THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne ide dugovanje u RDG, nego u Bilancu, u obveze prema dobavljačima najvjerojatnije.

Erste i Strabag neće propustiti ovu priliku da konačno potpuno eliminiraju hrvatsku građevinu. Na životu će ostaviti samo male da bi im bili jeftini podizvođači.

Šugave drazbe……vec bi netko pokidao bid da nema te genijalne umotvorine……..

Postoji li opasnost iznenadnog blokiranja trgovanja zbog ovih stečajnih zahtjeva? Hoćemo li biti upozoreni na vrijeme ili postoji opasnost da zaglavimo unutra? Kako je bilo na Dalekovodu?

Izašao danas uz veliki gubitak. Jedino što me spasilo još većih gubitaka je porez na kapitalnu dobit jer sam nakon uvođenja istog potpuno prestao ulagati na ZSE i zato ovim putem zahvaljujem Vladi što mi je tim zakonom konačno otvorila oči.

Tehnika zbog Agrokora u minusu, a sad joj prijeti stečaj

ZSE je minsko polje. Zaspeš u uvjerenju da nešto vrijedi a odmah sutra ujutro otkriješ brdo leševa u papirima, probudiš se ležeći na mini a čak i ne znaš tko je minu podmetnuo dok si malo prilegao.
Naravno kao u većini slučajeva svi peru ruke, nitko nije kriv, plaće rukovodećim kadrovima idu, bonusi se gomilaju a firma propada.

HANFA nije uputila nikakvo upozorenje, kaznu THN zato što nisu obavijestila investicijsku javnost blokade računa protekli tjedan!!!

Da o blokadi računa moramo saznati na forumu ili u Večernjem listu to je sramota….

Dragi investitori čuvajte se institucija i bome i stečajuša, jel ovdje zaista prijeti taj scenarijo.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Sto ne prodas onda….to isto vrijedi za ostale kolege…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Zaustavljeno.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

BLOKIRANA TRGOVINA!!! Upravo kao što smo najavljivali…

Eto vam sad kad ne slušate (svoj unutarnji) glas razuma.

Sad će biti tarapana.

Zahvalite Migri na dobrim savjetima…….

Jos će na kraju ispasti da je kolega Snupy imao dobar nos (i hrabrost) pregristi i izaći sa povećim minusom, dok je još vrijeme…….

New Report

Close