THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cemu zurba imam jos vremena i sem toga prvih 500 komada sam kupio po 224

Ovo je prilika samo za pogubit pare

Definitivno pričekati FI. Bez CnB ne dam ni 50 kn.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

U medjuvremnu su dobil avanas iz Alzira koji je bio placen od strane Thnk imate u 2016 revidirano konsolidirano, a ima nesto i u vremenu ove godine za razliku od prosle, a i u prodanim stanovima i poslovnim prostorima sa obzirom da je sada 200 kn plus a prosle godine u ovo vrijeme negdje oko 800 plus prihvatiti cu taj rizik.napokon kupijemo outlook ne proslost misli da bi se tu slozili

Koliko citam Jutarnji od nedjelje Z4 je isao po 2650 eura stan i sve je prodano jos kaze po jutarnjem da je 25posto poslovnog prostora neprodano ali da ce i to planuti skoro koliko ima upita

Definitivno pričekati FI. Bez CnB ne dam ni 50 kn.

Razumljivo pogotovo za one koji su se vec opekli na tehnici

Ignore : renči

http://prntscr.com/iak5jc ovo je iz konslidiranog 2016 i za pretpostaviti je da je naplaceno u onih 10 mil eura koje je Tehnici placeno u 11 mj 2017godine

Uzmite si u obzir kod kalkulacija da bi se ovo moglo desiti i u dva SuperK s kojima je Tehnika povezana, to ne bi bila baš mala stavka u cashflowu

Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Uzmite si u obzir kod kalkulacija da bi se ovo moglo desiti i u dva SuperK s kojima je Tehnika povezana, to ne bi bila baš mala stavka u cashflowu

Vaš link …

Smanjenje od 25% bi utjecalo nekih 1.5 mil kuna na godisnjoj razini smanjene casha flowa ako je samo smanjen najam za toliki postotak jer najam iznosi 6 miljuna kuna, uzmemo li u obzir smanjenje glavnice kredita svake godine taj moguci gubitak cashflowa je manji od toga svake godien tako da gubitak s osnova takvih smanjenja ne bi trebao bitno utjecat ako je rijec samo o smanjenju najma.

Evo malo novih poslova

TEHNIKA d.d. Zagreb, Ulica grada Vukovara 274, OIB 73037001250, izdavatelj redovnih dionica
oznake THNK-R-A, kao glavni izvodac radova, ugovorila je izvodenje radova na izgradnji novog
skladista i vanjske manipulativne povrsine za investitora Carlsberg Croatia d.o.o.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/k6f1rrhw1NfjJUwAYEM0FQ==.pdf

Najbolje da nađu nekog obrtnika da to jeftinije napravi uzmu feticu i onda plate sa odgodom.
Bode u oči rok tri i pol mjeseca kao da rade robnu kuću na 7 katova, a ne skladište i dvorište.
To se inače tak i radi, pa koji mali poduzetnik preživi može pričat.

jeste, evo baš sam provjerio na poslovna.hr

New Report

Close