THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Radni dan odradili. Nije loše izgledalo ni prije početka ( tehnički ).
Danas gornji Bollinger.
Jeste čuli onu "tehničarsku" o preslikavanju krivulje pada na rast ?
Što očekujete sutra ?

sutra je sve moguće ali “sutra” je jedan scenarij nemalo izgledniji,na temeljima više puta ponovljenog.
danas smo dobili potvrdu očekivanog najizglednijeg scenarija izostanka podmetanja leđa.
možda će netko sutra se žrtvovati.
ako će dolaziti + vijesti svaka žrtva će biiti uzaludna.
nisu li i fondovi koji su se donedavno iznimno žrtvovali dokaz?
rješili se 20.000 kom po avg 135-140 a cijena će ako se ovako nastaviti već sutra biti višlja nego točka sa koje su počeli agresivan izlazak.
koji je rezime tog podmetanja leđa?
može li se iz toga izvući najizgledniji scenarij za “sutra”?
izgledna je i kapitalizacija nekih razmjera ali novi kupci će kapitalizirati tek na višljim razinama pa…
još 3 tjedna i gotov je 4q,naravno za rezultate ćemo pričekati polovicu veljače ALI…
možemo samo špekulirati ali držm da će biti u rasponu bitno bolji do jako dobar u odnosu na 4q2016 pa…
nebi bila senzacija da na njegovim krilima svjetlo dana ugleda godišnji FI već dugo godina neviđen?
u tom slučaju scenarij viđen poč ove godine mogao bi biti ne samo dostignut već..
zvuči dobro,zvuči optimistično,zvuči…
živi bili…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

bez promjena u top 10 sa protrgovanih 2164 kom po avg 138,1 u utorak.
od 09.11 protrgovano 26% dionica ukupno 49422 kom.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Fondovi su izašli zbog Agrokora, bilo je tu izgleda svačega i problemi su izgleda ozbiljni.
Po meni ako se može nešto zaraditi ok i onda prodati kad ste zadovoljni sa postotkom.
Ne zavaravati se da trenutno vrijedi puno više…

da mi je kupiti nešto po 0,1 Bv a da nema “problema”
ako ih jednog dana neće biti baš me interesira dali bi cijena od 0,5 BV bila istima prihvatljiva?
ili bilo koja druga cijena?
trenutno baš rasprava na tu temu na atpl gdje su oni koji su propustili na 1xx sada kada su problemi manji nezadovoljni cijenom.
a tko bi nama ljudima ugodio?
dobro je dok svatko dobiva po svom izboru,iako i tu ima “problema” sa prihvaćanjem
kako ja vidim?
možda griješim,nebi bilo…

@ migra
“zvuči dobro,zvuči optimistično,zvuči…”

Zvuči točno tako kako očekujem.
1.) Naplata 3 godine rada u Alžiru – Knjigovodstvo postaje adekvatno stvarnom stanju.
2.) Zadnji kvartal po prihodima sličniji polugodišnjm rezultatima.
3.) Kuda ćemo knjižiti ( nepotrebne ? ) rezervacije ?
4.) Što nam donosi “tsunami poslova” ?

Rast građevinskog sektora ‘okidač’ za nove procjene

Rast građevinskog sektora ‘okidač’ za nove procjene

Ušlo je puno malih i nervoznih trgovaca dionicama, lako se izaziva panika. Proteći će još neko vrijeme do zaborava da su dvoje iz TOP 10 prodali cca 23000 dionica po prosjeku 130 kuna, i da je ušlo na stotine malih i uplašenih Viaduktom.

Cijena se unatoč tomu jako dobro drži i trend je uzlazni. Tek iznad 200 nestati će straha.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Imate li neki link na taj trend? Strah je prisutan, West gate gradilište u Splitu, nema nikoga na vidiku.

Malo ćete vi poreza platiti ove godine.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

evo napokon jačeg igrača u top 10

1. TEHNIKA ESOP D.O.O. 37.891 20,00%
2. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. 7.966 4,20%
3. FILIPEC FILIP 7.204 3,80%
4. HPB D.D. 4.599 2,43%
5. MULOVIĆ BESALET 4.307 2,27%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.542 1,87%
7. NIŽETIĆ ANDRO 3.154 1,66%
8. SUŠAK ILIJA-IVAN 2.569 1,36%
9. PRIMORSKA BANKA D.D. RIJEKA 1.731 0,91%
10. NOVAK MIRKO 1.711 0,90%

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=15601

New Report

Close