Malo pretjeran pad na nikakvom prometu ali tako je to kad je burza trenutno mrtva, likvidnost nikakva, čeka se nizak start za novu godinu.
Igraci se brzo pojave ako je firma zdrava i radi dobro. Jeli to tako vidjet ce se za koji mjesec a mozda i prije. Pricalo se ovdje o predstecajnoj kao razlogu brutalnog pada ali od toga nista. Koji je razlog prodaje fonda jos uvijek nije poznato i zato smo tu gdje jesmo sa cijenom.
Cjena je tu gdje je izgleda jako primamljivo u slucaju da se odviju odredjeni dogadjaji u pozitivnom smjeru, pri tom ne mislim na agrokor, mislim da gubitak s te osnove trenutno nije presudan, iako se i tu mogu odvit mozda odredjene pozitivne stvari preko medjusobnih odnosa, trenutno je bitno povecanje likvidnosti, a ne iskazana dobit ili gubitak.
Hvala prodavateljima na 125 i 130 kn.
samo jedan komentar usprkos odjavi vezano uz objavu agrokor nacrta nagodbe
….
što je “;meso”na thnk?
kada se odbiju sva potraživanja prema agrokoru a vrlo izgledno da će nešto biti naplaćeno.
i dalje ostaje>200 mil kn koji se kupuje na marketu ispod 20 mil kn
….
danas je to “nešto” više od onog što je bilo tada.
koliko više? malo više?puno više?time will tell…
ali upravo je ta izloženost agrokoru srušila cijenu sa 300 na 100 kn
FI 3Q to nije bio jer je bolji od prošlogodišnjeg.
teško da će to biti i 4Q je u njemu ima značajno više posla nego u prošlogodišnjem.
očekujem prihod na razini godine >50% veči nego lani.
a NPM barem za koplje ispred prošlogodišnjih.
pod pretpostavkom da se popravi likvidnost tu su temelji za…
možda i griješim,nebi bilo…
živi bili…
sretni blagdani još jednom
Potraživanja Tehnike su odbijena, mora se ići u tužbe, tako da ne znam čemu veselje oko nacrta za Agrokor. Ako Ingra ne odblokira račun biti će lančanog problema.
Potraživanja Tehnike su odbijena, mora se ići u tužbe, tako da ne znam čemu veselje oko nacrta za Agrokor.
Vjerovatno su odbijena s razlogom i vrlo vjerovatno da se dio tih odbijenih potrazivanja i ne vodi u bilanci tehnike, te drugi dio koji je osporen postoji vjerovatno pravni razlog zasto je to odbijeno koji je razlog zasto je odbijen predpostavljam zasto, te zapravo ne predstavlja gubitak dugorocno, ali to su samo moje neke pretpostavke na temelju cega to predpostavljam.
samo jedan komentar usprkos odjavi vezano uz objavu agrokor nacrta nagodbe15.11.2017 str. 518
….
što je ";meso"na thnk?
kada se odbiju sva potraživanja prema agrokoru a vrlo izgledno da će nešto biti naplaćeno.
i dalje ostaje>200 mil kn koji se kupuje na marketu ispod 20 mil kn
Današnji rast Tehnike je vjerojatno na temelju jutrošnje emisije na hrvatskom radiju
gdje ministar najavljuje 5 milijardi za obnovu zgrada sa sigurnom isplatom
….
danas je to "nešto" više od onog što je bilo tada.
koliko više? malo više?puno više?time will tell…
ali upravo je ta izloženost agrokoru srušila cijenu sa 300 na 100 kn
FI 3Q to nije bio jer je bolji od prošlogodišnjeg.
teško da će to biti i 4Q je u njemu ima značajno više posla nego u prošlogodišnjem.
očekujem prihod na razini godine >50% veči nego lani.
a NPM barem za koplje ispred prošlogodišnjih.
pod pretpostavkom da se popravi likvidnost tu su temelji za…
možda i griješim,nebi bilo…
živi bili…
sretni blagdani još jednom
[/quote]
Današnji rast Tehnike je uvjetovan na izjavi vladinog ministra
da je osigurano 5 milijardi za obnovu zgrada
Potraživanja Tehnike su odbijena, mora se ići u tužbe, tako da ne znam čemu veselje oko nacrta za Agrokor.
Vjerovatno su odbijena s razlogom i vrlo vjerovatno da se dio tih odbijenih potrazivanja i ne vodi u bilanci tehnike, te drugi dio koji je osporen postoji vjerovatno pravni razlog zasto je to odbijeno koji je razlog zasto je odbijen predpostavljam zasto, te zapravo ne predstavlja gubitak dugorocno, ali to su samo moje neke pretpostavke na temelju cega to predpostavljam.
[/quote]
Znaci kinesko, ovaj, hrvatsko knjizenje.
Današnji rast Tehnike je uvjetovan na izjavi vladinog ministra
da je osigurano 5 milijardi za obnovu zgrada
Ako je bilo kome ovdje potrebna “dobra vijest”, ili nekakva izjava ministra koji obećava novac, da se odluči kupiti THNK po 140 kn, i još sa namjerom da proda sa 5 do 10% zarade, bolje da nikada ne ulazi u ovu dionicu.
Više volim ove što ruše cijenu sa namjerom da što jeftinije dobiju veće količine i zadrže dugoročno.