Mislim da je fond vani za dva-tri dana.
Danas prvo krasni iskrcaji po 130, pa sad po 135, a već smo na 4350 kom.
Od toga neka je njihovih 3000 pa računajte.
A iz firme ne govore ništa o stečaju, baš suprotno.
Do petka najkasnije.
Fond više nije važan.
Treba samo pustiti da vrijeme prolazi.
Vijesti više ne mogu biti toliko loše da bi opravdale ovakvu cijenu.
Vračamo se na 300 +.
Brže ili sporije, svejedno je.
Serislav,
ovdje je samo upitno da li su glasine točne ili nisu. Ako je fer cijena 300 nije trebalo pasti na 100.
Svi znamo da je po službenim fundamentima daleko ispod cijene, ali kupuje se budućnost, dobra ili loša.
Koje glasine – ja nisam čuo nijednu glasinu. Ako iam glasina, podijelite ih s nama. Mi ovdje na forumu gonetamo i domišljamo se što je može biti iuzpok ovakvog pada, ako se doista pokaže da iz aovog pada ne stoji nikakva materijaln činjenica u smilsu psn ili slično, onda je ovaj erste fond osd svih fondova najidiotskiji fond ikad.
nema naznake po velikim realiziranim nalozima ali su ukupne količine takve da navlače sumnje u jačeg igrača koji za sebe možebitno vidi priliku da značajnijje skupi ovih papira koje je u prošlosti bilo najčešće teško skupljati.
živi bili..
p.s.
neke građevinske dionice su to već dobile pa nebi bila senzacija s obzirom na konjukturu koja je započela
a trajat će min 5 godina,dovoljno za potencijano izdašnu naplatu.
tu su i nekretnine kao solidna polica osiguranja,baš kako je to bilo i na turizmu ne tako davno.
koji je isto bio rizično ulaganje do…
Kako se budu smanjivale količine koje moraju iskrcati bid će morati ići gore… simple as that.
nema naznake po velikim realiziranim nalozima ali su ukupne količine takve da navlače sumnje u jačeg igrača koji za sebe možebitno vidi priliku da značajnijje skupi ovih papira koje je u prošlosti bilo najčešće teško skupljati.
živi bili..
p.s.
neke građevinske dionice su to već dobile pa nebi bila senzacija s obzirom na konjukturu koja je započela
a trajat će min 5 godina,dovoljno za potencijano izdašnu naplatu.
tu su i nekretnine kao solidna polica osiguranja,baš kako je to bilo i na turizmu ne tako davno.
koji je isto bio rizično ulaganje do…
Danas navecer treba biti promjena na Moje dionice. U top 10. Pa cemo vidjeti. Osvanut ce novo ime. Iznenadio bih se da ne.
pogledajte mjesečni graf. odavno ovako jasnu sliku nismo imali na ovoj dionici.
Ajde nam, pliz, postaj taj graf.
Kakav mjesečni graf?
Ovo dok ne dostigne prethodno dno, a to je 200 kuna je u bezdanu i dalje. Jedino što je ajmo reći dobro jest rast volumena, a to može biti i dvojben pokazatelj.