To je malo jednostrano razmatranje, iako moram reći da mi Rivp u ovom trenutku čini 45% pozicija. I izgleda da će još.
Prodaju se stanovi u ZG i po 2700, kolega.
Dogodilo se jako raslojavanje. Oni koji imaju love kupuju novo i skupo, a oni koji nemaju staro i loše, ili neki POS.
Tehnika ima dosta ugovorenih poslova u novije vrijeme od kojih su neki stvarno veliki.
A management je bar iskren u izvješćima kad kažu da je teško, ali se nadaju boljem.
Bitna je realizacija. Mora ići brže.
Vjerovatno šteka s radnm snagom. Pobjegli ljudi van.
Od otvorene kvote za uvozu radne snage…
Kamgrad je pokupio 460 djelatnika, mahom Albanci
TEHNIKA oko 150 .. može li tko potvrditi info za THNK!
Ne mogu ništa potvrditi, ali ako je to istina onda realizacija mora prema naprijed.
Najvjerovatnije zbog ničega.
Pa još prije mjesec dana su izguvarali hrpu poslova, povukli nove ljude…
Svejedno, ako netko nešto zna neka napiše.
… THNK nema problema sa dobivanjem poslova, već pomalo sa provedbom poslova… na nekima su bili u velikim/skupim kašnjenjima… sve ovisi o tome koju vrstu poslova dobijete i jeste li za iste u potpunosti spremni obzirom na izvršne kapacitete…
Čini mi se da svi poslovi voze.
Živim u Novom Zagrebu i ne vidim da nešto stoji.
E sad, da li bi moglo brže… Vjerovatno da.
Ali ako netko s tobom ugovara poslove, i to vrlo recetno i to vrlo krupne poslove, valjda ima povjerenja da ćeš mu ih na vrijeme napraviti.
Tako da u izostanku nekih supstancijalnih infomacija ovaj pad smatram špekulativnim i bez veze.
evo 7 komada po 440 kn ako netko
zeli kupit
Ovo je baš stiskanje cijene prema dolje s nejasnim motivima.
Već sam pisao ponešto o tome.
Istina je da dionica nije likvidna, ali brate ovo je lakrdija.
Cijena kao u jeku krize građevinara kad se nije znalo ima li joj kraja i tko će preživjeti.
A danas neka potpuno druga priča s još boljom budućnosti.
I netko ruši cijenu već skoro 50% od vrha prije par mjeseci??
Nešto slično sam i ja rekao.
Ovdje ipak uvijek imaju između 6 i 20 mil na računu.
Vidi se iz izvješća.
No dobro, bolje da šutim…