THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bida praktički nema ukoliko se ne računaju nalozi po 10 kn.

Svašta se tu kuha.

Migra, čekam post u kojem zahvaljujete prodavačima na rasprodaji i kako ste baš vi pokupili sve to na bidu

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ničim izazvan pad od 20 % posto ?!? K’o u najboljim danima rušenja cijene. Kaj će tek biti kad izađe kvartalni izvještaj :-)))

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Tehnika nije koristila blagodati PSN, ovo je prava gradevinska kompanija, jedina stabilna i sigurna!

bida praktički nema ukoliko se ne računaju nalozi po 10 kn.

Svašta se tu kuha.

očito povlašteni znaju neki crnjak koji još nije izašao u javnost pa prodaju dok je cijena još iznad 100 kn

p.s. 7000 komada se “kupuje” do 10 kn

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

kad izade izvjestaj biti ce……..a sta sad
😂🤣😂
ima koji gradevinar u RH da nije otisao u stecaj ??

Sve sam objasnio danas na temi građevinari u Hrvata. Nema nikakvih povlaštenih
informacija sve je dostupno. Kovanica “tsunami poslova” je nanadjebiv, ali je promašena branša.

http://www.poslovni.hr/forum/tema/graevinari-u-hrvata-svjetski-fenomen-ludilo-ili-jednostavno-hrvatsko-gospodarsko-cudo-2250?page=71#post_1777269

pored slabe kratkotrajne finacijske imovine koja je iovako bila tanka dodatni uteg su jamstva koje je Tehnika dala da bi izgradila konzum u Vrbanima a ocito je da joj isti nema iz cega placati pa sve ide na naplatu Tehnici

Migra, čekam post u kojem zahvaljujete prodavačima na rasprodaji i kako ste baš vi pokupili sve to na bidu

Migra je prisutan samo kad treba potpirivati vatre da se naivci navuku na kupovinu, jer je sve kao i obično “bajno i krasno”……ali kad dodje “reality check” nema ga nigdje na vidiku….

sto se same Tehnike tice na ovo sam upozoravao negdje u sijecnju ove godine pa sam podobivao jedinica i spamova da neznam sta pricam ali kako ja vidim stanje stvari ovdje sljedi smanjenje nominale dokapitalizacija i u konacnici razvodnjavanje vlasnicke strukture ili po meni slucaj sa Vdkt stecaj

Najbolje je sad što to praktički od 283kn (sadasnja cijena) pa do 10kn nemas kome prodati ni 50-tak komada…….pa ti onda ulazi na ZSE…….

@kvart99
Ovdje je izgleda pitanje izlaska a ne ulaska!

New Report

Close