THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u zadnja 3 dana protrgovano 16.571 kom.

To + 3000 komada od trejdanja i to bi otprilike bila količina koju je fond imao prije 3 dana, u petak ćemo točno znati. U svakom slučaju, izlazak fonda koji je cijenu zatukao sa 300 na 100 kn je svakako jako dobra vijest, a sad ćemo vidjeti kojom brzinom će se cijena vraćati prema ranijim razinama.

Ignore: KressoM, delux

Prvu stepenicu smo odradili – fond, paniku, šuškanja na forumu i ulici.
Slijedeća stepanica – rast do GFI 2017.
Što ako se tada pojavi 20 M kn dobiti ? Preko 100 kn po dionici.
Vremenski gledano nije daleko.
Hoće li dionica THNK tada vrijediti oko 1000 kn ( uz rastuće prihode, povečanje marži i veliku mogućnost biranja poslova )?
Mislim da ovdje samo trebamo odlučiti hoćemo li uzeti puno – uskoro, ili puno više nešto kasnije.
Čestitam imateljima ovih papirića.

Mogu komotno početi i kupovati sa zaradom, s obzirom da im je prosjek cijene po kojoj su prodavali viši od trenutne cijene.

Vidim da neki sasvim drugi vjetrovi pušu na ovoj temi. Od jednom sve pršti od optimizma. Spominju se 4-znamenkasti cjenovni brojevi. Ovo je bila prava mala škola. Život ide dalje. Svatko neka za sebe vidi je li “na pravoj strani povijesti”.
Sretno svima!

La vita e bella!

u zadnja 3 dana protrgovano 16.571 kom.

To + 3000 komada od trejdanja i to bi otprilike bila količina koju je fond imao prije 3 dana, u petak ćemo točno znati. U svakom slučaju, izlazak fonda koji je cijenu zatukao sa 300 na 100 kn je svakako jako dobra vijest, a sad ćemo vidjeti kojom brzinom će se cijena vraćati prema ranijim razinama.
[/quote]
još bolja je da je te dionice u nekom dijelu izgledno kupio netko “veći” koji će možda stati a možda nastaviti sa kupovinom,rekao bi da je ovo dobio sa velikim diskontom pa bi mogao u nekoj mjeri nastaviti sa kupnjom.
ako se takav nađe a trebat će mu ima mojih nemalo glasova na sljedećoj skupštini te navijam za njega da sakupi što više dionica ako su mu motivi takvi.
držim da nisam usamljen

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

I ja drzim da je doslo vrijeme uspostave nove skupstinske vecine. Koja je jasna.
Vecina su mali dionicari.
Ukoliko su novi igraci koji su usli u redu predlazem da se sazove skupstina te da se ljudima od povjerenja dadne punomoc, zbirna, da se proceslja poslovanje i postave temelji za buducnost.
Konjunktura je i zelimo barem 25 mil ciste dobiti godisnje. To je NPM od 3%. To se moze, to se mora i to je dobro.

Možda je vrijeme za osnivanje Udruge malih dioničara Tehnike?
Fora je u tome što nakon izlaska fonda jedini veći u top10 je ESOP sa 20% pa bi jedna udruga dioničara koja bi skupila 20-30 % dionica doista mogla upravljati firmom

Ignore: KressoM, delux

I ja drzim da je doslo vrijeme uspostave nove skupstinske vecine. Koja je jasna.
Vecina su mali dionicari.
Ukoliko su novi igraci koji su usli u redu predlazem da se sazove skupstina te da se ljudima od povjerenja dadne punomoc, zbirna, da se proceslja poslovanje i postave temelji za buducnost.
Konjunktura je i zelimo barem 25 mil ciste dobiti godisnje. To je NPM od 3%. To se moze, to se mora i to je dobro.

Možda je vrijeme za osnivanje Udruge malih dioničara Tehnike?
Fora je u tome što nakon izlaska fonda jedini veći u top10 je ESOP sa 20% pa bi jedna udruga dioničara koja bi skupila 20-30 % dionica doista mogla upravljati firmom

[/quote]
treba još malo pričekati jer to je račun bez izgledno trenutno glavnog krčmara na strani opozicije.
ta će nepoznanica uskoro ugledati svjetlo dana
od 09.11.vlasnika je promjenilo 15% dionica.
realno je za očekivati da je u njegovim rukama završilo 5-10%
ili da vidimo koje su njegove namjere po pitanju željenog vlasničkog udjela
da vidimo dali će stati ili nastaviti sa kupnjom.
pa ako postoji zajednički interes može se razgovarati o udruženom djelovanju.
znamo tko je do sada imao koristi od neudruženosti.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

1. TEHNIKA ESOP D.O.O. 37.891 20,00%
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.021 6,87%
3. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. 7.966 4,20%
4. FILIPEC FILIP 7.204 3,80%
5. HPB D.D. 5.703 3,01%
6. MULOVIĆ BESALET 4.307 2,27%
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.542 1,87%
8. NIŽETIĆ ANDRO 3.154 1,66%
9. Privredna banka Zagreb d.d. 2.666 1,41%
10. SUŠAK ILIJA-IVAN 2.569 1,36%
UKUPNO 88.023 46,46%
29.11.2017 > T: 27.11.17 Pros. cijena: 117,75

1. TEHNIKA ESOP D.O.O. 37.891 20,00%
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 11.301 5,96%
3. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. 7.966 4,20%
4. FILIPEC FILIP 7.204 3,80%
5. HPB D.D. 5.703 3,01%
6. MULOVIĆ BESALET 4.307 2,27%
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.542 1,87%
8. NIŽETIĆ ANDRO 3.154 1,66%
9. Privredna banka Zagreb d.d. 2.666 1,41%
10. SUŠAK ILIJA-IVAN 2.569 1,36%
UKUPNO 86.303 45,55%

Premo podacima od ponedjeljka fond cini oko 60% prometa. Ako se to prenese i na danas i jucer ostalo im je jos oko 3 tisuce kom. Give or take. I gotovo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

-1720 br.2

Da, oko 3000 komada ipak. Znači sutra bi trebalo biti gotovo s njima.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@ serislav

Da, al morate ishoditi bankarsku garanciju za sve preostale izdane dionice! Zatražiti mišljenje uprave i NO o cijeni preuzimanja i dostaviti zahtjev Hanfi na postupanje. Iako ja ne sumnjam u tvoje pravničke sposobnosti, možda ne bi bilo loše da angažirate i nekog profesionalnog pravnika za sve pravne radnje.

Al najprije morate steći 25% i interesno se udružiti odnosno ostvariti kontrolu nad upravom. Al to će tebi sigurno biti ‘Pis of kejk’?!

Meni ti jedino smeta sto je u piroskama sve manje sira i sto je sve manje ledenjaka za polarne medvjede i tuljane koji se vole ispod njih skrivati.

New Report

Close