Bez obzira koliko trenutno vrijedilo, ali tehnički bi se ovo moralo dobro odbiti kad-tad…….
Naravno, ako u medjuvremenu ne objave neki kompromitirajuci info….
vjerojatno bi objavili da nemaju pojma što se događa….
vjerojatno bi objavili da nemaju pojma što se događa….
o, imaju oni i te kako pojma, a zašto šute….
Pri cijeni dionice od 100 kn tržišna vrijednost čitave tvrtke je ispod 19M kn.
Ovo ako i ode u predstečajnu na ovim cijenama uopće ne mora biti loša kupnja. Jedina opasnost je stečaj kao kod Viadukta, ali za očekivati je da će ovdje nakon Viaduktovog iskustva ipak biti više pameti,
Mislim da bi se uprava o svemu ipak trebala izjasniti…
ako bude stečaj kupovat ćemo je na 1 kn kao kod viadukta …. uvijek na kraju ispadne dobro…no sikiriki….
…. ipak ove razine 70-90 mi se čini da će tu biti najvećeg vatrometa ….
@dindon
Je, ovo i te kako miriši na ponavljanje slučaja Viadukt, pogotovo ovo naglo i brzo kipanje dionica po kupnji što indicira da onaj tko prodaje to radi kako bi se riješio dionica prije nego nešto negativno iscuri u javnost pa krene opća panika i egzodus iz dionice.
Kažem, sve smo to već gledali u pad VDKT sa 400 kn pa sve do ove stečajne 2 kn…
10 eurica taman pica! Nije u soldima sveee!
mislim da nije ovdje stečaj . ovdje se potegla panika , koja je rezulttirala ovakvim padom cijene …. a ta panika je zbog trenutnog manjka likvidnosti, što su neki investitori stavili u pararelu sa viaduktom. a panika je idealni monenat za kupnju. pa ne događa se viadukt svaki dan , ipak je ovo jedna respektabilna firma , ma što o njenoj upravi mislili .
nikakav nagovor na k/p