THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zar je moguće da je napokon gotova rasprodaja tj da su fondovi komplet vani ? 🙂

čini se da je tako ili jako blizu tome.
ono bitno važnije saznat ćemo iz promjene u top 10 ovih dana.
ako i ništa ne saznamo i to će nemalo govoriti….
[/quote]

Mislim da je nemoguće da večeras ne bude jačeg smanjenja pozicije fonda u THNK, pitanje je samo količine, ali mislim da bi trebalo biti par tisuća komada manje
[/quote]
isto očekujem ali bitno važnije mi je tko je kupac,dali takav postoji’
a fondovi su sa današnjim danom potpuno vani ili jako blizu.večeras ćemo vidjeti za 7000 protrgovanih u srijedu koje je promjene izazvalo u top10.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Nadam se da ćemo vidjeti. Lako moguće da su kupnju napravili na više računa, baš zato da se ne vidi.
Ali uvijek se može kupiti knjiga dioničara na SKDD za 125 kuna, pa vidjeti tko je što radio i imao na određeni dan.

La vita e bella!

Opet rkeljanje

Jedan fond može imati samo jednu depozitarnu banku. NE može fond kupovati na više skrbničkih računa,.
Umjesto trkeljanja mislim da je lakše otvoriti zakon o investicijskim fondovima

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Opet rkeljanje

Jedan fond može imati samo jednu depozitarnu banku. NE može fond kupovati na više skrbničkih računa,.
Umjesto trkeljanja mislim da je lakše otvoriti zakon o investicijskim fondovima

Ajde ne kakaj nego čitaj s razumjevanjem, za promjenu.
Tko je rekao da je kupovao samo jedan investitor?

La vita e bella!

tko govori o fondovima kao potencijalnom novom kupcu?
pa jasno je iz aviona da su fondovi najplahija stvorenja na marketu.
svi će sefondovi izgledno pretvoriti u cash fondove samo ima jedan problem a to je da nisu s tom namjerom osnovani,da nisu udjelinčari zato u njih uložili zar ne?
mi pričamo o novom kupcu jer je nerazumno očekivati da su”mali”kupili 36154 kom za5 mil kn u zadnjih 16 trgovinskih dana?
barem je meni nezamislivo
možda griješim,nebi bilo…

ako ne griješim a nema nikog novog u top10 to bi značilo da se svojski trudi prikazati da nitko “veliki” ne kupuje?
zašto bi tako?
meni nije teško zamisliti razlog zašto bi ja tako ako bi bio u toj poziciji.
ali da ne skačemo pred rudo vrijeme će nam servirati sve odgovore.
čak birekao relativno brzo što je po meni dobro.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ja zaista ne znam tko kupuje a tko prodaje, ali cini mi se da jedni drugima uvaljuju po mpoznatoj doskočici jednog forumaša koji je znao napisati ” tko ce ostati s fenjerom u ruci i k….. u g…..”

Posejdone

a zasto si nervozan, zasto se tako izrazavas?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ja zaista ne znam tko kupuje a tko prodaje, ali cini mi se da jedni drugima uvaljuju po mpoznatoj doskočici jednog forumaša koji je znao napisati " tko ce ostati s fenjerom u ruci i k….. u g….."

Posejdone

tebi znanoj fazi.

Zato da me možeš razumjeti.
Fini i pristojni jezik ne razumiješ jer si u nekoj, samo tebi znanoj fazi.
Inače: izraz “Opet rkeljanje” je komunikacija na visini?

La vita e bella!

Lijepo, lijepo se udara po bidu na kraju balade…..
Ovdje treba biti izuzetno oprezan sa ulazom…..

Izuzetno oprezni nisu ušli u dionicu, niti neće.
Neoprezni i neki ostali ušli su i čini mi se da su zadovoljni i imaju velika očekivanja.
Zadnjih dana smo svi imali prilike donijeti svoje odluke, a rezultate ćemo vidjeti uskoro.
Sretno svima, ovdje ili negdje gdje je trava zelenija.

Ja zaista ne znam tko kupuje a tko prodaje, ali cini mi se da jedni drugima uvaljuju po mpoznatoj doskočici jednog forumaša koji je znao napisati " tko ce ostati s fenjerom u ruci i k….. u g….."

Posejdone

tebi znanoj fazi.

Zato da me možeš razumjeti.
Fini i pristojni jezik ne razumiješ jer si u nekoj, samo tebi znanoj fazi.
Inače: izraz "Opet rkeljanje" je komunikacija na visini?
[/quote]

vidiš kak si nervozan, u moje kvotano područje upisuješ svoj text

odi na neki sport opet ti kazem

Nu, da nastavimo sa THNK.

Za ovotjedni rezime: jako dobar promet.
Prebacivanje dionica je još uvijek u tijeku, a nadamo se da će nam prvih 10 barem malo rasvjetliti što se točno događa.

Ako ima nestrpljivih, SKDD vam uvjek može dostaviti knjigu dioničara i to za “sitne pare”.

La vita e bella!

Knjiga dioničara je najveće razočaranje što sam vidio, txt fajl u kojem su vlasnici poredani abecednim redom. Trebalo bi par dana za usporediti podatke iz dva takva dokumenta, ili neki program nabaviti koji bi to prebacio u excel….

Nu, da nastavimo sa THNK.

Za ovotjedni rezime: jako dobar promet.
Prebacivanje dionica je još uvijek u tijeku, a nadamo se da će nam prvih 10 barem malo rasvjetliti što se točno događa.

Ako ima nestrpljivih, SKDD vam uvjek može dostaviti knjigu dioničara i to za "sitne pare".

Narucio danas pa budemo vidili…

New Report

Close