THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@serislav
zašto bi mene veselio crnjak na THNK? pa nisam ja kao neki psihopati ovdje koji svršavaju pišući o propasti todex dionica, gaćama na štapu i sličnome…

Al Todex ti to je. Samo je pitanje u kojoj mjeri. Todex će preživjeti i jednog dana biti vjerojatno jako dobar, samo je pitanje hoće li postojeći dioničari u tome sudjelovati ili će ih razvodniti odnosno prebrisati tamo gdje vise nema kapitala.

Ovisi to i o drugim čimbenicima…
Pr. VDKT ima oko 375 milijuna kuna Ugovorenih poslova na ZLZ .. a gubitak na istom poslu 145 milijuna..

Viaduktu je račun došao na naplatu, a bojim se da će i Tehnici pa da se sada informirani na vrijeme rješavaju dionica

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ne uspoređivati neusporedivo!
Vdkt je namjerno uništen uz suradnju uprave i države.
Ne zaboravimo da je tu book čak iznad 1.500 kn, dakle dioničari bi odlično prošli i sa stečajem.
Ali o tome nema naravno ni govora, firma radi punom parom, i već u ovom kvartalu možemo očekivati i malo ozbiljniju dobit!
Reklo bi se napokon, a to će tek biti uvod u novo razdoblje za hrvatske građevinare! To je jedina istina!

Ne zaboravimo da je tu book čak iznad 1.500 kn, dakle dioničari bi odlično prošli i sa stečajem.
Ali o tome nema naravno ni govora, firma radi punom parom, i već u ovom kvartalu možemo očekivati i malo ozbiljniju dobit!
Reklo bi se napokon, a to će tek biti uvod u novo razdoblje za hrvatske građevinare! To je jedina istina!

Kolega, malo manje euforije, ali na dobrom ste tragu. Ostaje da pricekamo izvjesce.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Tih 1500kn možete okačiti mačku o rep…

Stanove koji se prodaju po 1450€ oni u bilanci drže po 2000€, a GPM na nekim lokacijama prodaju za 15.000-20.000€, a na tržištu jedva prolaze po 7500€…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

To pouzdano znate? Imate napismeno?
Ili vam je netko pokazao bilance?
I jos ste odlicno upuceni u trziste?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

To pouzdano znate? Imate napismeno?
Ili vam je netko pokazao bilance?
I jos ste odlicno upuceni u trziste?

Imam napismeno, dapače. Procjena vještaka za stan koji prodaje Tehnika. U djelu procjene gdje se navode realizirane cjene okolnih stanova, prosjek je 1450€, dok tehnika za isti traži 2000€… naravno da sam odustao, kupio nešto drugo…

Inače, ja sam ovo prodao po cca 750-800kn kad sam shvatio neke stvari… a onda sam vam sve to pisao ovdje, a vi i migra se pričali da drukam i da samo želim ubosti jeftino…

Mislim da sam izašao sa zadnjim komadom kad je ono migra počistio sve od 700 do 800kn…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Sve 5.
Naravno da nećete platiti 35% više.
O kojem kvartu se radi?

Ako mislite da je 1.500 puno, smanjimo na 1.000, ili čak upola na 700 kn!
A trenutna cijena “samo” još uvijek 50% niža od toga ?!
I što sad reći i to nakon početka novog razdoblja u građevinskom sektoru?!
Drukovi ovdje su stvarno prejeftini!

pad se pojačava, sad je na -16%…je li ovo “VDKT sindrom” na vidiku?

Ignore: KressoM, delux

unovcavanje dok uopce ima bid

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Tko zna… da kostura ima .. ima..očito je pitanje koliko ih je…. možda groblje!!!!

ps Čini se da građevinska industrija nakon VDKT u hrvata polako nestaje!!!

Dok jedan Kamgrad, privatna tvrtka, nakon što je primila 455 djelatnika iz Albanije traži za 2018 dodatnih 300 tesara, da 300 ne 30.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close