THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj(ovi) što prodaje , kako stoje stvari, vrlo vjerojatno ide na 100 kn ; jednostavno i ne gleda više cijenu po kojoj prodaje, želi samo da se rješava dionica . zašto je tome tako, to samo on (oni)zna. ne vjerujem da će niže od 100 i to bi bilo to.

Moguće je da je cilj srušiti cijenu na 100 kn…o tome sam i ja razmišljao. Naime, ako zbog gubitaka na Agrokoru odluče ići na smanjenje nominale, moglo bi to biti na okruglih 100 kn, a odluka bi lakše prošla na skupštini ako je tolika cijena i na burzi.
[/quote]

Nominala im je 900. Ako bi srezali na 100, to je 800 x 189 460 = 150 milja.

Imaju 100 milja zadržane dobiti, još 70 kn rzervi, pčus tih 150 miilja = 320 milja

Prije umanjenja Kapitala moraju sve rezerve biti potrošene, a Tehnika nema prenesenog gubitka tako da trošiti rezerve ili umanjiti kapital niti ima logike niti može proći po zakonu.

Nego, kapital nije problem Tehnike, za razliku od Petrokemije ili Dure, oni siu spalili svoj kapital, njihov problem je kratkoročna likvidnost – njima treba kao ozeblome sunce 100 milja, a umjesto da ih dobiju, oni će ih izgubiti na Agrokrou. To je problem Tehnike

Imaju oni imovine i stanoiva i opreme, ali nemaju para, to je problem.
[/quote]

Na papiru imaju oni jako puno toga…imao je i VDKT…imao je i Agrokor- bilance su bile bombončić pa vidimo koliko je to bilo pouzdano

p.s. je li netko usporedio top 10, ima li promjena?

Ignore: KressoM, delux

ovaj(ovi) što prodaje , kako stoje stvari, vrlo vjerojatno ide na 100 kn ; jednostavno i ne gleda više cijenu po kojoj prodaje, želi samo da se rješava dionica . zašto je tome tako, to samo on (oni)zna. ne vjerujem da će niže od 100 i to bi bilo to.

Moguće je da je cilj srušiti cijenu na 100 kn…o tome sam i ja razmišljao. Naime, ako zbog gubitaka na Agrokoru odluče ići na smanjenje nominale, moglo bi to biti na okruglih 100 kn, a odluka bi lakše prošla na skupštini ako je tolika cijena i na burzi.
[/quote]

Nominala im je 900. Ako bi srezali na 100, to je 800 x 189 460 = 150 milja.

Imaju 100 milja zadržane dobiti, još 70 kn rzervi, pčus tih 150 miilja = 320 milja

Prije umanjenja Kapitala moraju sve rezerve biti potrošene, a Tehnika nema prenesenog gubitka tako da trošiti rezerve ili umanjiti kapital niti ima logike niti može proći po zakonu.

Nego, kapital nije problem Tehnike, za razliku od Petrokemije ili Dure, oni siu spalili svoj kapital, njihov problem je kratkoročna likvidnost – njima treba kao ozeblome sunce 100 milja, a umjesto da ih dobiju, oni će ih izgubiti na Agrokrou. To je problem Tehnike

Imaju oni imovine i stanoiva i opreme, ali nemaju para, to je problem.
[/quote]

Na papiru imaju oni jako puno toga…imao je i VDKT…imao je i Agrokor- bilance su bile bombončić pa vidimo koliko je to bilo pouzdano

p.s. je li netko usporedio top 10, ima li promjena?
[/quote]

Nema promjena u top10. Izgleda da samo drhtave ručice prodaju…

Zašto se ne vidi nitko iz prvih 10?
Pitanje za milju kn i HANFA-u za koju i se javno postavlja pitanje jeli nam uopće takva kakva je i potrebna-JL

Zašto bi se uopće vidjelo unutar prvih 10? Ako to nekome nije u interes, a ipak je jedan od njih, pa to je moguće izvesti kroz “skrbnički račun” jedan te isti , u dogovoru sa bankom. Pokraj takve HANFA-e u REp HR sve je moguće, zar ne?
Čak mogu prodavat sam sebi unutar jednog skrbničkog računa, ako mi je to u interesu, a očito da nekome je i da je nevidljiv, dok HANFA-i nri smio bi nama običnim smrtnicima,

Očito je nekome kucnuo čas za konačni obračun za preuzimanje , a namjera,koja traje već cca 2,5 god

800 komada prodaje se na 125 kn!?!
Ako se istrese po kupnji, ode cijena ispod 100 kn

na koju foru ovdje nema promjena u prvih 10?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@poaskubidu
To se i ja pitam već tjedan dana. Možda netko organizirano prodaje radničke dionice koje su van top 10, a nisu uključene u ESOP?
Ovdje svatko tko je pokušao trejdati zadnjih mjesec dana ostao je bez gaća, ovo samo tone i tone.

800 komada prodaje se na 125 kn!?!
Ako se istrese po kupnji, ode cijena ispod 100 kn

Tu se slažemo debelo ispod 100 kuna.

ovdje na 105 mora biti odbrana i tu treba stajati sljedeci otpor je ufff

Hanfa u posljednje vrijeme uvijek pita uprave poduzeća za eventualne informacije zašto je došlo do pada iako i babe na placu znaju zašto pada a ovdje pak pada sa 500 kn i ni jedan upit 😀 Koja je to mafija.

ispravak, bio je jedan upit 06.11.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nitko u top 10 nije prodao ni komada, znači netko sitan iskače i ništa više.

došlo je još 700 komada na prodaju na 140 kn, odakle ih samo vuče van??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Obično takvi veliki nalozi ne prodaju nego kupuju.

New Report

Close