THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.tehnika.hr/index.php/naslovna/otvoreni-natjecaji/

Suradnja tvrtke TEHNIKA d.d. i tvrtke STRABAG d.o.o. u Zagrebu

slazem se,bez veceg kupca samo je pitanje vremena kada ce pasti,a po mojoj prognozici i analizici nekoj ovo je trenutno prejaka cijena i morat ce pasti za dobrih 20% do kraja 1 mjeseca,nakon toga bi mogli ocekivati rast,jer ce sljedece godine doci do uvoza nove radne snage i novih radova.
Volio bih da ostane ovako al zaista sumnjam,jos ak nekom vecem zatreba lova moze je zakucat znate i sami do kojih razina,vidjeli ste takav slucaj i prije.
pozz

Iznimno špekulativno.
Kad sam kupovao na 120 mislio sam da će ući netko jači i da je na djelu povratak na 300+. Ali izgleda da od toga ništa dok se crno na bijelo ne vidi poboljšanje u financijskoj situaciji.
Kako se prvi uvjet nije ispunio slijedio je moj iskrcaj.
Sad čekanje…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Jedan malo jači igrač ovo digne na 200+ ko od šale sa 150.000 – 200.000 Kn i onda lagano izlazi nakon što vrati povjerenje u dionicu. Ja bi to sam napravio da imam kapitala, možda jednog dana…

od 100 glasa glasa cuti nigdje…a ni slova

Kaj svi prodajte i šutite?

Nemam THNK i nema šanse da ju kupim

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Svi su već prodali 🙂

Dnevni prometi su nekoliko stotina, donedavno su bili nekoliko tisuća. Mir na forumu ne znam zašto, ali ionako postovi o famoznoj familiji i ljubavnicima fondaša nisu posebno korisni.

Da svi prodaju bilo bi više trgovine (i veći padovi).

ma sam pitam, jer do prije par dana su ovdje nekima bila puna usta hvale ( migru ne racunam, koliko god mislim da je u krivu on je korektan momak). prvenstveno mislim na maligne drukere ( maligne po sebe, i one koji padaju na njihov “dugogodišnji forumski status”) koji pišu ovisno o poziciji u kojoj se nalaze. primjetit cete ih kako ce se primiriti ako dobiju po repu ili ako prodaju.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Delux, nisi popio medicinu večeras?

La vita e bella!

A sta da se pise? Novih poznatih cinjenica nema. Promjena u top10 nema. Nema niti nekog prometa.
Tehnicka analiza bas i ne vrijedi na nasem TK i rijetki trguju uz pomoc nje.
Odi radije na KRAS analizirati kako bi to odlicna dionica mogla biti samo da netko preuzme firmu.

Poštovani KOLEGIić Posejdon.

Jesam, popio omegu 3, magnezij klorid, vitamin c pomjesan sa sodom bikarbonom i pola deci jabucnog octa (domaceg)
Ako te zanima kakva je bila prehrana tokom dana mogu i to.
doručak: 7 cijelih jaja sa špekom i špinatom
oko 11 dva zrnata sira šaka oraha
ručak : ramstek 350 grama i brokula na pari
trening pa 50 grma whey (okus tiramisu i 30 grama dextroze)
večera 350 grama lososa na grill tavi blitva,

Ugljikohidrata gotovo 0, u zdravom telu zdrav je i duh

usput trenutno razmisljam o hormonu rasta, meni bi mogao pomoci oko tendinitisa na rotatornoj manžeti lijevog ramena, ne znam jel bi i tebi možda oko ćeg mogao? 🙂

Ovdje se više nema što reći.
Možemo čekati i vidjeti rezultate kada budu objavljeni.
Ne prodaju svi.
Evo, ja jučer uzeo manju količinu sa aska.
I odmah nestalo želje za prodajom.
Do zatvaranja cijena još malo porasla.
Ovdje trenutno nema ni kupaca ni prodavatelja.
Nema ni potrebe za pisanjem.

New Report

Close