Migra, čekam post u kojem zahvaljujete prodavačima na rasprodaji i kako ste baš vi pokupili sve to na bidu
Ničim izazvan pad od 20 % posto ?!? K’o u najboljim danima rušenja cijene. Kaj će tek biti kad izađe kvartalni izvještaj :-)))
Tehnika nije koristila blagodati PSN, ovo je prava gradevinska kompanija, jedina stabilna i sigurna!
bida praktički nema ukoliko se ne računaju nalozi po 10 kn.
Svašta se tu kuha.
očito povlašteni znaju neki crnjak koji još nije izašao u javnost pa prodaju dok je cijena još iznad 100 kn
p.s. 7000 komada se “kupuje” do 10 kn
Sve sam objasnio danas na temi građevinari u Hrvata. Nema nikakvih povlaštenih
informacija sve je dostupno. Kovanica “tsunami poslova” je nanadjebiv, ali je promašena branša.
pored slabe kratkotrajne finacijske imovine koja je iovako bila tanka dodatni uteg su jamstva koje je Tehnika dala da bi izgradila konzum u Vrbanima a ocito je da joj isti nema iz cega placati pa sve ide na naplatu Tehnici
Migra, čekam post u kojem zahvaljujete prodavačima na rasprodaji i kako ste baš vi pokupili sve to na bidu
Migra je prisutan samo kad treba potpirivati vatre da se naivci navuku na kupovinu, jer je sve kao i obično “bajno i krasno”……ali kad dodje “reality check” nema ga nigdje na vidiku….
sto se same Tehnike tice na ovo sam upozoravao negdje u sijecnju ove godine pa sam podobivao jedinica i spamova da neznam sta pricam ali kako ja vidim stanje stvari ovdje sljedi smanjenje nominale dokapitalizacija i u konacnici razvodnjavanje vlasnicke strukture ili po meni slucaj sa Vdkt stecaj
Najbolje je sad što to praktički od 283kn (sadasnja cijena) pa do 10kn nemas kome prodati ni 50-tak komada…….pa ti onda ulazi na ZSE…….
@kvart99
Ovdje je izgleda pitanje izlaska a ne ulaska!