THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, oko 3000 komada ipak. Znači sutra bi trebalo biti gotovo s njima.

s tom količinom ne mogu više nikoga plašiti niti zakucavati cijenu
mogu samo pokušati nešto izmanevrirati,zanemarivo.
bilo bi korektno da izlože i ponude najbržem,najbojem ponuđaću ali na
sve do sada bačeno u bunar to će biti kap u moru i to nek rješavaju s njima
oni čije su novce bacili u bunar.
nevjerojatna priča već sada a što će tek izgledno biti?
ako su svojim izlaskom privukli ozbiljnog ulagača iz branše?
možda su nam napravili veliku uslugu,već jesu onima kojima su omogućili da kupuju od 100.
rezimirat ćemo nekad

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Sisoje
Ne treba ništa od toga.
Niti udruživanje niti ponuda za preuzimanje.
Potrebno je samo da Skupština većinom glasova ne prihvati izvješće uprave.
I to je sve. Pis of kejk. Baš tako i nikako drukčije. Just that.
Sama ta mogućnost je nešto nad čim se treba zamisliti.
Jer mogućnosti ako su tu onda se i ostvare.
Capisci?
P.S.
Nadam se da to toga neće morati doći već da će uprava isporučiti rezultat kojim će većina dioničara biti zadovoljna.
Jer je to i u njihovom najboljem interesu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

No, io non capisco?!

O točki koja se odnosi na izvješće uprave o stanju i poslovanju društva se ne glasuje odnosno u načelu se i ne raspravlja, već se ona samo prima na znanje.

Ako se kao takvo stavi na dnevni red onda se i glasa.
Skupština ima funkciju parlamenta koji je predstavničko tijelo vlasnika.
A vlasnici većinom glasova mogu štogod hoće u okviru zakona.
Pa i odlučiti o čemu žele glasovati.
Kad god to požele.
Ne nadmudruj se, mali čovječe.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A što ako je ušao neko od većih igrača, pa pomrsi planove i malim dioničarima!?
Vjerujem da niti jedan dioničar neće zamjeriti ako cijenu dodatno lansira….

PS Sutra će se do 12 polomiti zadnja koplja prodaje……svi oscilatori i grafovi će potvrditi da TA još funkcionira na zse….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

vidim da neki sumnjaju u moć instituta skupštine dioničara?
rekao bi jedan državnik “jugonostalgičari” ili tako nekako…
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

A što ako je ušao neko od većih igrača, pa pomrsi planove i malim dioničarima!?
Vjerujem da niti jedan dioničar neće zamjeriti ako cijenu dodatno lansira….

PS Sutra će se do 12 polomiti zadnja koplja prodaje……svi oscilatori i grafovi će potvrditi da TA još funkcionira na zse….

rekli bi stari ljudi da se za dobrim konjem praši
ili tako je to kada je veliki komad “mesa” na stolu ili…

zašto bi bio bilo tko protiv bilo koga?
svi smo dioničari i imamo zajednički cilj,želim vjerovati da ga imamo,a ne da netko ima neki cilj koji je na štetu preostalih dioničara.
to neće proći bez otpora jer dioničari ulažu svoj kapital i imaju iz toga neka prava.
pravo glasa,pravo na izvještavanje,koje može biti redovito,vanredno ako je situacija takva da ga zahtijeva.
kako ja gledam situacija zahtijeva + transparentnost više nego ikad ako je neće biti…
svakome po njegovom izboru

Jedan kojem se izgleda jako ne svidjaju tektonske promjene koje se zbivaju pred nama.
Odlazak jednog fonda na cije se glasove uvijek moglo racunati. I dolazak nekih drugih.
Nema u tome nista lose. Samo poticaj na bolji rad.

upravo tako poticaj,više kontrole i to za dobrobit i u interesu i onih koji su predmet kontrole.
sve ide u paketu uz druge beneficije,privilegije…
sve je to u skladu sa zakonima pisanim,prirode,svemira….
neprihvaćanje nije dobra alternativa…

Da, oko 3000 komada ipak. Znači sutra bi trebalo biti gotovo s njima.

Tu negdje, a možda i manje obzirom da je u zadnja 2 dana protrgovano 13.617 dionica, od toga samo jučer čak 7.951 dionica. Kako god, to što još ima više ne može imati bitnijeg utjecaja na kretanje cijene i danas bi fond trebao biti kompletno vani.

Ignore: KressoM, delux

Biti ce zanimljivo danas i sutra u to ne dvojim.
Trzisna kapitalizacija trenutno jos uvijek ispod 30 Mkn ??? Recite vi sto hocete ali ja opet ponavljam da je vec i podnesen zahtjev za PSN ovo bi komotno moglo biti i na duplo vecim razinama. A buduci zahtjeva za predstecaj nema, a pitanje da li ce ga biti, te buduci su se izgleda dogodile neke nove okolnosti (uplata i nastavak posla u Alzuru, spominje se i nekakav kredit na onom drugom forumu) mislim da ovaj snazan rast cijene ne treba nikog pretjerano cuditi.
Omjer eventualne zarade i rizika je ovdje vrlo visok i naravno da je privukao znatan broj spekulanata ali ne bih se cudio da je ovdje zagrizao i koji malo veci igrac.
Uglavom, zanimljivo za ispratiti narednih dana i konacno malo zivosti na ZSE.
Svima zelim srecu i ne nagovaram nikoga na nista.

20-a prodaja je trenutno na 299 kn 😉

Od 150-160 ima 2000 komada na kupnji pa ako tko želi van… 😉

New Report

Close