THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo nas na 2000 komada već.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Evo skida se i po 300 komada. Baš po skrivenim treba jer to je Erste. Evo nas skoro na 3000.

Jedini gap vrijedan spomena je onaj na 200 i 300 kn.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Dali racunas na one koji su kupili po 100 kuna…
njima se sada ljepo isplati izaci 40% zarade u par dana bez daljnjeg rizika…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Znaš kad uopće više neće biti rizika? Za cca 4-5000 komada. Umjesto da si bio skeptik na VDKT ovdje bi trebao biti optimist ako imaš imalo smisla za burzu.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Evo skida se i po 300 komada. Baš po skrivenim treba jer to je Erste. Evo nas skoro na 3000.

Jučer i prekjučer protrgovano je oko 8.500 komada, danas već oko 2.800 (za sada), tako da bi fond do kraja ovog tjedna trebao sve prodati, a možda već i danas ako stavi to što još ima na 140 kn
p.s. a ovo što je kupljeno na 100-115 kn to je skoro sve prodano u ovom rastu 120-140 kn

Ignore: KressoM, delux

Do 135 kn 2000 komada. Hjao.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

http://www.erste-am.hr/UserDocsImages/Mjesecni_2017/listopad/Erste-ADRIATIC-EQUITY-(31.10.2017.).pdf

Tehnika im je tada bila na 2,75 %, dakle drugi nije Erste fond, nego neka pesimistična osoba, jer da ima ovdje nečega Filipec bi prodavao dionice.

Zanimljiva je procijenjena vrijednost ZVZD i JMNC-e

Vladimir
2.76% od fonda od 177 mil imovine je 4.9 mil kn.
Taj dan je Thnk bila 270 kn što daje 18.126 dionica.
Što jest blizu 10% cijele Tehnike. OK?
Znači JEST Erste Adriatic Equity.
I tada još nisu bili krenuli prodavati.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Jučer i prekjučer protrgovano je oko 8.500 komada, danas već oko 2.800 (za sada), tako da bi fond do kraja ovog tjedna trebao sve prodati, a možda već i danas ako stavi to što još ima na 140 kn
p.s. a ovo što je kupljeno na 100-115 kn to je skoro sve prodano u ovom rastu 120-140 kn
[/quote]

Ako je ovo pod p.s. točno, ljudi bliski fondu imaju puno više dionica nego što je fond prodao.
Može li to biti razlog cijele “akcije” ?

Gotovo je ovo danas, sada je već izgledno potpuno.

Netko pokušao sa 500 komada ući ali je polomio skrivača. Ovim tempom vrlo skoro gotovo 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Mislim da čak i ne.
Pogledaj kolika im je cash pozicija: 30%.
Ne, nego naprosto dijele.

A za Viro mislim da se neće usuditi tako rušiti, mada bi mogli i još gore, jer su Francuzi unutra. Da netko ne digne slušalicu.
Tehnika je pak čisto HR priča, tu mogu što god hoće.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close