Igh?
Ingra?
Hdl?
Vijadukt?
Tehnika?
Hr građevina na koljenima?
Tehnici i Ingri omogućen nastavak posla u Alžiru vrijednom ukupno 56 milijuna eura
Ingra će ovdje dobro zaraditi shodno da nema nikakvih ulaganja za razliku od Tehnike koja mora uložiti lovu ljude i resurse….
Novi igrač u Top10.
Broj 9.
Vidjet ćemo da li je još kupovao.
Tehnici i Ingri omogućen nastavak posla u Alžiru vrijednom ukupno 56 milijuna eura
Ingra će ovdje dobro zaraditi shodno da nema nikakvih ulaganja za razliku od Tehnike koja mora uložiti lovu ljude i resurse….
Kako znaš, pročitao si to u Mikijevom Almanahu?
Ja pak raspolažem sa malo drugačijim informacijama.
lp
Igrac uzme 300kom na 137 (isto kao jučer ono na 134)……onda stavi dva malo veća naloga na bid i nada se to utrapiti par kuna skuplje.
Koja smijurija.
Ovde bas zanimljivo-uzeo sam malo po 142 pa vec dva dana pokusavam dokupiti nize. Kada pitam brokera kakvo je stanje kaze stavite i verovatno cete kupiti jer sam jedini veci nalog na kupnji. No potom cena odmah skoci i dodju novi nalozi na kupnju pa nema teorije da kupim?!
Lepo nema sta.
Fondovi su vani, ovdje kad krene po asku nema stajanja. Malo je voljnih prodavati ispod 130.
Ako se netko pojavi na skrbničkom računu u top 10 onda je moguće da ne želi da se vidi i da ima više skrbničkih računa. Tako mi se nekako čini jer mi je čaša do pola puna.
Novi igrač u Top10.
Broj 9.
Vidjet ćemo da li je još kupovao.
9 je u petak kupio 200 komada. Ako netko zeli da razmjenimo listu dionicara nek se javi na private, ja imam od petka
Ako se netko pojavi na skrbničkom računu u top 10 onda je moguće da ne želi da se vidi i da ima više skrbničkih računa. Tako mi se nekako čini jer mi je čaša do pola puna.
Mislim da se može imati samo jedan skrbnički račun?
Ostalo mi je to odnekud da sam pročitao, nešto u vezi sprječavanja manipulacija na TK ,ali nisam 100% siguran…