kolega ING ako dođu vijesti koje bi trebale tada bi i bitno višlje od ovog trebalo biti u redu.
ćekamo CnB dokaze da i thnk je u stanju iskoristiti blagodati početka nove građevinske konjukture kako to koristi i neizlistani dio sektora.
ono što osobno želim vidjeti je još više projekata kao Z4 gdje su stanovi prodani po 2300-2500 eur i prije završetka.
nema isplativijih projekata od vlastitih a neka investitori koji su godinama naučili na cijeđenje preko svake mjere građevinara čekaju sa svojim projektima ili neka si grade sami za kikiriki ili manje od toga.
tržište će napraviti svoje kao i uvijek do sada.
nije tajna da sam očekivao da će ti procesi ići bržim tempom ali važno da se ide prema cilju.
godinu prije ili kasnije meni neće biti nešto oko ćega ću raditi …
kolega ING ako dođu vijesti koje bi trebale tada bi i bitno višlje od ovog trebalo biti u redu.
ćekamo CnB dokaze da i thnk je u stanju iskoristiti blagodati početka nove građevinske konjukture kako to koristi i neizlistani dio sektora.
ono što osobno želim vidjeti je još više projekata kao Z4 gdje su stanovi prodani po 2300-2500 eur i prije završetka.
nema isplativijih projekata od vlastitih a neka investitori koji su godinama naučili na cijeđenje preko svake mjere građevinara čekaju sa svojim projektima ili neka si grade sami za kikiriki ili manje od toga.
tržište će napraviti svoje kao i uvijek do sada.
nije tajna da sam očekivao da će ti procesi ići bržim tempom ali važno da se ide prema cilju.
godinu prije ili kasnije meni neće biti nešto oko ćega ću raditi …
Apsolutno, vjerojatno će i rezultati biti očekivani 🙂
nije bitno tko pumpa, ali svi se slažemo da se cijena pumpa bez pravog razloga jer tehnika svojim poslovanjem ne stvara nove vrijednosti dioničarima, a da je tome tako vidi se i po tome što u tehnici nema većih i jačih ulagača nego samo prolazni sa po par tisuća dionica. zadnji veliki koji je bio u top10 rasprodao je svojih par desetaka tisuća dionica i pobjegao glavom bez obzira.
“blitzkrig”
poaskubidu
ovo cijenovno kretanje me podsjeća na jednu dionicu iz brodarskog sektora kojoj se neprestano imputira ogroman rast zaboravljajući da je prije toga sljedio ogroman pad na upitnim temeljima i koji sugerira na ogromnu količinu neracionalnog i emocionalnog a možda i još poneke komponente.
tu sad dolaze do izražaja tehničari koji dolaze na svojih 5 minuta trljajući sol na ranu onima koji propuštaju ono sto tehnička analiza najavljuje opravdava dokazuje….
naravno ne uvijek ali i ne rijetko.
živi bili kao će to dalje ići ali pozivam tehničare da ovdje ili na temi tehnička analiza obrade ovu dionicu.
zanimljiv matrijal je tu i prilika da….
izgleda da je navlakuša gotova? tuče se po kupnji
Pada u vodu teza da se ne može na brzinu obogatiti na ZSE, samo treba biti švicarski precizan u trejdanju. Svaki odlazak na toalet ili drijemež može od bogatuna napraviti prosjaka.
Sada imaju problem samo oni koji nisu u nutra jer ovo ništa ne vrijedi, jer kompanija ne stvara dobit za dioničare, jer ide PSN, jer je vani toplo, jer je vani hladno, jer je siječanj, jer su trejderski maestralno izuveni 🙂
A ništa, možete birati – i dalje prosipati žuć, čuditi se, tražiti teorije zavjere i sl.
Svakome prema onome što si je sam namjenio.
Ako slučajno osjetite kakvu bol u grudima poslušajte ovaj savjet.
Možda može pomoći! 🙂
P.S.
Vidim da je i zorangutan nešto probao napisati pa mu je moderator to brže bolje pobrisao.
Sgurno je bilo nešto pametno! 🙂
đe baš preporuka za Rodoljuba pored tolikih naših kardiologa
Po 180-200 ulazilo se bez problema a bogami i iznad 200 se još uvijek može izaći bez ikakvog problema, hoćete po asku ili bidu, sve prolazi tako da, teorija ti ne stoji. Ja sam danas ulazio od 180-200. Sitno prodao na 220 i čekam na bidu daljni razvoj situacije.
kolega eurekaeu je uzviknuo” eureka,eureka,thnk,thnk…
🙂
ako vi tako kažete kolega tko sam ja da proturječim?
nadam se da će te vaš izbor i uspjeti realizirati.
navijam za vas
pohvalite se ako kada uspijete
Al se naslagala prodaja, sad odjednom više nitko ne vjeruje u ostanak iznad 200 kn?
Vratio natrag dio koji sam prodao po 220.
Sve ispod 200 kn smatrat ću poklonom.