THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@karonije
…ali ne mogu dokle hoće 😉

Ignore: KressoM, delux

Evo, danas kad ponovimo graf, e sad djeluje puno dinamičnije. Zar ne?:-)

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Da, da, graf ima magičnu moć.
Pokazuje prošlost, objašnjava sadašnjost i predskazuje budućnost:-).
Dinamizacija tek kreće…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ne gledam grafove, meni je dovoljan pogled na gledalicu i sve mi je najčešće veoma jasno.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Jeste li primjetili kako više nema nekih forumaša na ovoj temi?
Bol je prejaka.

Prohujali s vihorom….

La vita e bella!

što ćeka ovaj fond kojem je neki dan po 100 kn bilo prihvatljivo?
može prodati sve u par minuta po 50% većoj cijeni?
znaju i sami da su jako plašljivi,možda i najplašljiviji trenutno na marketu.
može neka nepozitivna vijest pa će opet prodavati po 100.
rješenje se nameće samo po sebi?
možda griješim,nebi bilo….

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Jučer i prekjučer protrgovano je oko 8.500 komada, danas već oko 4.700 (za sada)…izbacimo li cca. 2000 komada od trejdanja, fond bi mogao uvrh glave imati još par tisuća pa možda danas čak izađu do kraja

Najsmješnije od svega je to da, čak i ako je bilo nekih problema koji su natjerali fond da krene u rasprodaju, u FI-evima nema, ali nigdje nema, nikakvih indikacija zbog kojih bi tvrtka trebala u stečaj ili predstečaj.
Dajte si truda i pogledajte zadnje predPSN FI-eve od npr. Ingre, Dalekovoda i sl. Pa i u drugim sektorima.
To naprosto mora biti daleko lošije, miljama i miljama daleko od ovog.
Znači nema stečaja, nema panike, nema ničega.
I stoga se lijepo vraćamo tamo gdje smo i bili.

Po meni oni su jednostavno donijeli poslovnu odluku da izlaze iz Tehnike jer eto pušu na jogurt zbog VDKT i to je sve. Ovo je Božić prije Božića, tako to gledam.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Još se kupuje s kočnicom jer svi računaju da fond ima još 2-3000 za prodati pa gledaju ubosti po što nižoj cijeni, no ako nije bilo puno trejdanja u zadnja 2 dana i danas, onda je fond već sada pri samom kraju, a kad fond bude vani više se neće gledati par kuna gore dolje nego će se početi grabiti s prodaje jer izgleda da ipak nema ničega lošeg u pozadini zbog čega je cijena toliko pala (što smo se svi bojali), nego je fond jednostavno odlučio zatvoriti tu poziciju i uložiti negdje drugdje.

Još oko 2000 kom max. Sutra su out.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Računajte da je fondovo oko 60 do 80% skinutog s aska.
Znači još ima nekoliko tisuća.
No dobro, dan dva prije poslije…
Nema veze.

New Report

Close