THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje je problem što je oko 20.000 dionica iz ruke velikog prešlo u ruke malih, a kako u top10 nema niti jednog većeg igrača koji bi kupovao, nema uvjeta za rast cijene jer tu su sada ostali samo mali koji vrebaju druge male da im uvale za par kuna više dionice koje su kupili na rasprodaji

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Kolega kvart99, nije to nikakav “drukerski nalog” nego moj. Dva puta sam ga danas stavljao pa nitko nije htio prodati, a iznad mene se odmah postavi 5-6 manjih naloga. Meni se ne da nabidavati, a po aku više ne lupam iz principa, mada bi i za to vjerojatno rekli da je “pumpanje”.
Čudi me da još niste ušli, a cijena je već neko vrijeme na ovim razinama. Ali kada uđete siguran sam da ćemo to iz vaših postova moći iščitati…

Ja sam maknuo nalog na kupnji dok se situacija ne definise. Vidim da se opet maknuo onaj veliki nalog od 400 i nesto komada cim se cena malo priblizila.
Prethodnih dana je bio i nize – isto je bezao na vise.
Igre i fazoni.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

ako pogledate teletrader – skoro svi su u crvenom
za par dana kada se okrenu u zeleno i naši će sa odmakom od dan , dva

Ovde bas zanimljivo-uzeo sam malo po 142 pa vec dva dana pokusavam dokupiti nize. Kada pitam brokera kakvo je stanje kaze stavite i verovatno cete kupiti jer sam jedini veci nalog na kupnji. No potom cena odmah skoci i dodju novi nalozi na kupnju pa nema teorije da kupim?!
Lepo nema sta.

pa uzmi stvar u svoje ruke

ako pogledate teletrader – skoro svi su u crvenom
za par dana kada se okrenu u zeleno i naši će sa odmakom od dan , dva

Bez obzira na događanja vani TA prilično dobro izgleda.
Trend je uzlazni, sve više pokazatelja viče kupuj.
Uz smanjenu ponudu na prodaji ovo teško može ne otići up.
Za ozbiljno ukrcavanje možda više uopće nema vremena ( bez dizanja cijene ).

znači definitivno je fond vanka, a mali ulagači koje ovdje prozivaju kao nešto negativno zapravo bi mogli biti faktor stabilnog rasta, čast izuzecima (trejderima) , naravno ako ne dogodi neka nagativna vijest koju čekamo već mjesec dana a nikako da dodje.

znači definitivno je fond vanka, a mali ulagači koje ovdje prozivaju kao nešto negativno zapravo bi mogli biti faktor stabilnog rasta, čast izuzecima (trejderima) , naravno ako ne dogodi neka nagativna vijest koju čekamo već mjesec dana a nikako da dodje.

nije problem što je vani jedan veliki sa 20.000 komada, nego što je umjesto njega ušlo 100 malih sa po 200 komada…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

bez promjene u top10
10.11.je počeo erste izlaziti(316) i imao je 18120kom
sa jučerašnjim danom od 10.11avg volumen je 2590 kom
dva dana prije današnjeg po 2100 kom.
po današnjem volumenu od 900 kom držim da je to bio prvi dan u kojem nema više fondova (erste adriatic,pbz)koji su izlazili zadnjih tjedana.
muški su podmetnuli leđa kako bi napravili što su napravili.
ostaje da vidimo tko će ako će dalje podmetati leđa a ako neće nitko?
jedan je scenarij barem malo izgledniji pod pretpostavkom bez novih mat č.
živi bili…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Kad ljudi pohvataju da su fondovi aut i da se malo po malo izbijaju dijonice onima koji su ušli na 120 da bi riješili po 150 ide se za početak na 200 pa dalje ko kroz putar. Scenarij sličan ATPL.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

sad napokon možemo na 200 🙂

@matovilka

prije ili kasnije, da. fondovi su vani, skrivenih gotovo više i da nema ili još bolje nema ih uopće. Sad slijedi postepeno izbijanje dionica s aska, svakodnevno. U nekom trenutku će sve kočnice otpustiti i onda će se događati skokovi. Po mom mišljenju do 300 kn ne bi trebalo biti problema.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close