THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Igh?
Ingra?
Hdl?
Vijadukt?
Tehnika?

Hr građevina na koljenima?

Tehnici i Ingri omogućen nastavak posla u Alžiru vrijednom ukupno 56 milijuna eura

Ingra će ovdje dobro zaraditi shodno da nema nikakvih ulaganja za razliku od Tehnike koja mora uložiti lovu ljude i resurse….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Novi igrač u Top10.
Broj 9.
Vidjet ćemo da li je još kupovao.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Tehnici i Ingri omogućen nastavak posla u Alžiru vrijednom ukupno 56 milijuna eura

Ingra će ovdje dobro zaraditi shodno da nema nikakvih ulaganja za razliku od Tehnike koja mora uložiti lovu ljude i resurse….

Kako znaš, pročitao si to u Mikijevom Almanahu?
Ja pak raspolažem sa malo drugačijim informacijama.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Igrac uzme 300kom na 137 (isto kao jučer ono na 134)……onda stavi dva malo veća naloga na bid i nada se to utrapiti par kuna skuplje.

Koja smijurija.

Ovde bas zanimljivo-uzeo sam malo po 142 pa vec dva dana pokusavam dokupiti nize. Kada pitam brokera kakvo je stanje kaze stavite i verovatno cete kupiti jer sam jedini veci nalog na kupnji. No potom cena odmah skoci i dodju novi nalozi na kupnju pa nema teorije da kupim?!
Lepo nema sta.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Fondovi su vani, ovdje kad krene po asku nema stajanja. Malo je voljnih prodavati ispod 130.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ako se netko pojavi na skrbničkom računu u top 10 onda je moguće da ne želi da se vidi i da ima više skrbničkih računa. Tako mi se nekako čini jer mi je čaša do pola puna.

Novi igrač u Top10.
Broj 9.
Vidjet ćemo da li je još kupovao.

9 je u petak kupio 200 komada. Ako netko zeli da razmjenimo listu dionicara nek se javi na private, ja imam od petka

Ako se netko pojavi na skrbničkom računu u top 10 onda je moguće da ne želi da se vidi i da ima više skrbničkih računa. Tako mi se nekako čini jer mi je čaša do pola puna.

Mislim da se može imati samo jedan skrbnički račun?

Ignore: KressoM, delux

Ostalo mi je to odnekud da sam pročitao, nešto u vezi sprječavanja manipulacija na TK ,ali nisam 100% siguran…

Ignore: KressoM, delux

@ pokerq

A jel moguće da ti napišeš neki pametni post?

La vita e bella!

New Report

Close