Meni zapravo nije jasno koji je tu novi info došao a da ga nismo znali na 120 kn. Na 120 kn se pisalo o tehnobetonu i sad kad je stigao demantij tehnike, dijonica liže povijesno dno. Udrite po bidu pliz.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Po Asku, to može značiti da su dioničari dovoljno financijski neobrazovani da ne znaju na koji način procesuirati informaciju.

New Report

Close