THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel to onaj s 300 kom konačno prodao… prosuo je po bidu.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

je, to je bio taj sa 300 komada…zapravo nije prosuo po bidu nego se postavio na 150 kn pa su ga počistili…zato i kažem da ekipa očito računa na nekakav odbijanac

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Evo novog. Ovdje je nešto pošlo po zlu. Šta su ovi radili dok je bila na 800 kn?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

….Šta su ovi radili dok je bila na 800 kn?

Kupovali.

Večeras bi moralo biti vidljivo u top10 tko se iskrcava iz THNK

Ignore: KressoM, delux

ovaj(ovi) što prodaje , kako stoje stvari, vrlo vjerojatno ide na 100 kn ; jednostavno i ne gleda više cijenu po kojoj prodaje, želi samo da se rješava dionica . zašto je tome tako, to samo on (oni)zna. ne vjerujem da će niže od 100 i to bi bilo to.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ovaj(ovi) što prodaje , kako stoje stvari, vrlo vjerojatno ide na 100 kn ; jednostavno i ne gleda više cijenu po kojoj prodaje, želi samo da se rješava dionica . zašto je tome tako, to samo on (oni)zna. ne vjerujem da će niže od 100 i to bi bilo to.

Moguće je da je cilj srušiti cijenu na 100 kn…o tome sam i ja razmišljao. Naime, ako zbog gubitaka na Agrokoru odluče ići na smanjenje nominale, moglo bi to biti na okruglih 100 kn, a odluka bi lakše prošla na skupštini ako je tolika cijena i na burzi.

Ignore: KressoM, delux

Moguće je da je cilj srušiti cijenu na 100 kn…o tome sam i ja razmišljao. Naime, ako zbog gubitaka na Agrokoru odluče ići na smanjenje nominale, moglo bi to biti na okruglih 100 kn, a odluka bi lakše prošla na skupštini ako je tolika cijena i na burzi.
[/quote]

Nominala im je 900. Ako bi srezali na 100, to je 800 x 189 460 = 150 milja.

Imaju 100 milja zadržane dobiti, još 70 kn rzervi, pčus tih 150 miilja = 320 milja

Prije umanjenja Kapitala moraju sve rezerve biti potrošene, a Tehnika nema prenesenog gubitka tako da trošiti rezerve ili umanjiti kapital niti ima logike niti može proći po zakonu.

Nego, kapital nije problem Tehnike, za razliku od Petrokemije ili Dure, oni siu spalili svoj kapital, njihov problem je kratkoročna likvidnost – njima treba kao ozeblome sunce 100 milja, a umjesto da ih dobiju, oni će ih izgubiti na Agrokrou. To je problem Tehnike

Imaju oni imovine i stanoiva i opreme, ali nemaju para, to je problem.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Imaju oni i duga i to prema bankama i pitanje je kome su plasirali taj novac pretpostavljam Agrokoru mislim iz zadrzane dobiti

Bravo Investimir, diplomirali ste to sa Andabakom 🙂

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Samo Jaaaako.

Činjenica jest da se nešto iza brda valja. Putanaj cijene to pokazuje. Medutim, bilanca nije tako loša, ima tu još mesa. Tako da mi na pamet pada samo kratkoročna likvidnost, ono što je pokopalo Viadukt – dovoljno je da im netko ne plati neki veći posao i oni gube zrak. Tako se ja domišljam, ali pravo govreći to i jest samo domišljanje, nikao da neka vijest ili članak ispliva pa da saznamo što se događa.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Samo Jaaaako.

Činjenica jest da se nešto iza brda valja. Putanaj cijene to pokazuje. Medutim, bilanca nije tako loša, ima tu još mesa. Tako da mi na pamet pada samo kratkoročna likvidnost, ono što je pokopalo Viadukt – dovoljno je da im netko ne plati neki veći posao i oni gube zrak. Tako se ja domišljam, ali pravo govreći to i jest samo domišljanje, nikao da neka vijest ili članak ispliva pa da saznamo što se događa.
[/quote]

eto kad već spominjete Jaku, pitam se koliko Tehnika još potražuje iz ovogodišnje rekonstrukcije hotela Berulia.
Koliko čujem okončana situacija nije ni blizu, rokovi su probijeni, ima problema s kvalitetom izvedenih radova…

New Report

Close